- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.041
Uyku kactikızlar napıonuz
Uyku kactikızlar napıonuz
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben 2 ay evvel çocuğumu sütten kestim ve geçen ay da adet oldum ama adetlerim düzenli bu ay adetim 10 gün geçiyor daha adet olmadım acaba hamile olabilir miyim
kiz 2 yasinda galiba diye baski mi kuruyosun sen burda:))Korunmadıysan olabilirsin tabi
10 gün az değil test yapsana varsa zaten çıkar eğer negatif çıkarsa başka nedenlerdende gecikebilir. Mesela stres, mevsim değişikliği, hormonal problemler gibi... Çocuğunu sütten kestiğine göre 2 yaşında galiba?
Korunmadıysan olabilirsin tabi
10 gün az değil test yapsana varsa zaten çıkar eğer negatif çıkarsa başka nedenlerdende gecikebilir. Mesela stres, mevsim değişikliği, hormonal problemler gibi... Çocuğunu sütten kestiğine göre 2 yaşında galiba?
Canım nasilsin doğum baya yaklaşmış sen ayrıntılı ultrason çektirdin mu bana çektir diyor doktorum ama bilemedm şeker yüklemesi de yaptirmada kararsizim
Evet az kaldı İyyim canım saol sen nasılsın :) ayıntılıyı ihmal etme bende cektirdim. Seker yüklemesi yaptırmadım ilkinde de yaptırmamıstım ailede seker hastalığı yok ondan sen varsa yaptır mutlakaCanım nasilsin doğum baya yaklaşmış sen ayrıntılı ultrason çektirdin mu bana çektir diyor doktorum ama bilemedm şeker yüklemesi de yaptirmada kararsizim
Babamda annesinde hep var şeker galiba yaptırırım doguma ne zman diyorlar canım sanaEvet az kaldı İyyim canım saol sen nasılsın :) ayıntılıyı ihmal etme bende cektirdim. Seker yüklemesi yaptırmadım ilkinde de yaptırmamıstım ailede seker hastalığı yok ondan sen varsa yaptır mutlaka
O zaman ihmal etme derim yaptır. Benim sezeryan olacak ondan 39.haftaya girince alırız dediler canım bekliyorumBabamda annesinde hep var şeker galiba yaptırırım doguma ne zman diyorlar canım sana
Canım nasilsin doğum baya yaklaşmış sen ayrıntılı ultrason çektirdin mu bana çektir diyor doktorum ama bilemedm şeker yüklemesi de yaptirmada kararsizim
bugün idrar testi yaptım 2 çizgi çıktıKorunmadıysan olabilirsin tabi
Korunmadıysan olabilirsin tabi
idrar testi yaptım 2 çizgi çıktıKorunmadıysan olabilirsin tabi
bugün idrar testi yaptım 2 çizgi çıktıKorunmadıysan olabilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?