• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben 2 ay evvel çocuğumu sütten kestim ve geçen ay da adet oldum ama adetlerim düzenli bu ay adetim 10 gün geçiyor daha adet olmadım acaba hamile olabilir miyim

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben 2 ay evvel çocuğumu sütten kestim ve geçen ay da adet oldum ama adetlerim düzenli bu ay adetim 10 gün geçiyor daha adet olmadım acaba hamile olabilir miyim

Korunmadıysan olabilirsin tabi
10 gün az değil test yapsana varsa zaten çıkar eğer negatif çıkarsa başka nedenlerdende gecikebilir. Mesela stres, mevsim değişikliği, hormonal problemler gibi... Çocuğunu sütten kestiğine göre 2 yaşında galiba?

ay bana dusmedi hic buraya yazilanlar!
noiye ki!
Günaydin kizlar:)
Ben ehliyeti sonunda kart olarak da aldim :)
bulusup kutlayalim hehehhe:)
Herkes iyi mi?
aramiza bi gebis daha katilmis:)
:rolleyes::rolleyes::halay::halay::KK50::KK50:
Dream1988 Dream1988 hosgeldin, ovu tarihin ne zamandi biliyo musun?
ve belirtilerin nelerdi?
yaz bacim yaz da okuyalim :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

10 gün az değil test yapsana varsa zaten çıkar eğer negatif çıkarsa başka nedenlerdende gecikebilir. Mesela stres, mevsim değişikliği, hormonal problemler gibi... Çocuğunu sütten kestiğine göre 2 yaşında galiba?
kiz 2 yasinda galiba diye baski mi kuruyosun sen burda:))
herkes 2 sene emzirmiyor :rolleyes:

Canım nasilsin doğum baya yaklaşmış sen ayrıntılı ultrason çektirdin mu bana çektir diyor doktorum ama bilemedm şeker yüklemesi de yaptirmada kararsizim
Evet az kaldı İyyim canım saol sen nasılsın :) ayıntılıyı ihmal etme bende cektirdim. Seker yüklemesi yaptırmadım ilkinde de yaptırmamıstım ailede seker hastalığı yok ondan sen varsa yaptır mutlaka

Evet az kaldı İyyim canım saol sen nasılsın :) ayıntılıyı ihmal etme bende cektirdim. Seker yüklemesi yaptırmadım ilkinde de yaptırmamıstım ailede seker hastalığı yok ondan sen varsa yaptır mutlaka
Babamda annesinde hep var şeker galiba yaptırırım doguma ne zman diyorlar canım sana

Merhabalar,
13 haftalık olduk 4.aya girdim ancak ilk zamanlardaki tahlillerde eksik değer görmedikleri için demir ilacı vs vermediler. Folik dewam ediorum. Siz neler kullandınız, folik dewam eden varmı?

Folik asit ilk üç ay kullandım birde gebelikten önce dört ay

Canım nasilsin doğum baya yaklaşmış sen ayrıntılı ultrason çektirdin mu bana çektir diyor doktorum ama bilemedm şeker yüklemesi de yaptirmada kararsizim

Açlık-tokluk şekerine baktır yeter ben öyle yapmıştım eğer ailedede şeker hastası yoksa gereği yok zaten çok zararlı glikoz veriyolar

bugün idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı

idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı
bugün idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm benim kırmızılar göründü şekerim :( bir sonraki kasım 23. Şimdi bekle ki gelsin

Oyyy canım ya ☹️ anlıyorum valla beklemek zor günler sanki yıl gibi geliyor insana...
Bende aynıyım....Hakkımızda hayırlısı böyleymiş kavuşuruz inşâAllah🤲💗

Back