• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15+1 haftalik hamileyim 2 ayda başlayan bulantim 3ncu ayda bitmisti ama tekrar basladi birşey yiyemiyorum 1 hafta önce de boyle oldu acile gittim ilacli serum verdiler rahatlamistim ama sabah birden yine oldu kahvaltı dahi yapamadim. Normal mi sizde de oldu mu .?
demir eksikligi vitamin eksikligi gebelikte bazen böy
Adet bitiminden sonraki 20. Günüm canım
Son bir tane testim kaldı ama onu da yarın çatmayı görmek için kullanıcam.
Adet olunca da bu sizin dediğiniz innovita testlerden alıcam bide C-life bitkisel macun
adet bitiminden sonraki 20. Gün ise baya baya 25. Günün falan di mi ?
Sen de benim gibi geç yumurtluyorsun sanırım 😂tavuğuz gibi konuştum şuan utandım kendimden 🤪 bu renk açıldığı güne 14 gün ekle, adetin ogün gelecek ya da bebiş

Günaydın tatlım💗 bugün kontrolün vardı dimi

Kuzummm cok sukur dun gordukkk:))) annemle gitim atarim sanaa fotosunu. Kalp atisi icinde haftaya falan sanirim:) bebis sagdaymis sagdan yumurtlamisim glba. Allahim insallah sana ve tum isteyenlere nasip etsin hemencik

Kuzummm cok sukur dun gordukkk:))) annemle gitim atarim sanaa fotosunu. Kalp atisi icinde haftaya falan sanirim:) bebis sagdaymis sagdan yumurtlamisim glba. Allahim insallah sana ve tum isteyenlere nasip etsin hemencik

Amin canım benim💗🤲 sevindim ya mâşallah kuzucuğa😍

Kizlar dun erken gebelik testinde bariz pozitifi gorup hastaneye gittim negatif cikti. Doktor muayenede etti ve hic bekleme direkt tüp bebek tedavisine basla dedi kafamdan kaynar sular döküldü. 10.000 civariymis ilaclar git gel derken 15.000 gozden cikartmak lazim. Tabi biz karsilayamayizdedim . ben 2 ay daha klomen kullanarak deniyim dedim. Bugun sabah 2 aksam 2 tane klomene basladim. yani mucize beklicem gibi bir durum var.
Bol dua ve tevekkülden baska çare yok.

Kizlar dun erken gebelik testinde bariz pozitifi gorup hastaneye gittim negatif cikti. Doktor muayenede etti ve hic bekleme direkt tüp bebek tedavisine basla dedi kafamdan kaynar sular döküldü. 10.000 civariymis ilaclar git gel derken 15.000 gozden cikartmak lazim. Tabi biz karsilayamayizdedim . ben 2 ay daha klomen kullanarak deniyim dedim. Bugun sabah 2 aksam 2 tane klomene basladim. yani mucize beklicem gibi bir durum var.

Ya bu testler nedir böyle güvenilir değil
Doktor neden öyle dedi ne gördüki ☹️
Çok para ya ALLAH hepimize sağlıklı evlatlar versin tek çaremiz dua etmek umut kesme canım ya Allah hiçbirimizi oraya muhtaç etmesin

Ya bu testler nedir böyle güvenilir değil
Doktor neden öyle dedi ne gördüki ☹
Çok para ya ALLAH hepimize sağlıklı evlatlar versin tek çaremiz dua etmek umut kesme canım ya Allah hiçbirimizi oraya muhtaç etmesin

Canim 3 yildir gidip geliyorum. 5 klomen 7 catlama ignesi. 1 kez igneli tedavi 2 asilamadan sonra olsa olurdu diyor. Innovita erken gebelik testiydi canim. resim ilk dakikalarda cikmis hali. Sonrasinda dahada koyulasti.cok buyuk hayal kirikligi oldu
20191101_090925.jpg

Canim 3 yildir gidip geliyorum. 5 klomen 7 catlama ignesi. 1 kez igneli tedavi 2 asilamadan sonra olsa olurdu diyor. Innovita erken gebelik testiydi canim. resim ilk dakikalarda cikmis hali. Sonrasinda dahada koyulasti.cok buyuk hayal kirikligi olduEki Görüntüle 2550524

Ay evet bariz belli ya nasıl çıkmaz😳
Bu ay iğne olmamıştın dimi hani iğne var desen onun etkisi derdik ama enteresan yani
sözde hassas bide .... Ne diyim canım Allah tekrar hayal kırıklığına uğratmasın😕

Ay evet bariz belli ya nasıl çıkmaz😳
Bu ay iğne olmamıştın dimi hani iğne var desen onun etkisi derdik ama enteresan yani
sözde hassas bide .... Ne diyim canım Allah tekrar hayal kırıklığına uğratmasın😕

Yok canim bu ay igne falan olmamistim. Simdi 2 gündur klomene basladim. Cuma kontrolüm var. Insallah en azindan 1 tane olgun yumurtam olur.

Adet in kaçıncı günü başladınız klomene acaba üzülmeyin çık tüp bebek diyen doktorlar oluyor okuyorum ama çoğu doğaldan hamile kalıyor insallah siz de öyle olursunuz

Adet in kaçıncı günü başladınız klomene acaba üzülmeyin çık tüp bebek diyen doktorlar oluyor okuyorum ama çoğu doğaldan hamile kalıyor insallah siz de öyle olursunuz

Ben 4.gunü basladim canim. Doktorlar 2_5 gunler arasinda baslatiyorlar. Sabah 2 aksam 2 iciyorum bu sefer. Cuma kontrolum var insallah nasip olur

Ben 4.gunü basladim canim. Doktorlar 2_5 gunler arasinda baslatiyorlar. Sabah 2 aksam 2 iciyorum bu sefer. Cuma kontrolum var insallah nasip olur
İnşallah canım hiç gerek kalmadan hamile kalırsın insallah peki 2 tane fazla değil mi doktor mu 2 sabah 2 akşam içmeni istedi neden o kadar içmeni istedi acaba

İnşallah canım hiç gerek kalmadan hamile kalırsın insallah peki 2 tane fazla değil mi doktor mu 2 sabah 2 akşam içmeni istedi neden o kadar içmeni istedi acaba

Daha onceki kullanimlarimda ya hic gelismedi ya tek yumurtam oldu. En son tedaviyi igneli yapti son 3 gunde gunde 175 ye kadar cikti.yinede zor büyüdü. Klomen gunde 2 tane icsem 100mg eder oyuzden 4 tane verdi 200mg olmus oluyor. Bu sefer boyle denedik bakalim cuma günu ne olacak

Back