• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlaman olmuş olabilir canım en üstteki bana öyle geldi...daha sonradan silikleşmiş zaten değerlendirdiysen tutacağı varsa zaten tutmuştur sen orasına takılma Allah nasip etmişse hemen ayağa kalksan bile olur
Bu örnekler benim çevremde çok var korunurken bile millet hamile kalıyor
Benim ablamda ayda 1 kere denedi sadece ve gelişigüzel ... şuan hamile o da
yani biz kendimizi çok sıkıyoruz nasip vakti gelince zaten olacak ama kalbimize söz geçirebilsek ah ahhh😒 sen çok genç yaşta anne olmuşsun ne güzel o yönden çok avantajın var yaş 30'u geçince daha stresli oluyor insan o yüzden senin bu kadar strese girmene gerek yok keşke senin yaşında olaydık inan bu kadar takmazdım ama ben ve burdaki birkaç arkadaşımın en büyük sıkıntısı yaş zaten o insanı strese sokuyor yoksa eminim onlarda daha genç yaşta olsalardı bu kadar dert etmezlerdi. Nasip beklicez Rabbim fazla bekletmeden hayırlısıyla hepimize nasip etsin😔
Maşaallah ablana 😌
Geçenlerde biri de bana dedi ki ilk denmede ikisinide tutturdum sanki kendi becermiş bi marifetmiş gibi kimse Rabbim nasip etti demiyor.
canım bence sende yaşı takma kaç yaşında insanlar hamile kalıyorlar işte nasipten öteye geçemiyoruz ve bazen bunu unutuyoruz 😔

Bu arada bugünkü ovulasyon testim de bu
Sanırım pik yeni yaklaşıyor
886A9245-111A-46CA-BA17-DD9A5905B2F6.jpeg

Maşaallah ablana 😌
Geçenlerde biri de bana dedi ki ilk denmede ikisinide tutturdum sanki kendi becermiş bi marifetmiş gibi kimse Rabbim nasip etti demiyor.
canım bence sende yaşı takma kaç yaşında insanlar hamile kalıyorlar işte nasipten öteye geçemiyoruz ve bazen bunu unutuyoruz 😔

Boyle seyler yasadikca icleniyoruz uzuluyoruz ama farkinda olmadan bizi daha cok yaklastiriyorlar bende yasadim bu ay boyle seyler ust uste

Maşaallah ablana 😌

Aynen öyle canım tabiki bizim tutturma diye bi yetkimiz yok Allah Ol der olur. Bu grubu açalı 8 ay olacak hamilelerimiz ağırlıkta şükür birçoğunun doğumuna az kaldı inşâAllah bizede tez zamanda sağlıkla nasip olur😔

Aynen öyle canım tabiki bizim tutturma diye bi yetkimiz yok Allah Ol der olur. Bu grubu açalı 8 ay olacak hamilelerimiz ağırlıkta şükür birçoğunun doğumuna az kaldı inşâAllah bizede tez zamanda sağlıkla nasip olur😔
İnşaAllah canım 🤲🏻😔

Kullanmıyorum çünkü doğru göstermiyor :) benim yumurtalarım hiç bir zaman çatlamıyor. Ama ovulasyon testinde her ay kopkoyu kırmızı çizgiyi görüyorum

Hangi markayı kullanıyosun bacım?
Çatlamadığını doktor yumurta takibiyle mi söyledi?

Laboquick. Evet yaklaşık bi 5-6 aydır yumurta takibi yapıyor iki ayrı doktor. Çatlatma iğnesi kullanmadığım ay çatlamıyor :KK43:

Hadi ya Allah yardımcın olsun 😕 innovita marka daha hassas. Peki çatlamadığı zaman testte sürekli koyu mu çıkıyor hani silikleşme olmuyomu? O dönemde havuç yiyomusun

Back