Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya Allah yardımcın olsun innovita marka daha hassas. Peki çatlamadığı zaman testte sürekli koyu mu çıkıyor hani silikleşme olmuyomu? O dönemde havuç yiyomusun
Havuç hiç duymadım zaten sürekli doktor takip ediyo o yüzden bi kaç aydır evde takip etmiyorum. Çatlıyormuş gibi bi gün çok koyu çıkıyor sonrasında silikleşiyor

Monaezop kız bacım nerelerdesin terkettin bizi noldu hiç sesin çıkmıyor iyimisin herşey yolunda mı?
Canım çok giremiyorum çok haklısın okul çok yoğun bebek 22 hftalk oldu cinsiyetten sonra hafifteb alışverişe başladım para biriktiritiyoruz o yüzden kurs açtım çok yoğun çalışıyorum malum bebek doğunca izne ayrilcam iyice buyuyene kadar da ücretsiz izin kullancam eşimin ailesiyle bağım yok esim konusuyor ama asla maddi istemiyor bişey ailemde erkek kardeşinlme düğün yaptılar anlayacağın karinca misali iyice sisene kadar biriktirelim rahat büyütelim bebeği derdindeyiz ama sizleri çok özledim sen nasilsin kuzmm

Daha dün gibiydi nasılda büyümüş mâşallah
Rabbim işlerini kolaylaştırsın canım benim
onlar doğunca evin bereketi de artıyor sıkma canını sağlıkla kavuşursun inşâllah
Ben aynı bildiğin gibiyim bekliyorum kürtaj üstüne 6 ay olacak az kaldı

Denemelere devammi canım

Su maydanoz buharini denemeyen varsa bu ay denesin kizlar denk gelmis olabilir ama bu ay 2 gun yapmistim ve hamile kaldim.
Adetin 8 ve 9. Gunu yaptim

Su maydanoz buharini denemeyen varsa bu ay denesin kizlar denk gelmis olabilir ama bu ay 2 gun yapmistim ve hamile kaldim.
Adetin 8 ve 9. Gunu yaptim

Kuzum ben yinede senden o tarifi alayım
tam olarak nasıl yaptığını anlatırmısın
Belki yapmak isteyenlerde olur

Kuzum ben yinede senden o tarifi alayım
tam olarak nasıl yaptığını anlatırmısın
Belki yapmak isteyenlerde olur

Kuzum adetim bitmisti ve akintim vardi dedim Allah enfeksiyon mu oldum acaba sonra aklima bu kur geldi 2 gun onu yaptim.

1 kutu (kg) gunluk sute
2 demet maydanoz

Once sutu kaynattim sonra maydonozu ekledim 2-3 dakika oyle kaynamaya devam ettikten sonra bir kovaya doktum hemen ustune battaniye ile belimi iyice kapayarak iki gun ust uste 30 dakika oturdum. Buharin cok yogun geldigi durumlarda hafif havalandirdim yani oyle yanicak kadar zorlamayin kendinizi. Ardindan o 2 gun boyunca belimi yun sal ile sardim ve hatta oyle uyudum. O gunlerde iliski falan olmadi 15 gun yumurtladim arada 5 gun falan vardi. Bunlar hep vesile ama inanarak yapin dua edin etkisi oluyor bence

Sende bide sistit vardı dimi? Bence işe yaramış olabilir...peki günlük süt olması şart mı? Ya benimde akıntılarım oluyor hep neden bilemiyorum bugünde vardı mesela
İnşallah hsg sonrası enfeksiyon olmamıştır
belki bende denerim bunu bu buhar o kadar yakın mesafede yakmazmı kuzum hani bide battaniyeylede örtünce yarım saat çok gelmezmi iyi durmuşsun

Hehehe valla ben genelde cok usuyen biriyim hosuma gitti sicak sicak bence sut farketmez.
Sistit yakinn bi zamanda hic olmadim ama cok kez kanli sekilde sistit olmus biriyim canim... cok yakin degildi kova mesafesi vardi sut dibinde kaliyo ama evet baya sicak olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…