• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın
Çok canım sıkkın bıktım artık 😔
Bu testleri de çöpe atasım var yapmak istemiyorum artık ya 😞
Sırasıyla son 3 güne ait testlerim

F12441B8-0BE8-4038-ADC7-5CDD5C44259E.jpeg

21. Günü canım pik olmadı işte tam olacak diyorum silikleşiyor

3 gun once pik olmus iste? Degerlendirdiniz mi? Ille test yapcam diyorsan innovita al. Birde guzel birsey soylim belki hosuna gider benim arkim onlari yakalayamadi pik gostermedi hep daha silikti ve hamile:) o kdr hassas degil bence bu testler. Ben verim alamadim. Onun gerine bir iki ay doktora yumurta takini yaptirsan ortalama n zaman oldugunu ogrenirsin yumurtlamanin

Her yumurtlama kaliteli değildir diyor doktorlar yumurtlamışsındır ama kaliteli olmayabılıyormus yani en mantıklısı burda yumurta takibi ve yumurta geliştirici buyurucu ilaçlar olabılır ama uyu bir doktor eşliğinde bu arada yaşınız kaç bilmiyorum küçükseniz zaten hiçbirine gerek yok

3 gun once pik olmus iste? Degerlendirdiniz mi? Ille test yapcam diyorsan innovita al. Birde guzel birsey soylim belki hosuna gider benim arkim onlari yakalayamadi pik gostermedi hep daha silikti ve hamile:) o kdr hassas degil bence bu testler. Ben verim alamadim. Onun gerine bir iki ay doktora yumurta takini yaptirsan ortalama n zaman oldugunu ogrenirsin yumurtlamanin
Bilmiyorum ya gına geldi artık akışına bırakmak istiyorum ama yapamıyorum:(
E

En üstteki pik canım zaten değerlendirdin demi?
Değerlendirdim ama yumurtlama değil diye hiç dikkat etmedim hemen kalktım
Her yumurtlama kaliteli değildir diyor doktorlar yumurtlamışsındır ama kaliteli olmayabılıyormus yani en mantıklısı burda yumurta takibi ve yumurta geliştirici buyurucu ilaçlar olabılır ama uyu bir doktor eşliğinde bu arada yaşınız kaç bilmiyorum küçükseniz zaten hiçbirine gerek yok
25 yaşındayım ama 2 yıldır olmuyor çok şükür bi tane var 5 yaşında ama 2. Yi de çok istiyoruz

Otomatik araba dedim diye dalga konusu mu oldum onu anlamadım yani neyse stresli bir dönem benim yaşadıklarımı kimse bilemez otomatik alıyorum evet komik gelebilir bu benim tercihim
Allah kolaylık versin cnm benide kasım 5 de çağıracak direksiyon dersi için inşallah geçeriz:KK19:

Ya arkadaşlar pik mikmiş bence bu ovulasyon testleri sizi strese sokar yapmayın adet olduktan 10 gün sonra düzenli gün aşırı ilişki olsun illaki olur kafaya takmayı bırakın bakın sizde sevinceksiniz dualarım sizinle😊🤲🏻
Aslında doğru ama iki yıldır aynı şekilde deniyoruz olmayınca olmuyor işte

Allah kolaylık versin cnm benide kasım 5 de çağıracak direksiyon dersi için inşallah geçeriz:KK19:
Ben de kasım 6 da direksiyon dersim başlıyor 15 inde almış oluyorum direksiyonu geçersem ayyy insallah kuzum geçersin sen de Rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻🥰💕😘

Bilmiyorum ya gına geldi artık akışına bırakmak istiyorum ama yapamıyorum:(

Değerlendirdim ama yumurtlama değil diye hiç dikkat etmedim hemen kalktım

25 yaşındayım ama 2 yıldır olmuyor çok şükür bi tane var 5 yaşında ama 2. Yi de çok istiyoruz
İnşallah olur kuzum ben olacağını hissediyorum senin de olacak insalalah bebeğine kardeş gelsin insallah

Yumurtlaman olmuş olabilir canım en üstteki bana öyle geldi...daha sonradan silikleşmiş zaten değerlendirdiysen tutacağı varsa zaten tutmuştur sen orasına takılma Allah nasip etmişse hemen ayağa kalksan bile olur
Bu örnekler benim çevremde çok var korunurken bile millet hamile kalıyor
Benim ablamda ayda 1 kere denedi sadece ve gelişigüzel ... şuan hamile o da
yani biz kendimizi çok sıkıyoruz nasip vakti gelince zaten olacak ama kalbimize söz geçirebilsek ah ahhh😒 sen çok genç yaşta anne olmuşsun ne güzel o yönden çok avantajın var yaş 30'u geçince daha stresli oluyor insan o yüzden senin bu kadar strese girmene gerek yok keşke senin yaşında olaydık inan bu kadar takmazdım ama ben ve burdaki birkaç arkadaşımın en büyük sıkıntısı yaş zaten o insanı strese sokuyor yoksa eminim onlarda daha genç yaşta olsalardı bu kadar dert etmezlerdi. Nasip beklicez Rabbim fazla bekletmeden hayırlısıyla hepimize nasip etsin😔

Back