Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşaallah ablana
Geçenlerde biri de bana dedi ki ilk denmede ikisinide tutturdum sanki kendi becermiş bi marifetmiş gibi kimse Rabbim nasip etti demiyor.
canım bence sende yaşı takma kaç yaşında insanlar hamile kalıyorlar işte nasipten öteye geçemiyoruz ve bazen bunu unutuyoruz

Boyle seyler yasadikca icleniyoruz uzuluyoruz ama farkinda olmadan bizi daha cok yaklastiriyorlar bende yasadim bu ay boyle seyler ust uste

Benim bat günleri çok karıştı. Clue’da 23 gösteriyo flu’da 25 ben 28i sanıyodum inşallah gecikmiştir yaaa

Aynen öyle canım tabiki bizim tutturma diye bi yetkimiz yok Allah Ol der olur. Bu grubu açalı 8 ay olacak hamilelerimiz ağırlıkta şükür birçoğunun doğumuna az kaldı inşâAllah bizede tez zamanda sağlıkla nasip olur

İnşaAllah canım

Kullanmıyorum çünkü doğru göstermiyor :) benim yumurtalarım hiç bir zaman çatlamıyor. Ama ovulasyon testinde her ay kopkoyu kırmızı çizgiyi görüyorum

Hangi markayı kullanıyosun bacım?
Çatlamadığını doktor yumurta takibiyle mi söyledi?

Laboquick. Evet yaklaşık bi 5-6 aydır yumurta takibi yapıyor iki ayrı doktor. Çatlatma iğnesi kullanmadığım ay çatlamıyor

Hadi ya Allah yardımcın olsun innovita marka daha hassas. Peki çatlamadığı zaman testte sürekli koyu mu çıkıyor hani silikleşme olmuyomu? O dönemde havuç yiyomusun

Kullanmıyorum çünkü doğru göstermiyor :) benim yumurtalarım hiç bir zaman çatlamıyor. Ama ovulasyon testinde her ay kopkoyu kırmızı çizgiyi görüyorum
Doğru göstermediklerine bu ay bende karar verdim yada sorun bende

Üstteki dünkü testim alttaki bugünkü
ne oluyor böyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…