- Emoji Skoru
- 3.376
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.001
Maşaallah ablanaYumurtlaman olmuş olabilir canım en üstteki bana öyle geldi...daha sonradan silikleşmiş zaten değerlendirdiysen tutacağı varsa zaten tutmuştur sen orasına takılma Allah nasip etmişse hemen ayağa kalksan bile olur
Bu örnekler benim çevremde çok var korunurken bile millet hamile kalıyor
Benim ablamda ayda 1 kere denedi sadece ve gelişigüzel ... şuan hamile o da
yani biz kendimizi çok sıkıyoruz nasip vakti gelince zaten olacak ama kalbimize söz geçirebilsek ah ahhhsen çok genç yaşta anne olmuşsun ne güzel o yönden çok avantajın var yaş 30'u geçince daha stresli oluyor insan o yüzden senin bu kadar strese girmene gerek yok keşke senin yaşında olaydık inan bu kadar takmazdım ama ben ve burdaki birkaç arkadaşımın en büyük sıkıntısı yaş zaten o insanı strese sokuyor yoksa eminim onlarda daha genç yaşta olsalardı bu kadar dert etmezlerdi. Nasip beklicez Rabbim fazla bekletmeden hayırlısıyla hepimize nasip etsin
evet koyulaşma çok net
Maşaallah ablana
Geçenlerde biri de bana dedi ki ilk denmede ikisinide tutturdum sanki kendi becermiş bi marifetmiş gibi kimse Rabbim nasip etti demiyor.
canım bence sende yaşı takma kaç yaşında insanlar hamile kalıyorlar işte nasipten öteye geçemiyoruz ve bazen bunu unutuyoruz
Öyle yapıyoruz canım adet bittikten sonra ne olur ne olmaz diye gün aşırı başlıyoruzBence 1 er gun arayla baslayin calismalara♥
Ovulasyon testi kullanmıyor musunuz?Benim bat günleri çok karıştı. Clue’da 23 gösteriyo flu’da 25 ben 28i sanıyoduminşallah gecikmiştir yaaa
Maşaallah ablana
Geçenlerde biri de bana dedi ki ilk denmede ikisinide tutturdum sanki kendi becermiş bi marifetmiş gibi kimse Rabbim nasip etti demiyor.
canım bence sende yaşı takma kaç yaşında insanlar hamile kalıyorlar işte nasipten öteye geçemiyoruz ve bazen bunu unutuyoruz
İnşaAllah canımAynen öyle canım tabiki bizim tutturma diye bi yetkimiz yok Allah Ol der olur. Bu grubu açalı 8 ay olacak hamilelerimiz ağırlıkta şükür birçoğunun doğumuna az kaldı inşâAllah bizede tez zamanda sağlıkla nasip olur
Kullanmıyorum çünkü doğru göstermiyor :) benim yumurtalarım hiç bir zaman çatlamıyor. Ama ovulasyon testinde her ay kopkoyu kırmızı çizgiyi görüyorumOvulasyon testi kullanmıyor musunuz?
Kullanmıyorum çünkü doğru göstermiyor :) benim yumurtalarım hiç bir zaman çatlamıyor. Ama ovulasyon testinde her ay kopkoyu kırmızı çizgiyi görüyorum
Laboquick. Evet yaklaşık bi 5-6 aydır yumurta takibi yapıyor iki ayrı doktor. Çatlatma iğnesi kullanmadığım ay çatlamıyorHangi markayı kullanıyosun bacım?
Çatlamadığını doktor yumurta takibiyle mi söyledi?
Laboquick. Evet yaklaşık bi 5-6 aydır yumurta takibi yapıyor iki ayrı doktor. Çatlatma iğnesi kullanmadığım ay çatlamıyor
Doğru göstermediklerine bu ay bende karar verdim yada sorun bendeKullanmıyorum çünkü doğru göstermiyor :) benim yumurtalarım hiç bir zaman çatlamıyor. Ama ovulasyon testinde her ay kopkoyu kırmızı çizgiyi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?