- Emoji Skoru
- 3.376
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.981
Kızlar günaydın
Çok canım sıkkın bıktım artık
Bu testleri de çöpe atasım var yapmak istemiyorum artık ya
Sırasıyla son 3 güne ait testlerim
Eki Görüntüle 2548350
21. Günü canım pik olmadı işte tam olacak diyorum silikleşiyorSonuncuyu bugün mü yaptın canım silinmiş
Adetinin kaçıncı günündesin?
21. Günü canım pik olmadı işte tam olacak diyorum silikleşiyor
En üstteki pik canım zaten değerlendirdin demi?Kızlar günaydın
Eki Görüntüle 2548350
Her yumurtlama kaliteli değildir diyor doktorlar yumurtlamışsındır ama kaliteli olmayabılıyormus yani en mantıklısı burda yumurta takibi ve yumurta geliştirici buyurucu ilaçlar olabılır ama uyu bir doktor eşliğinde bu arada yaşınız kaç bilmiyorum küçükseniz zaten hiçbirine gerek yok21. Günü canım pik olmadı işte tam olacak diyorum silikleşiyor
Kızlar günaydın
Eki Görüntüle 2548350
Bilmiyorum ya gına geldi artık akışına bırakmak istiyorum ama yapamıyorum3 gun once pik olmus iste? Degerlendirdiniz mi? Ille test yapcam diyorsan innovita al. Birde guzel birsey soylim belki hosuna gider benim arkim onlari yakalayamadi pik gostermedi hep daha silikti ve hamile:) o kdr hassas degil bence bu testler. Ben verim alamadim. Onun gerine bir iki ay doktora yumurta takini yaptirsan ortalama n zaman oldugunu ogrenirsin yumurtlamanin
Değerlendirdim ama yumurtlama değil diye hiç dikkat etmedim hemen kalktımE
En üstteki pik canım zaten değerlendirdin demi?
25 yaşındayım ama 2 yıldır olmuyor çok şükür bi tane var 5 yaşında ama 2. Yi de çok istiyoruzHer yumurtlama kaliteli değildir diyor doktorlar yumurtlamışsındır ama kaliteli olmayabılıyormus yani en mantıklısı burda yumurta takibi ve yumurta geliştirici buyurucu ilaçlar olabılır ama uyu bir doktor eşliğinde bu arada yaşınız kaç bilmiyorum küçükseniz zaten hiçbirine gerek yok
Catlamis
Pik oldu mu onu bile bilmiyorum kiCatlamis♥ Di mi?
Allah kolaylık versin cnm benide kasım 5 de çağıracak direksiyon dersi için inşallah geçerizOtomatik araba dedim diye dalga konusu mu oldum onu anlamadım yani neyse stresli bir dönem benim yaşadıklarımı kimse bilemez otomatik alıyorum evet komik gelebilir bu benim tercihim
Aslında doğru ama iki yıldır aynı şekilde deniyoruz olmayınca olmuyor işteYa arkadaşlar pik mikmiş bence bu ovulasyon testleri sizi strese sokar yapmayın adet olduktan 10 gün sonra düzenli gün aşırı ilişki olsun illaki olur kafaya takmayı bırakın bakın sizde sevinceksiniz dualarım sizinle
Ben de kasım 6 da direksiyon dersim başlıyor 15 inde almış oluyorum direksiyonu geçersem ayyy insallah kuzum geçersin sen de Rabbim gönlüne göre versinAllah kolaylık versin cnm benide kasım 5 de çağıracak direksiyon dersi için inşallah geçeriz
İnşallah olur kuzum ben olacağını hissediyorum senin de olacak insalalah bebeğine kardeş gelsin insallahBilmiyorum ya gına geldi artık akışına bırakmak istiyorum ama yapamıyorum
Değerlendirdim ama yumurtlama değil diye hiç dikkat etmedim hemen kalktım
25 yaşındayım ama 2 yıldır olmuyor çok şükür bi tane var 5 yaşında ama 2. Yi de çok istiyoruz
21. Günü canım pik olmadı işte tam olacak diyorum silikleşiyor
Aminn canım Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin inşaAllahİnşallah olur kuzum ben olacağını hissediyorum senin de olacak insalalah bebeğine kardeş gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?