Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Otomatik araba dedim diye dalga konusu mu oldum onu anlamadım yani neyse stresli bir dönem benim yaşadıklarımı kimse bilemez otomatik alıyorum evet komik gelebilir bu benim tercihim

Bende otomatik kullanıyorum ehliyeti manuel aldım ve manuelden nefret ediyorum hele İstanbul trafiğinde onu kullanmak bana göre çile boyna debriyaj vitesle uğraş sıkıcı bide traktör motoru gibi gurgurgur sesi var ama benzin kafa şişirmez:)
Otomatikle öyle rahat ettik ki valla iyiki almışız benim eşim eskiden hep manuel kullanmış
şuan o kadar memnunki şimdi manuel kullanmak hamallıktı diyor. Şunu da belirteyim her otomatik aynı değildir, şanzımanlar farklıdır bazı otomatiklerin şanzımanı sorun çıkarabilir. CVT şanzıman kusursuzdur sorun çıkarmaz. Bizim aracımız Honda jazz, cvt vites, japondan şaşma. Kuralına göre kullan gerisine karışma. Otomatik düşünmekle en iyisini yapmışsın kuzum hayırlı olsun şimdiden. Bu bir tercih meselesidir, kimileri manuele meraklıdır kimileri otomatiğe. Mâşallah biz yaklaşık 4 sene oldu zevkle kullanıyoruz. Ha ama kullanımı rahat olsada neticede trafiğe çıkan ve o aracı kontrol altında tutan sürücüdür. Yani o trafiğe çıkıp direksiyon hakimiyeti sende olduktan sonra ha otomatik ha manuel değişen bişey yok. İnşallah temiz bi jazz bulursunuz o zaman sana daha detaylı yardımcı olurum canım

Çiçeğim benim teşekkür ederim güzel yüreklim kesinlikle Honda jazz eminim ki çok da iyi bir sürücü olacağım buna yürekten inanıyorum otomatiksrwba kullanmak ayrıcalıktır daha konforludur trafiğe Hakimiyetimin de daha iyi olacağına inanıyorum sen tecrübelisin. Senden çok şey öğreneceğim kuzum duamdasın her an ben sevdiklerime yürekten dua ederim sen sen de benim için o ayrıcalıklı insanlardan birisin canım mavişim

Otomatik araba dedim diye dalga konusu mu oldum onu anlamadım yani neyse stresli bir dönem benim yaşadıklarımı kimse bilemez otomatik alıyorum evet komik gelebilir bu benim tercihim
Ay kız yok sen alay konusu olmadın
Benibekleyin otomatik vitesi nası bozmuş o alay konusuydu yoğun trafikli yerlerde sıyırmamak için otomatik vites araba zaten daha makul sanırım. Ama benim eşim manuelci, bana asla otomatik aldırmaz. O sebeple ben hiç yeltenmedim o işe. Yanlış anlama alınma kız sakın

İstanbul trafiğinde manuel tam bir çile olur evet, bu sebeple istanbuldayken biz asla araba almadık.
Enduro motoru alırken bile istanbulda rahat edelim diye çift silindirli almıştık, 1. Viteste istanbul trafiğinde stop edip duruyordu bmw o yüzden onu eşime verip ben eski motorumuzu devralmıştım, debriyajı alışıktı istanbula çünkü. Ama Almanyada çoğunluk manuel kullanıyo herkes niye bilmiyorum.

Rica ederim bitanem sendende Allah razı olsun sende benim duamdasın
Allah'ın izniyle senin hem iyi bir sürücü hemde çok iyi bir anne olacağına inanıyorum canımın içi bu zor günlerde geçecek inşÂllah özlemini kurduğun herşeye kavuşacaksın önce eşine sonra bebişine sabır gülüm... Elimden ne gelirse her konuda yanındayım

N Nisanesintisi01 trafikte kendini iyi şoför zanneden o kadar zibidi varki manuel kullansalar ne yazar, kuralına göre adam gibi kullanıp çevredekileri düşünmedikten sonra...? Kurallara uyuyorsan dikkatliysen en iyi sürücü sensin ben herzaman bunu söylerim. Bizim burda tek yönlü bi yol var, karşıma ters yönden beton mikseri bile çıkmıştır. Gelde bunlara şoför de. Öküze laf anlatsan anlar ama bunlar anlamaz keşke adam gibi cezalar olsaydı bu kadar rahatlığa cüret edemezlerdi ah ahhh

Sağol canım bu aralar keyfim yok
ara ara gelir bana böyle. Sen nasılsın?

Hosgeldin canim keyfin yok dimi.inanki bebek fikrinden az da olsa uzaklasmak cok iyi geliyor. Ben bu ay hicbirsey yapmadim folik asid bile kullanmadim.hatta yumurtlamadan 2 3 gun önce iliski oldu. Okadar cok bunaldimki iliskiyi bile bıraktim. Ekim kasim ayi boyle gecsin aralik ayinda asilama denicem.

Sağol kuzum inşallah süprizin gelir beklemediğin anda evet uzak kalmaya çalışıyorum ama içim aynı yok değişmiyor kürtaj olduğumdan beri böyleyim tam 5,5 ay oldu nasip zamanımız inşâllah yakındır ablamda şuan 5 aylık hamile zaten sık sık görüştüğümüz için o düşünceyi kafamdan atamıyorum

iyiyim cok şükür cnm.sende kafa ya cok takmamaya calis cnm rabbim hayirli zamanda verir insallah..

Amin canım inşÂllah bazen takmıyorum ama adet dönemlerimde bilhassa geliyor
bazen kalbe söz geçmiyor. 5,5 aydır böyleyim kürtaj olanlar bilir bu duyguyu o yarım kalan mutluluğa kavuşmadıkça geçmez

b
Amin canım inşÂllah bazen takmıyorum ama adet dönemlerimde bilhassa geliyor
bazen kalbe söz geçmiyor. 5,5 aydır böyleyim kürtaj olanlar bilir bu duyguyu o yarım kalan mutluluğa kavuşmadıkça geçmez
bende ilk gebeliğini kurtaj la sonlandiranlardan im cnm iyi bilirim

Canim en azindan yasin daha genc. Ben 36 oldum belkide bu nedenle tani umudum kalmadigindan kafam cok rahatladi. Uzun zamandir kendime zaman ayirmiyordum. Bu ay spor yaptim alisveris yaptim kuaföre gittim evimi düzenledim derken baktimki kafam rahatlamis. Aylardir sanki bir rüyanin icindeymisim. Naparsak yapalim nasipten ötesi yok.

bende ilk gebeliğini kurtaj la sonlandiranlardan im cnm iyi bilirim

İçindeki yangın çocuğun olana kadar sönmemişti dimi her insanın yaşadıkları kendine göre zordur elbet...Allah hayırlısını versin herşeyin

İçindeki yangın çocuğun olana kadar sönmemişti dimi her insanın yaşadıkları kendine göre zordur elbet...Allah hayırlısını versin herşeyin
evet cnm oyleydi kurtaj dan 2 ay sonra denemeye başladık cok sukur rabbim cok aratmadi ama tabi ciddi bi travma uapmisti bizde

Aynen öyle canım iyi yapmışsın bişeylerle meşgul olunca zaten düşünceler bu kadar sarmıyor benimde aslında oyalanacağım çok şeyler var mesela eskiden çok resim tablolar yapardım ahşap boyama rölyef de yapardım hepsi ayrı emek isteyen zahmetli işler ama çok zevkli ...ama artık yapamıyorum oğlumdan dolayı biraz daha büyüse inşallah yine başlarım diyorum

Mavişim aynen kuzum ben de öyle sinir oluyorum ki görünce resmen gasp ediyorlar tarifik hatası yapan o kadar çok sürücü var ki saçma sapan şeyler yapıyorlar o yüzden bana göre en üstün sürücü en çok trafik kuralına uyandır rahatlık ise otomatiktir o kadar noktayı koyayım ben asla bildiğimden tercihimden şaşmam ben her zaman her şeyde kararlarımın arkasında olmuşumdur çiçeğim

kızlar bugün çok kötü bir hata yaptım
bir an boş bulunup yeğenimi kucağıma aldım
almamla bırakmam bir oldu yumurtalığıma dehşet bir sancı girdi
eşşek sıpası 23 kilo olmuşş
inşallah bir salaklık yapmamışımdır evet hamile değilim ama o ufacık ihtimali bile öldürdüysem

Cnm korkma bebek varsa olacagina varir. Benim yegenimde hamile olmadigimi bilmedigim o ilk donemde resmen karnimin uzerinde tepinmisti.resmen icimi patlatmisti. 5 gun sonra gebe oldugumu ogrendim. Olacagi varsa hersekilde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…