- Emoji Skoru
- 5.265
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.901
Oğlumla eşim oynuyor, ben mutfağı topladım, makineye çamaşırımı attım. Pinekliyorum, sen?Nabıonuz kız
Bizde oğluşla sağa sola yuvarlnıoduk bu saat olmusOğlumla eşim oynuyor, ben mutfağı topladım, makineye çamaşırımı attım. Pinekliyorum, sen?
Catlamışsın galibaEki Görüntüle 2547710
kızlaaar ovü testim silikleşmeye başladı
ne zaman çatlıyor bu yumurta tam olarak silikleşince mi yoksa koyuluğu azalınca mı?
Uyumadı mı o saat olmuş abavBizde oğluşla sağa sola yuvarlnıoduk bu saat olmus
Silikleşmeye başladı ya, yani maksimum kırmızılık anından sonra 24-36 saat içinde çatlıyor, sonra da 24 saat yaşıyor diyollal.Eki Görüntüle 2547710
kızlaaar ovü testim silikleşmeye başladı
ne zaman çatlıyor bu yumurta tam olarak silikleşince mi yoksa koyuluğu azalınca mı?
Hayırdır noldu kızKısmetse ben de yaşarım diyecektim ama şuan hiç içimden gelmedi. Biraz sıkkınım sakınım..
Gündüz uyuyunca gec cok gec yatıyoUyumadı mı o saat olmuş abav
oglan uyuz etti.Hayırdır noldu kız
Sabah da geniş geniş uyumuştur kesinGündüz uyuyunca gec cok gec yatıyo
Yok canım benimle birlikte yoruluyor bazen oynamaktan uyuyor gündüz o zaman uykuya dalıyor yoksa akşam erkenden uyur 9 bucuk gibi pertSabah da geniş geniş uyumuştur kesin
Yuva fln yok di mi?
Bizimki de evdeysek gündüZleri uyumuyo artık. Akşam 20:30 yatışı.
Yuva günleri de yuvada bazen yarım saat uyuyomuş bazen uyumuyomuş. Hiç uyumasa da evde 19;30 da uyusa diyorum . Çünkü 19;30 dan sonra içine şeytan kaçmış gibi ya, ne diş fırçalıyo, ne soyunuyo. Sürekli bi ağlama kavga çirkeflik hali.. karı koca daralttı ikimizi de
hatun nslsn_Yok canım benimle birlikte yoruluyor bazen oynamaktan uyuyor gündüz o zaman uykuya dalıyor yoksa akşam erkenden uyur 9 bucuk gibi pert
İyiyim canım saol sen nasılsınhatun nslsn_
Şükür iyiyim kızçen ne yapiyorİyiyim canım saol sen nasılsın
Bol bol tekmeliyor beni sağolsun anasının balıŞükür iyiyim kızçen ne yapiyor
İyidir inş.haftaya ikili tarama testi var belki cinsiyet ögrenebilirimBol bol tekmeliyor beni sağolsun anasının balısenin bebiton ne alemde durumun nasıl
İnşallah öğrenirsin canım içinden ne gecıyoİyidir inş.haftaya ikili tarama testi var belki cinsiyet ögrenebilirim
Hayirlisi kız desemİnşallah öğrenirsin canım içinden ne gecıyo
AminHayirlisi kız desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?