- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.341
Ve bide çatlama olunca yumurtalıklara ağrı giriyor bende oluyor hep herkeste oluyor mu bilemiyorm ☺
Teşekkür ederimYaaa tebrik ederimmm ☺☺
Ooo maşallaahhhh
Ben de Aralık somlarında doğmuşumannem bana nisan ayının sonlarında hamile kalmış çok uzun uğraşlar sonucu ve 9 mayısta öğrenmiş ben de direnip 31 aralıkta doğmuşumm yılı geçirmemişim belki bizim bebişler de öyle olur
AminnnTeşekkür ederim
Darısı başına
❤
Oh çok şükür çok sevindim canım
Rabbim sağ selamet kavuştursun
Yoksa doktora mı gittin? Ben henüz gitmedim yarın kan sonucumu alıcam inşaAllah bendede heyecan doruktakaç çıktı değerin?
Aynen canım aman ayy tutsun da varsın hiç anlamıyım çatladığınıO bende olmadı hiç olması iyi aslında insan anlamış olur en azından
Tam okuyamadim ama cikmadimi testte ne oldu. Gecmedi o zaman daha idrara. Belirtiler var gibiydi çünkü1 nisanda yapmıştım çok silik bi çizgi çıkmıştı az önce yaptım negatif cıktı biraz araştırdım işte lekelenmeden en erken 4 5gün sonra idrara geçmeye başlarmış hcg canım
Teşekkür ederim canımBen çörekotu bal tarçın kürü yaptım. Eşimde eklediğim resimdeki kürü yaptı. Bu kürü eşim daha önceleri de yedi ama nasip olmadı. Bende sorun olmadığı halde belki yumurtam kaliteli değildir diye düşünüp kür yaptım ve vesile oldu hamdolsun
[url=https://hizliresim.com/7aGYgN][/URL]
Öyle mi diyorsun ama bence ben adet oldum artıkKuzum belki hamilesin başlama bence ne olur ne olmaz
Düğünüme gelmek isteyen kız kardeş
TebriklerrSelam canım beni de yazabilirsin hamile diye
Kesinleşti bugün
Selam canım beni de yazabilirsin hamile diye
Kesinleşti bugün
Öyle mi diyorsun ama bence ben adet oldum artık
Kan başladı canım benim o yüzden dedim. Ama vazgeçtim ya bu ay bişey yapmıcam. Herkes ummadığım zamanda oldu diyor ya sallayım bu ayı benŞuanki durumun ne canım. Hala kahve mi? Kan başladı mı
Kan başladı canım benim o yüzden dedim. Ama vazgeçtim ya bu ay bişey yapmıcam. Herkes ummadığım zamanda oldu diyor ya sallayım bu ayı ben
SağolunMaşallah çok güzel tebrikler
Aaa ben burayı anlayamadım kim kime ne dedi burdaAminnn
Önce son mesajlarına baktım hanile misin die özellikle
Sora yazdım kendi haberimi
Gerçi demiştin ama olsun
Kesin mi die ...
400 küsürrrrrr
Sen de bana yaz mutlaka sonucu bak!!
Ben de Aralık somlarında doğmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?