Meleğimle zorlu süreç♡♥

Nasıl güzel bi annesiniz.
Sizin kadar olmasada bende iki kere kaybettim karnımda.
Ne desek acı dinmez.
Enazından vicdanen rahatsınız.
Kızınızı dünyaya getirmişsiniz.
Allah aldıysa vardır bi bildiği.
Merak etmeyin sağlıklı bir bebeğiniz olacak sadece biraz zaman ve iyi bir araştırma.
Allah yardımcınız olsun.

Tatlım bunları seni üzmek için demiyorum yaşın benden çok küçük yaşlarda ablan olarak diyorum
mutlaka genetik taramanızı yaptırın eğer varsa sorun baştan takibi yapılır pgt li tüp bebekle sağlıklı evlat sahibi olursun inşallah
Bile bile özürlü bir çocuğu sırf çocuk özlemi çekiyoruz diye dünyaya getirmek çok zor buna demiyorum bundan sonrası için hayat bizlere çok zor onlara çok daha zor bir gün değil bir ömür tekrar hamilelikten önce tüm testlerinizi yaptırırsanız iyi olur cnm

Son düzenleme:
Allah sabır versin, yaşadığınız çok zor bir şey, Allah ım yüzünüzü güldürsün inşallah.

Topiklerden ara sıra konularınıza denk gelip takip etmiştim sizi.Rabbim sabırlar versin içinizin yangınını biran önce hayırlı sağlıklı evlatlarla dindirsin inşallah meleğiniz cennette sizi bekliyor olacak

Tatlıannem canım başın sağolsun sen çok güçlüsün meleğin huzurlu mutludur eminim. Rabbim sağlıklı uzun ömürlü kardeşlerini nasip etsin size kuzumm

Sende meleğin melek kalpli annesinin rabbim en güzelini sana versin herşeyin

Herşeyin en güzelini o güzel yüreğin o kadar çok hakediyor ki

Aynen bu konuda haklisin bebegimden genetik kan alindi bekliyorum oncekiler küçük du bisey demediler busefer arastiriyor zaten 1 2 sene düşünmüyorum ben biraz yoruldum dinlenince arastirarak düşünüyorum gerisi allahima kalmis tesekkur ederim.

Yani inançlısınız tamam da değdi mi onca yaşadığınız ve yaşattığınız acıya?umarım bidaha aynı hataya düşmezsiniz.
Ne boş bir yorum. Anne olmak isteyen bir kadın var karşınızda.

T Tatlianne20 tatlı annem benim. Kuzum Seni çok seviyorum güzel kardeşim benim. Yaşın küçük ama yaşadıkların tecrübelerin çok büyük. Çok duygulandım.
Her zaman duamdasın. Her zaman yanındayım. Allahım güldürsün inşallah yüzünü tüm anne olmak isteyenlere yaşatsın İnşallahh o mutluluğu.

Canim benim ne diyecegimi bilemiyorum (basin sagolsun Allah sizi cennette kavuştursun Allah sabirlar versin n kisa zamanda bu aciyi unutturacak sağlıklı bir evlat versin kardesim

Allah sabir versin size. Ayni durumu bende yasadim sizi cok iyi anliyorum. Allahim kimseye yasatmasin. Benim melegim 2 gun yasadi kuvozde. Doktordan Kotu haber almak nedir cok iyi bilirim. Yazarken bile su an kelimeleri toparlayamiyorum. 7 haftalik hamileyim ve tedirginlikten sevinemedim bile. Doktora gitmeye korkuyorum. Zaman herseyin ilaci sanirim..

Çok zor,çok ağır imtihanlar yaşamışsınız ama ne mutlu size ki siz Rabbimden gelenin farkında olup onu sabırla karşılayıp,selametle uğurladınız..Güzel anne Rabbim göğsüne genişlik,gönlüne ferahlık versin,sizi evladınızla cennetinde kavuştursun..Yeniden hayırlı bir evlat,huzurlu bir yuva nasip olsun..

Allah sabır versin
Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun
Ama anlamadığım bişey var
Neden amniyosentez değilde cvs yapıldı?
Sizin ya da eşinizin bildiğiniz genetik bir hastalığınız mı var

Başınız sagolsun rabbim sabır versin sizlere.. siz en iyisini yapmışsınız rabbim sizi sınamış kulum ne yapacak bakalım diye. Testi başarıyla geçtiginize inaniyorum.. rabbim en kisa zamanda saglikli hayirli ömürlü bir evlat nasip etsin sizlerede bizlerede insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…