• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleğimle zorlu süreç♡♥

Yani inançlısınız tamam da değdi mi onca yaşadığınız ve yaşattığınız acıya?umarım bidaha aynı hataya düşmezsiniz.
Allah zaten hayırlı olanı takdir edecektir.Çünkü arkadaşımızın niyeti sağlam yüreği temiz.Keşke onun kadar sağlam bir karaktere sahip olsam diye tüm sürecini hayranlıkla izlediğim, acısını beraber yaşayıp ağladığım harika bir anne o. T Tatlianne20 nin bu durumunu biz teslimiyet olarak niteliyoruz.Allah'tan dilerim ki siz böyle bir şeyle karşı karşıya gelip imtihan olunmayın.

Bu arada O'nun seçimini hata olarak yaftalamak size düşmez. Ama sizin şu cevabınız bir hatadır mesela.Lüzumsuzca yorum yapmak hatasına düşmezsiniz bir daha umarım..

Allahım sana sabrın en büyügünü versin inşallah canım benim sen çok iyi bir annesin sen elinden geleni yapmışsın rabbim öbür dünyada evladını kucagına almayı doya doya sarılmayı öpüp koklamayı nasip etsin inşallah prensesin melek olmuş acını çok içten yaşadım benim prensesimde dogdu 1 hafta yaşadı melek oldu rabbim bizden çok sevdi aldı yanına meleklerimizi bizlere şefaatci olucaklar inşallah bizde kucagımıza alırız koklarız ahirette inşallah allahım yardımcın olsun senin yüzünü güldürsün inşallah
Allahım kucagını doldursun melegine kardeş göndersin hayırlı zaman da inşallah dualarım seninle sen içini ferah tut sen çok iyi çok güçlü bir ANNESİN

Başınız sağolsun.
Melek annesi olarak evladınıza cennette kavuşacaksınız içiniz rahat olsun..
Allah sabır versin tüm evlat acısı yaşayan anne babalara..

Tekrar hamilelik düşünürseniz mutlaka genetik test yaptırın.

Oncelikle herkese selam olsun. bu satırları yazıyorum içimden ne geçiyorsa dökmek istiyorum. Çünkü birazda olsa beni belki tanimişsinizdir. okadar iyi arkadaslar tanıdım bana hep destek oldular güç verdiler dualariyla kkdan teşekkür ederim. Derdime ortak oldugunuz için Şimdi bu satirlarim meleğime gelsin okudugunu biliyorum gördüğünü annesi onu çok seviyor.
17 yaşında evlendim severek ama ole zorlu ama ole mutlu birbirimizde okadar bağ varki ne ben boza bildim ne de eşim aileler şu bu derken yinede vazgeçmedik ama her bir sonu güzel huzurlu mutlu bir evlilik oluyordu.birbirimizle gecirdigimiz vakit. Ve diyorsun sabir baskalarin acısını görürken sen şükred diyip 4sene bu evliliği sürdurduk. halen bile okadar tartışma aileler birbirimizi kırıyoruz ama yine dedigimiz kelime vazgecemeyiz deyip guzel huzurlu evlilige dönüşüyor. anladimki o artık bizim tuzu biber oldu göz yumdum bu saatten sonra. Ve acim yeni melegimi kaybettim bir hafta oldu onu öle zorluk süreçle getirdim dünyaya ama korku ama tedirgin ama pismanlik olmadı.
3dusukten sonra 4 düncuye hamile kaldim ve melegim bana tutundu. Dünyalar benim oldu ama halen tedirgin mutsuz bide strest hamilemiyim hamile ama tat almiyorsun yaşayamiyorsun. Ve busefer ciddi tutundu evet dedik. Ama bir yanimiz korku her hastaneye gittiğimde birsey çıkacak korkusu beni mahvediyordu. 2 aylikken başladı bizim hikayemiz. Dow sendromlu veya baska anemisi vesare basima kaynar su indi inancliyim evet ama belki anlarsiniz bide strestte sokanlar olursa sizi. Ne yaparsınız neyse su aldirdik gonderdiler bizi bi 3 4 aya kadar öle geçti hamileliğim ama bu bebek Yaşamaz baya sorunlu diyorlardi ve suyum temiz gelince 3 ayında gebeliğe devam ettik hiç bir anomesi bulunmadi ve aradan 2 hafta en fazla bu kısa süreçte sevindigimi hatırlıyor gibi oda su gibi geçti. Ve gittim kontrole eşimle sevinçli mutlu ilkkez böle kizmi erkekmi acaba. Ve girdik doktor baktı ama konuşmuyor sesi çıkmıyor bakiyor öle karnima ben orda cinsiyet ne diye laf attim ama titreyerek birsey var dedim yine kendimce. Şuan başka sıkıntı var ne cinsiyeti derken ne gibi dedim ayaklarda sorun dedi kisa ve içe dönük hemen sevk yazdı o dakkada gidin 4 aylik oldu artik. Ve gittik ne ayagi bebekde ayak kol cene sırt açıklığı Ödem kafada sorun bunlarda doğuştanmiş resmen ruh gibi hic birsey yok gibi dinliyorum. Eşimi çagırdilar en fazla 10gun düşünün yurumez.omur boyu bakarim diyorsaniz siz bilirsiniz baya sıkıntılı bir bebek dedi ve gitti biz bakiyoz öle çıktık ve konuşuluyor.zor olur bakimi aci çeker benim yaşım genc kaldiramam ama iyiligime ama kotuluge allah bilir bende ses etmedim. Aldircak gözü ile çıktık yola benim kafamda şu var aldirsam günah aldirmasam kendin girecen bu yola bide gelcek dünyaya başına kalkilir. Düşüncesi var bende ve annem baya sıkıştırdi hatta kötü oldu eşimle bile bende o gaza gelip vazgecmedim. Birakmam ben onu hissediyom ne olursa olsun dogurcam dedim ve her doktora gittigimizde doktir sorunlari derken fazla vakit kaybetmeyin derken eşimle her kontrolde kavga sen ailenden korkuyon benim sözüm geçmiyor onlar karisti hiç bir doktor umit vermiyor diye diye ben yok dedim yedik birbirimizi boşanmaya kadar bile kendi aramizda gidiyorduk yok senin ailen benim ailem derken yavrucum heba olacaktı bir yandan korkuyom tek kalcan hadi aldiralim dedik oda sinirli ama isteniyor aldırmak korkuyor ama ne gerek bunları yaşamak bende aldıralim ve bosanalim hiç bir bağ kalmasin siz kurtulun bizde ne zorluklar geçti ve 6 aya geldik böle ve artik mecbur kabullendik ama laflari bazen agir geliyordu. Bende bir yandan korkuyom dua ediyor um herkesin yüzü kara çıksın meleğim sasirtsin bide dogunca onla yasiyacagim bu stresler. Beni korkuytu bakmak asla değil ve allaha dua ederken ben almadim allahim alsin olcekse ole ölsün dedim ve iyi düşündüm yinede eşime allah razi olsun hep olumsuz yani değil tabi iyiliği güzel yanida oldu bazen kahır etsede birbirimizi yesekde oanda mutlu bir eş oluyorduk. Ve dünyaya geldi meleğim tek sırt açıklığı hariç ayaklarda içe dönukluk biraz sorun gibi görünüyor du ama o bize hiç geldi nur gibi melek gibi bir kiz hepimiz tek yurumesin yanımızda olsun agliyoruz gizli resim cekiyoz goren artık böle dua eder olduk dogdugunda direk yogunbakimda kaldi. zor nefes alıyordu rabbim bana iki kere gözlerini gösterdi. Bi 10gunlukken bide son olmeden önce allahim gösterdi bana bir ay nasip etti sütumu de artık cihazdan ayrilamadigi için bogazdan hortum salincakti ama allahım kızıma acı cektirmeden aldı yanına meleğim evine gitti oda bende huzurluyun hemde çok içim okadar rahatki rabbim kimseye kaldiramiycak yük vermez. Bu süreci bastan sona benle yaşayan tüm kk teşekkür ediyorum tekrardan Allahim tum annelere babalara sabır versin böle birseylen sinanmasin.
:dua:
Canım ne kadar yüce gönüllü bir annesin sen , senin yaptığın herkesin harcı değil bunu bil, meleğin her zaman seninle olacak , ben de bir düşük yaptım 9. haftadaydı,görmemiştim ama inan onunla birlikte gitmek istemiştim .. sadece birşey dikkatimi çekti, benim doktorum üstüne basa basa söylemişti ,sırt açıklığı folik asit kullanılmadığı için oluyor diye, inşallah sağlıkla anne olursun, lütfen bu dediğimi unutma tekrar düşünüyorsanız folik asiti asla ihmal etme lütfen

Yani inançlısınız tamam da değdi mi onca yaşadığınız ve yaşattığınız acıya?umarım bidaha aynı hataya düşmezsiniz.

Annemiz inanci geregi Allaha karsi gelmekten sakindigi icin aci cekmis ve umut etmis.
Bunlar yanlis seyler degil.
Belki yaradan bundan dolayi ikisinin aci cekmesini istemedi de yanina aldi.
Siz o yonunu anlamamis olabilirsiniz.

Bunu 'hata' olarak gören sizsiniz konu sahibi değil.
Ben de hata demem. Buna tevekkül etmek deniyor.
Kolay mı sanıyorsunuz kalbi atan, içinizde hareketini hissettiğiniz evladınızı öldürmeyi?

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bunun kararını vermek herkesin harcı değildir zaten.
Şu konuda bari yapmayın..

Konuyu sabote edenlere cevap vermeyin bence. Konu çok derin bir konu.
Konu sahibi önceden beri takip ediyordum gizliden de olsa gelişmeleri, hep dualarımdaydınız. Veren de O, Alan da O. Hiçbirimizin garantisi yok ki. Sonradan kazan geçirip de sakat kalabilirdik. Kim bunun garantisini verebilir?
Allah size çok hayırlı çok sağlıklı bir evlat nasip etsin. Ne denir ki başka?

Kuzum benim...Allah sana ve tüm anne adaylarına sağlıklı evlatlar nasip etsin.:dua:Allah kimseyi evladiyla sınamasın...Allah hiçbir kuluna, bir muayene odasinda hamileliği devam etsin /etmesin kararı almak zorunda bırakmasın.:KK43:

Hanımlar,
rica ediyorum lütfen bebeğini daha yeni toprağa vermiş bir anneye karşı üsluplarınız yumuşak olsun, ayrıca kızdığınız yorumları alıntılayıp polemiğe girmeyin, topik sahibi için yapın bunu lütfen.

T Tatlianne20 ,
Allah sabır versin ablacım.

Okurken insallah bebegi kucagindadir diye dua ettim .:(
Rabbim yeniden anneligi nasip etsin .Saglikli evlatlar versin insallah .Basiniz sagolsun .

Okurken sonunda suanda bebegim sapasaglam kollarimda yaziyordur diye umarak okudum:(
Cok duygulandim, zir desen agliycak bi gundeyim zati:((
Basiniz sagolsun Allah sabir versin tatlianne..

Oncelikle herkese selam olsun. bu satırları yazıyorum içimden ne geçiyorsa dökmek istiyorum. Çünkü birazda olsa beni belki tanimişsinizdir. okadar iyi arkadaslar tanıdım bana hep destek oldular güç verdiler dualariyla kkdan teşekkür ederim. Derdime ortak oldugunuz için Şimdi bu satirlarim meleğime gelsin okudugunu biliyorum gördüğünü annesi onu çok seviyor.
17 yaşında evlendim severek ama ole zorlu ama ole mutlu birbirimizde okadar bağ varki ne ben boza bildim ne de eşim aileler şu bu derken yinede vazgeçmedik ama her bir sonu güzel huzurlu mutlu bir evlilik oluyordu.birbirimizle gecirdigimiz vakit. Ve diyorsun sabir baskalarin acısını görürken sen şükred diyip 4sene bu evliliği sürdurduk. halen bile okadar tartışma aileler birbirimizi kırıyoruz ama yine dedigimiz kelime vazgecemeyiz deyip guzel huzurlu evlilige dönüşüyor. anladimki o artık bizim tuzu biber oldu göz yumdum bu saatten sonra. Ve acim yeni melegimi kaybettim bir hafta oldu onu öle zorluk süreçle getirdim dünyaya ama korku ama tedirgin ama pismanlik olmadı.
3dusukten sonra 4 düncuye hamile kaldim ve melegim bana tutundu. Dünyalar benim oldu ama halen tedirgin mutsuz bide strest hamilemiyim hamile ama tat almiyorsun yaşayamiyorsun. Ve busefer ciddi tutundu evet dedik. Ama bir yanimiz korku her hastaneye gittiğimde birsey çıkacak korkusu beni mahvediyordu. 2 aylikken başladı bizim hikayemiz. Dow sendromlu veya baska anemisi vesare basima kaynar su indi inancliyim evet ama belki anlarsiniz bide strestte sokanlar olursa sizi. Ne yaparsınız neyse su aldirdik gonderdiler bizi bi 3 4 aya kadar öle geçti hamileliğim ama bu bebek Yaşamaz baya sorunlu diyorlardi ve suyum temiz gelince 3 ayında gebeliğe devam ettik hiç bir anomesi bulunmadi ve aradan 2 hafta en fazla bu kısa süreçte sevindigimi hatırlıyor gibi oda su gibi geçti. Ve gittim kontrole eşimle sevinçli mutlu ilkkez böle kizmi erkekmi acaba. Ve girdik doktor baktı ama konuşmuyor sesi çıkmıyor bakiyor öle karnima ben orda cinsiyet ne diye laf attim ama titreyerek birsey var dedim yine kendimce. Şuan başka sıkıntı var ne cinsiyeti derken ne gibi dedim ayaklarda sorun dedi kisa ve içe dönük hemen sevk yazdı o dakkada gidin 4 aylik oldu artik. Ve gittik ne ayagi bebekde ayak kol cene sırt açıklığı Ödem kafada sorun bunlarda doğuştanmiş resmen ruh gibi hic birsey yok gibi dinliyorum. Eşimi çagırdilar en fazla 10gun düşünün yurumez.omur boyu bakarim diyorsaniz siz bilirsiniz baya sıkıntılı bir bebek dedi ve gitti biz bakiyoz öle çıktık ve konuşuluyor.zor olur bakimi aci çeker benim yaşım genc kaldiramam ama iyiligime ama kotuluge allah bilir bende ses etmedim. Aldircak gözü ile çıktık yola benim kafamda şu var aldirsam günah aldirmasam kendin girecen bu yola bide gelcek dünyaya başına kalkilir. Düşüncesi var bende ve annem baya sıkıştırdi hatta kötü oldu eşimle bile bende o gaza gelip vazgecmedim. Birakmam ben onu hissediyom ne olursa olsun dogurcam dedim ve her doktora gittigimizde doktir sorunlari derken fazla vakit kaybetmeyin derken eşimle her kontrolde kavga sen ailenden korkuyon benim sözüm geçmiyor onlar karisti hiç bir doktor umit vermiyor diye diye ben yok dedim yedik birbirimizi boşanmaya kadar bile kendi aramizda gidiyorduk yok senin ailen benim ailem derken yavrucum heba olacaktı bir yandan korkuyom tek kalcan hadi aldiralim dedik oda sinirli ama isteniyor aldırmak korkuyor ama ne gerek bunları yaşamak bende aldıralim ve bosanalim hiç bir bağ kalmasin siz kurtulun bizde ne zorluklar geçti ve 6 aya geldik böle ve artik mecbur kabullendik ama laflari bazen agir geliyordu. Bende bir yandan korkuyom dua ediyor um herkesin yüzü kara çıksın meleğim sasirtsin bide dogunca onla yasiyacagim bu stresler. Beni korkuytu bakmak asla değil ve allaha dua ederken ben almadim allahim alsin olcekse ole ölsün dedim ve iyi düşündüm yinede eşime allah razi olsun hep olumsuz yani değil tabi iyiliği güzel yanida oldu bazen kahır etsede birbirimizi yesekde oanda mutlu bir eş oluyorduk. Ve dünyaya geldi meleğim tek sırt açıklığı hariç ayaklarda içe dönukluk biraz sorun gibi görünüyor du ama o bize hiç geldi nur gibi melek gibi bir kiz hepimiz tek yurumesin yanımızda olsun agliyoruz gizli resim cekiyoz goren artık böle dua eder olduk dogdugunda direk yogunbakimda kaldi. zor nefes alıyordu rabbim bana iki kere gözlerini gösterdi. Bi 10gunlukken bide son olmeden önce allahim gösterdi bana bir ay nasip etti sütumu de artık cihazdan ayrilamadigi için bogazdan hortum salincakti ama allahım kızıma acı cektirmeden aldı yanına meleğim evine gitti oda bende huzurluyun hemde çok içim okadar rahatki rabbim kimseye kaldiramiycak yük vermez. Bu süreci bastan sona benle yaşayan tüm kk teşekkür ediyorum tekrardan Allahim tum annelere babalara sabır versin böle birseylen sinanmasin.
suan bende hamileyim gozlerim yaşardı okurken aminn canim benim buyuk bi sınavdan geciyorsun allahim ins mukafatini verir meleginde sana cennette sefaatci olur ins

b
başınız sağolsun Rabbim sabır versin:KK42: en kısa zamanda tekrar annelik duygusunu yaşarsınız inşallah:dua:

bu konun sonu bende baş ağrısı olacak
o yuzden okuymadım

rabbim sana isteyen herkese tez amanda sağlıklı sıhatli bebeklernasip etsin inşallah

ben çok hassasım bu konularda çok yakın arkadaşımla böyle bir süreç atlattık ama ikinci bebeği oldu sapasağlam ilk unutulmaz ama merak etme Allah telafisini veriri bu acının hiçbirşey karşılıksız değil bu dünyada sevgimiz bile karşıklı. Allah hep iyi şeylerle karşılaştırsın sizi.

3dusukten sonra 4 düncuye hamile kaldim ve melegim bana tutundu.
Tatlım Dr değilim ama bu kadar çok düşükte niye genetik tarama yaptırmadılar size büyük ihtimalle ikinizden birinde genetik taşıyıcılık var bizim gibi normal yolla sağlıklı bebek biraz zor oluyor özürlü olma riski oluyor
Benim de 4 kaybım var bebeğine genetik tarama yapıldı mı?
Bunları üzmek için değil sağlıklı evlat sahibi olmak için diyorum mutlaka genetik taramanızı sen ve eşin yaptırdı. Canım

Back