Oncelikle herkese selam olsun. bu satırları yazıyorum içimden ne geçiyorsa dökmek istiyorum. Çünkü birazda olsa beni belki tanimişsinizdir. okadar iyi arkadaslar tanıdım bana hep destek oldular güç verdiler dualariyla kkdan teşekkür ederim. Derdime ortak oldugunuz için Şimdi bu satirlarim meleğime gelsin okudugunu biliyorum gördüğünü annesi onu çok seviyor.
17 yaşında evlendim severek ama ole zorlu ama ole mutlu birbirimizde okadar bağ varki ne ben boza bildim ne de eşim aileler şu bu derken yinede vazgeçmedik ama her bir sonu güzel huzurlu mutlu bir evlilik oluyordu.birbirimizle gecirdigimiz vakit. Ve diyorsun sabir baskalarin acısını görürken sen şükred diyip 4sene bu evliliği sürdurduk. halen bile okadar tartışma aileler birbirimizi kırıyoruz ama yine dedigimiz kelime vazgecemeyiz deyip guzel huzurlu evlilige dönüşüyor. anladimki o artık bizim tuzu biber oldu göz yumdum bu saatten sonra. Ve acim yeni melegimi kaybettim bir hafta oldu onu öle zorluk süreçle getirdim dünyaya ama korku ama tedirgin ama pismanlik olmadı.
3dusukten sonra 4 düncuye hamile kaldim ve melegim bana tutundu. Dünyalar benim oldu ama halen tedirgin mutsuz bide strest hamilemiyim hamile ama tat almiyorsun yaşayamiyorsun. Ve busefer ciddi tutundu evet dedik. Ama bir yanimiz korku her hastaneye gittiğimde birsey çıkacak korkusu beni mahvediyordu. 2 aylikken başladı bizim hikayemiz. Dow sendromlu veya baska anemisi vesare basima kaynar su indi inancliyim evet ama belki anlarsiniz bide strestte sokanlar olursa sizi. Ne yaparsınız neyse su aldirdik gonderdiler bizi bi 3 4 aya kadar öle geçti hamileliğim ama bu bebek Yaşamaz baya sorunlu diyorlardi ve suyum temiz gelince 3 ayında gebeliğe devam ettik hiç bir anomesi bulunmadi ve aradan 2 hafta en fazla bu kısa süreçte sevindigimi hatırlıyor gibi oda su gibi geçti. Ve gittim kontrole eşimle sevinçli mutlu ilkkez böle kizmi erkekmi acaba. Ve girdik doktor baktı ama konuşmuyor sesi çıkmıyor bakiyor öle karnima ben orda cinsiyet ne diye laf attim ama titreyerek birsey var dedim yine kendimce. Şuan başka sıkıntı var ne cinsiyeti derken ne gibi dedim ayaklarda sorun dedi kisa ve içe dönük hemen sevk yazdı o dakkada gidin 4 aylik oldu artik. Ve gittik ne ayagi bebekde ayak kol cene sırt açıklığı Ödem kafada sorun bunlarda doğuştanmiş resmen ruh gibi hic birsey yok gibi dinliyorum. Eşimi çagırdilar en fazla 10gun düşünün yurumez.omur boyu bakarim diyorsaniz siz bilirsiniz baya sıkıntılı bir bebek dedi ve gitti biz bakiyoz öle çıktık ve konuşuluyor.zor olur bakimi aci çeker benim yaşım genc kaldiramam ama iyiligime ama kotuluge allah bilir bende ses etmedim. Aldircak gözü ile çıktık yola benim kafamda şu var aldirsam günah aldirmasam kendin girecen bu yola bide gelcek dünyaya başına kalkilir. Düşüncesi var bende ve annem baya sıkıştırdi hatta kötü oldu eşimle bile bende o gaza gelip vazgecmedim. Birakmam ben onu hissediyom ne olursa olsun dogurcam dedim ve her doktora gittigimizde doktir sorunlari derken fazla vakit kaybetmeyin derken eşimle her kontrolde kavga sen ailenden korkuyon benim sözüm geçmiyor onlar karisti hiç bir doktor umit vermiyor diye diye ben yok dedim yedik birbirimizi boşanmaya kadar bile kendi aramizda gidiyorduk yok senin ailen benim ailem derken yavrucum heba olacaktı bir yandan korkuyom tek kalcan hadi aldiralim dedik oda sinirli ama isteniyor aldırmak korkuyor ama ne gerek bunları yaşamak bende aldıralim ve bosanalim hiç bir bağ kalmasin siz kurtulun bizde ne zorluklar geçti ve 6 aya geldik böle ve artik mecbur kabullendik ama laflari bazen agir geliyordu. Bende bir yandan korkuyom dua ediyor um herkesin yüzü kara çıksın meleğim sasirtsin bide dogunca onla yasiyacagim bu stresler. Beni korkuytu bakmak asla değil ve allaha dua ederken ben almadim allahim alsin olcekse ole ölsün dedim ve iyi düşündüm yinede eşime allah razi olsun hep olumsuz yani değil tabi iyiliği güzel yanida oldu bazen kahır etsede birbirimizi yesekde oanda mutlu bir eş oluyorduk. Ve dünyaya geldi meleğim tek sırt açıklığı hariç ayaklarda içe dönukluk biraz sorun gibi görünüyor du ama o bize hiç geldi nur gibi melek gibi bir kiz hepimiz tek yurumesin yanımızda olsun agliyoruz gizli resim cekiyoz goren artık böle dua eder olduk dogdugunda direk yogunbakimda kaldi. zor nefes alıyordu rabbim bana iki kere gözlerini gösterdi. Bi 10gunlukken bide son olmeden önce allahim gösterdi bana bir ay nasip etti sütumu de artık cihazdan ayrilamadigi için bogazdan hortum salincakti ama allahım kızıma acı cektirmeden aldı yanına meleğim evine gitti oda bende huzurluyun hemde çok içim okadar rahatki rabbim kimseye kaldiramiycak yük vermez. Bu süreci bastan sona benle yaşayan tüm kk teşekkür ediyorum tekrardan Allahim tum annelere babalara sabır versin böle birseylen sinanmasin.