Meleğimle zorlu süreç♡♥

Başınız sağolsun, Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
İnşallah en yakın zamanda Rabbim sevindirsin sizi AMİN..

Allah sabır versin. Duygulanmamak elde değil ki. Bende 5 yılın sonunda tüp bebek yöntemiyle oğluma hamileyim.Çok bekledim.Çok zorluklar çektik. İlk denemede mutlu haberi aldık.Sanki oda bize kavuşmak için elinden geleni yapıyor gibi hissediyorum. Şuanda tüm testleri temiz çıktı. Ama elim karnımda dolaşıyorum. Biran olsun ona dokunmaktan vazgeçemiyorum. Aklım çıkıyor bir şey olacak diye.Sınavların hepsi zor kabul ediyorum ama sanırım en zoru da evlatla sınanmak...

Allah sabır versin
İnşallah tez zamanda sağlıklı bi evladınız olur
Çok zor zamanlar geçirmişsiniz ne denir gerçekten bilemedim

Yani inançlısınız tamam da değdi mi onca yaşadığınız ve yaşattığınız acıya?umarım bidaha aynı hataya düşmezsiniz.

Değmiş demek ki ; Kadın huzurla burada konu açıp mutluyum diyebiliyor.
Çok gerekli bir yorum olmuş şimdi bu duygusallığın içinde, İyi ki siz yazdınız yoksa nasıl doğru yolu bulacaktı

Allah sabır versin melek olmuş zaten melekti.. yaşasa belki çok acılar çekecekti.. en kısa zamanda sağlıkla kucağınız dolsun inşallah. Çok üzüldüm okurken..

Canim benim Rabbim sabır versin ve tekrardan Anne olmayı nasip etsin inşaallah

Nede güzel kalpli annesi varmış meleğin..❤

Allahım yüreğini ferahlatsın arkadasım ne desek boş. Teslimiyetinin mukafatini tez zamanda gör insallah.

Yani inançlısınız tamam da değdi mi onca yaşadığınız ve yaşattığınız acıya?umarım bidaha aynı hataya düşmezsiniz.
Çok zalimsiniz. Evlada kıyamamak sadece inançlı olmakla açıklanabilecek birşey değildir. Evlattan vazgeçmemek için illede inanç gerekmiyor. İçinde mercimek tanesi kadar olduğu zamanlarda bile bağ kurarsın evladınla.

Bu nasıl bir mesaj ya?

Yazmayın yahu. Yazmayın. İçinizde tutun! Böyle hassas bir konuda da bilgiçliğinizi(!) kendinize saklamayı öğrenin. Ne gereği var şimdi böyle bir mesajın?

Canin benim inan okurken agladim Allah yavruna aci cektirmeden yanina aldi melek zaten o . Insallah Rabbim acilarini dindirir cok uzuldum .

Rabbim buyuk sabırlar versin.çok zor durum şu yaşadığınız.ahırette cektığiniz bu sıkıntılara kefaret şefattçi olur inşallah ki olacaktır.ne olursa olsun vazgeçmedınız çünkü..sizin duyguları yaşamayan anlamaz zaten..kuru teselli verebılırız ancak.Allah a sığınıp sabır ve duayla yine veririr inşallah..yeterki umıdını kesme..

ıkıncı konuya gelıyor olursak..tarama tesetleri yuzde yuz kesın değil ve yanılma payı oldukça yuksek..kaç kişi bıldığim çocuğun sakat olacak dıyıp hamıleliği zehır olanlar ve sapa sağlam doğan çocuklar var.ve aldıranlarda var sapasağlam çocuğu.yıne ultrosanda(çok guvenmemk gerek çünku hast hastneye çok farklılık gösteriyor.) sakat dıyıp az daha bebeğin canına malolacak yanlış tespıt yapan doktorlar var..çok ama çok şey var.araştırıp öğrenecek.sağlık artık protokol üzerinden yuruyor.yanlış anlamasıysam eğer anne karnından sıvı aldırmak çok tehlıkelı bebeğin sakatlığına ve olumune sebep olacak bır hareket.ultrosandan rahatsız olan bebek sıvı alımında ne olmaz..size msj atıcam inşallah faydası dokunur sıze.

Hepinize çok tesekkur ederim. Her yoruna herseye açığım bunu yaşayan bilir diyorum sadece allah biliyor ya böle birsey yine başıma gelse söyle düşünürüm allahım demek bana bole birsey nasip ediyor. Ben bu hediyeyi yine dünyaya getiririm benim kadarda kimse Üzülmez emin ol arkadaşım herkez uzulcek diye aldiramazdim annesi olarak zorluklara getirdim. Allah bilir orasını ben allah degilim ki çocuğum acı cekcek diye aldirayim vicdanen ve melegime kiyamadim. Allah verdi allah aldi cekseydide allah bikirdi yine diyorum yorum için yinede tesekkur edrim.

Kardeşim benim sen doğru olanını bir anne olarak yüreğine sineni yaptın arkadaşlar hassas konu lütfen karşınızda yinede bir anne olduğunu unutmayın ki evladı için direnmiş bir anne !!! Ne diyecekti Allah'ım al bu olmamış diyip aldirsamiydi !!! Kendi mantiginiza göre değil duygulara göre yorum yapın !!!!

Yasadigin aciyi anliyorum.
Sen elinden geleni yapmissin.
Ne zamandir siteden kimseyle konusmuyorum bdv de takiliyorum.
Sunlari yazayim ki icinin acisi biraz olsun gecsin.
Evladi omur boyu hastalikli olucak insanlar var.
Evladi olup ailesine ugramayan gorusmeyen huzur evinde kalanlar var.
Evladini genc yasta kaybedenler var.
Gelecegin ne olacagi bilinmez umut var.
Fakat bazi kisilerin bu yonden acilari var Allah yardimciniz olsun ve cennette kavustursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…