Daha perşembe günü sizlerle hamileliğimin mutluluğunu paylaşmıştım.Artık meleğim benimle değilsenağlama mutluluğum yine yarım kaldı:1no2:Söylenecek sözde yok aslında sadece sizlerle acımıda paylaşmak istedim.Mutlu günümde beni yanlız bırakmayan hepinize çok teşekkür ederima.s.
Elifcim geçte olsa üzüntünü paylaşmak istedim.bu akşam ancak bağlanabildim.Görünce çok üzüldüm.Bence araştır ve titiz bir dr. bul kendine. Bir arkadaşım yıllarca bebeklerini kaybetti, ileri tetkik lerle sorunlarını çözdü.bir oğlu oldu geçen yıl,tedavi olmuşken 5-6 ay sonra da ikinci bebeğine isteyerek hamile kaldı.Şimdi 2 oğlu var. Bebeklerinde gelişim bozukluğundan sonra düşükler oluyordu..Ama tedaviden sonra hiç sorun olmadı.Hepiniz çok sağolun desteğinizi hep yanımda hissettim.Daha çok yeniydi 4 haftalıktı nasip buymuş yapacak bişey yok.Rabbim ne eylerse güzel eyler kabullenmekten başka çarem kalmadı...
Elifcim geçte olsa üzüntünü paylaşmak istedim.bu akşam ancak bağlanabildim.Görünce çok üzüldüm.Bence araştır ve titiz bir dr. bul kendine. Bir arkadaşım yıllarca bebeklerini kaybetti, ileri tetkik lerle sorunlarını çözdü.bir oğlu oldu geçen yıl,tedavi olmuşken 5-6 ay sonra da ikinci bebeğine isteyerek hamile kaldı.Şimdi 2 oğlu var. Bebeklerinde gelişim bozukluğundan sonra düşükler oluyordu..Ama tedaviden sonra hiç sorun olmadı.
Beni durumundan haberdar et lütfen.hangi testlerin yapılıyor?
Hepiniz çok sağolun desteğinizi hep yanımda hissettim.Daha çok yeniydi 4 haftalıktı nasip buymuş yapacak bişey yok.Rabbim ne eylerse güzel eyler kabullenmekten başka çarem kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?