Premature Bebekler meleğim.......

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bende şevket yılmazı hayal ederken hiç istemediğim halde zübeyde hanımda yapmak zorunda kaldım şevket kapalı olduğu için ama bi doktor buldum bebeklerim ve benimle okadar çok ilgilendiki anlatamam çok memnun kaldım keşke sende orada yapsaydın oranın yoğun bakım ünitesi gibi hiç biyerde yok

Doktor ihmali yüzünden alınmayan önlem ve rahim ağzı yetmezliği sonucu erken doğum canım...............

benimde malesef dr ihmali çok fazla 32. haftaya girmiş bir hamileyi hemde 2 gebelikte 1 ay sonraya randevu veriyor arıyorum burnum kanıyor iyi değilim bir anda ki hamileliğimde hiç kilolu ve şişliklerle geçen bir hamilelik değildi sadece karnım vadı elim yüzüm şişti ayaklarımın üzerine basamıyorum diye aradığımda olur artık ağırlaşman normal diyordu bir kere gel kontrole dese belki fark edecek ters giden bir şey var diye

Canım preeklempsi mi vardı acaba ??fisfisfis

ah ahh ben bi açsam ağzımı neler neler anlatırım ama işte doktorum beni yüüzstü bıraktı zübeyde arandı şevket yılmaz arandı hiçbi yerde yok demişler arkanda adam gibi duran bi doktor olmazsa ne olacak doktorluk demek şu ay gel şu kadar para lazım demekle olmuyo o kadar ay gittim jimerde millet sgklı olduğu için 20 lira verirken benim gittiyim doktorun anlaşması yoktu diye 100 lira verdim gözümede gelmedi bebek iyi olsun diye ama sorun çıkınca ben bişey yapamam dedi çıktı işin içinden yok medicalde allah için mükemmel bi hastane üstelik doktorumuzda on numara bi doktordu hatta bursada bi çok gazetede falan çıkmış makaleleri olan bi doktordu o konuda içimiz çok rahattı

sersev 79 bende doğumu zübeydehanımda yaptım ve çok memnun kaldım senin doktorun kimdi ))

Ben de doğumumu Zübeyde'de yaptım,hiç istemediğm halde.Büyük konuştum herhalde,ben burda hayatta doğum yapmam dedim teyzemi ziyarete gittiğimde,özel hastanede ne varsa!Apar topar başından savdı beni gittiğim doktor, erken doğum riski olunca...Zübeyde de başka bir doktora gittim en son bir defa,o da doğru dürüst ilgilenmedi zaten,ağrım var diye aradım adamı normal bir şey olmaz dedi bana,keşke dinlemeyip gitseydim hastaneye,kader işte...

keşke sende başka bi doktora gitseydin hayatım ya benimde ayaklarım balon gibiydi son iki günde resmen balon söndü bende ordan anlayamadım

benim doğum yaptığım günde zübeydede hiç boş yer yoktu 12 saat hem sağlık sorunu hem yer sorunu dolayısı ile uyandırma servisinde kaldım işte dediğin gibi doktorun sağlam olucak sabah doktorum geldi dakikada yer bulup çıkardılar beni

canım doktor seçimi çok önemli bende daha önce bikere gittim zübeydeye ne tahlil ne ultrason hiç bişey yaptırmadı dr sadece vitaminle kan hapı yazdı postaladı sonra şevkete devam ettim orası açılmayacak diye doktor araştırmaya başladım ve sonunda buldum internette birisi bulduğum dru pek bi methetmişti denemeye karar verdim ve mükemmel çıktı iyiki gitmişim şimdi herkese tavsiye ediyorum onu özel hastaendeymiş gibi ilgileniyor

Hangi doktor,ismini yazabilir misin?

Aa pardon,bir önceki sayfada ismini yazmışsın.ısmail Beyi biliyorum, ben kızımı eşine götürüyorum.O da çok iyi bir doktor,biz çok memnunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…