canım ya inan ağladım RABBİM bir daha böyle acılar yaşatmasın sana( ve hepimize)ALLAHIM kızına güzel ve sıhhatli ömür versin...
Allah sabırlar versin canım. Çok zor günler yaşamışsın gerçekten. Minik kızın en büyük tesellin olmuştur. Kardeşi yattıkça Allah kızına sağlıklı, uzun ömürler versin.
öyle her şeyle avutmaya çalışıyoruz. bende hala karnımın üzerine yatamıyorum sanki kızlarım varmış gibi geliyor bir bağırsak hareketi olsa karnımdalar zannedyorum aklım çıkıyor bir anda diyorum kendi kendime keşke içimde o minicik kıpırtılarını hissediyor olduğum zamanlara dönebilmek için neler vermezdim
herşey bizler için allah sana sabır versin meleyinde eminimki cennettedir en zoruda o işte eve ellerin boş dönüyosun ağlayarak yazıyorum şimdi yaşadıklarımı unutamıyorum bide doktor ihmali vardı benimkinde hala aklıma geldikçe neysee tek tesellim kızım yanımda sağlıklı ama doktrum beni zor günümde yalnız bıraktı bursada hastane hastane kuvöz aradık ölümle pençeleştik bende kızımda
allah sabrını versin kızının iyi günlerini göstersin rabbim
:Saruboceq: Rabbim kardeşi yattıkça kızına sağlıklı ömürler versin... çok zor bir durum ... benim oğlumda 10 gün kuvözde kaldı , ne kadar zor günlerdi anlatamam...seni çok iyi anlıyorum... sevgiler...: gitme:
sersev canımmmmmm annemle beraber okuyup ağlıyoruzzzzz...allahım kızını sana bağışlasınn..yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokm kötü arkadaşım yaa..bende doğum yaptım 34+1 de...
Başın sağolsun.Benim de ikizlerim ,kızım ve oğlum kucağımda ölmüşlerdi...........
Ayyy okuyunca yutkunamadım Allahım kızına uzun ömürler versin ..Elbet bir gün cenneteki meleğinede kavuşacaksın biraz sabır..
allah sabır versin canım benim oglumda 5 aylıktı erken dogumdan kaybettim aynı senin gibi oldu sabah tekmelemeye başladı öylen agrı ve kanamayla gittik rahim açılmış dogumun gelmiş doktor dedi o an beynimden vurulmuşa döndüm dogurdum akşam 10 da çocugumu bana göstermediler çok yalvardım ama yalvarmam çare olmadı odaya çıktıgımda 1 kız 1 erkek bebek vardı beni onların yanına koymuşlardı bagırdım beni burdan alın benim ne işim var bunların arasında hastabakıcılar geldi zor zapdetti doktor gelip igne yaptı tek hatırladıgım o kalktıgımda başka odadaydım halen çok aglıyorum rabbim 1 kere verdi ama 7 senedir çocugum olmuyo kıymetini bil kızının en azından o kalmış yanında allah ona uzun ömür versin anasına babasına hayırlı evlat olur işşallah ogularımız şimdi cennet kuşları olmuşlardır işşallah orda şefeatçi olurlar kardeşim
hem gözünüz aydın hem başınız sağolsun arkadaşım
böyle acı doğum hikayeleri okudukca içim burkuluyor acınız acım oluyor
bebeğinize sağlıklı günler diler rabbim evladınızı size bağışlasın diğer bebeğimizede allahtan rahmetler dilerim
ciddimisin inanamıyorum allah sana çok çok sabır versin arkadaşım neden melek oldu kuzuların hemde kucağında benim oğlum hamileliğimin 3. ayından toprağa giresiye kadar hiç yüzünü göstermedi bana göremedende gitti yavrum
Doktor ihmali yüzünden alınmayan önlem ve rahim ağzı yetmezliği sonucu erken doğum canım...............
Doktor ihmali yüzünden alınmayan önlem ve rahim ağzı yetmezliği sonucu erken doğum canım...............
bu doktor ihmalleri benim canımı çok sıkıyo bende bu yüzden hem evladımı kaybediyodum hemde canımdan oluyodum biz onlara güvenerek kendimizi evladımızı emanet ediyoruz onların ihmal gibi lüksleri yok aslında şikayet etmeliyiz ama işte
çok üzüldüm inanki başın sağolsun rabbim uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah doktoru çok iyi seçmek lazım öbür taraftanda kaderin önüne geçilmiyor malesef
sanada çok geçmiş olsun arkadaşım sanırım çoğumuz bursadayız hangi hastaneden yaptın doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?