Premature Bebekler meleğim.......

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Başın sağolsun.Benim de ikizlerim ,kızım ve oğlum kucağımda ölmüşlerdi...........

Ayyy okuyunca yutkunamadım Allahım kızına uzun ömürler versin ..Elbet bir gün cenneteki meleğinede kavuşacaksın biraz sabır..

Allah sabırlar versin canım. Çok zor günler yaşamışsın gerçekten. Minik kızın en büyük tesellin olmuştur. Kardeşi yattıkça Allah kızına sağlıklı, uzun ömürler versin.

amin canım evet en büyük tesellim ciğerim parçam miniğim o olmasaydı bende olmazdım heralde

demekkki bizim durumumuzda olan herkes aynı şeyleri hissediyor çekmeyen bilmez derler ya hakikaten doğru aynen bende çoğu zaman hamile hissediyorum kendimi unutuyorum doğum yaptığımı sanki hala içimde heran kıpırdıcaklar tekme atıcaklar zannediyorum daha geçen haftaya kadar göbeğim düşmeden doğum yaptığım için çocuklarımın yerleri olduğu gibi belli oluyordu sana katılıyorum canım 30. haftaya geri dönmek isterdim

canım sanada çok geçmişler olsun keşke daha iyi bi doktor bulsaydın zübeyde hanımda yapmadınmı doğumu orada küvez sorunu olmuyorda

amin canım cümlemizinde bizimde evlatlarımıza sağlıklı ömür versin rabbim sanada çok geçmiş olsun arkadaşım

sersev canımmmmmm annemle beraber okuyup ağlıyoruzzzzz...allahım kızını sana bağışlasınn..yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokm kötü arkadaşım yaa..bende doğum yaptım 34+1 de...

bebişim canım ağlamayın kıyamam hele annecine hiç kıyamam amin canım rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın anne babalarına hem üzüldüm hem sevindim doğum yapmana seninki daha erken olmuş fırlamalar dayanamadılar galiba sağlıkları nasıl hayatım iyimi sen ona bak hayırlı olsun allah analı babalı sağlıklı hayırlı evlat büyütmeyi nasip etsin inşallah resimdeki yavru kartallar seninkiler sanırım kokla kuzucuklzrı benim için annecinede çok selam ellerinden öperim

Başın sağolsun.Benim de ikizlerim ,kızım ve oğlum kucağımda ölmüşlerdi...........

ciddimisin inanamıyorum allah sana çok çok sabır versin arkadaşım neden melek oldu kuzuların hemde kucağında benim oğlum hamileliğimin 3. ayından toprağa giresiye kadar hiç yüzünü göstermedi bana göremedende gitti yavrum

Ayyy okuyunca yutkunamadım Allahım kızına uzun ömürler versin ..Elbet bir gün cenneteki meleğinede kavuşacaksın biraz sabır..

amin canım çok sağol tek tesellim tek duam rabbim dünyada ayırdı ahirette kavuştursun kuzumla beni

başın sağolsun rabbim acının üstüne tatlı bi evlat verir inşallah bian önce sana ben 3 aylıkken renkli ultrasonda resmini çektirmiştim profilde albümlerimde var hatta o çocuğumun yüzünü ilk ve son görüşümdü hep bana sarılır şekilde yattı karnımda bidaha hiç görmedim yüzünü topraklara koydular onuda göremedim 1 kerecik mezarına götürmediler kuzumun içimde yara kaldı sanki çocuğumu benden çalmışlar öyle kin duyuyorum aklıma geldikçe daha 3 aylıkken kıpır kıpır oynardı içimde ultrasonla bakarken zübeyde hanımda doktorlar hemşireler acilde kopmuştu gülerken bu ne böyle diye bikerecik koklasaydım cansızda olsa bedenini sızlamazdı bugün belki okadar içim her gün hersaniye aklımda bunlarla yaşıyorum

hem gözünüz aydın hem başınız sağolsun arkadaşım
böyle acı doğum hikayeleri okudukca içim burkuluyor acınız acım oluyor
bebeğinize sağlıklı günler diler rabbim evladınızı size bağışlasın diğer bebeğimizede allahtan rahmetler dilerim

çok sağolasın arkadaşım rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasın inşallah kimseye evlat acısı vermesin evet gerçekler malesef acı keşke hiç yaşanmamış olsa

Doktor ihmali yüzünden alınmayan önlem ve rahim ağzı yetmezliği sonucu erken doğum canım...............

Doktor ihmali yüzünden alınmayan önlem ve rahim ağzı yetmezliği sonucu erken doğum canım...............

bu doktor ihmalleri benim canımı çok sıkıyo bende bu yüzden hem evladımı kaybediyodum hemde canımdan oluyodum biz onlara güvenerek kendimizi evladımızı emanet ediyoruz onların ihmal gibi lüksleri yok aslında şikayet etmeliyiz ama işte

çok üzüldüm inanki başın sağolsun rabbim uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah doktoru çok iyi seçmek lazım öbür taraftanda kaderin önüne geçilmiyor malesef

sanada çok geçmiş olsun arkadaşım sanırım çoğumuz bursadayız hangi hastaneden yaptın doğumu

çok üzüldüm inanki başın sağolsun rabbim uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah doktoru çok iyi seçmek lazım öbür taraftanda kaderin önüne geçilmiyor malesef

Amin canım,Allah hayırlısını versin hepimize...:Saruboceq:

sanada çok geçmiş olsun arkadaşım sanırım çoğumuz bursadayız hangi hastaneden yaptın doğumu

benim doktorum jimerdeydi oraya gittiyimde yenidoğan yoğun bakım servisleri yok diye fakülteye yolladılar ordada kuvöz yokmuş sabaha kadar arandı bütün hastaneler en son medical parkta bulundu oraya sevke ettiler beni orda 10 gün yattım önce Allaha sonra ordaki doktorlara borçluyum hem kendi hem kızımın hayatını sen peki nerde yaptın doğumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…