meleğim hilalim cennete uçtu

allah sabır versin canım inşallah en yakın zamanda anne olursun.allah başka acılar göstermesin bende pazartesi doğum yaptım 31 haftalık bebeğim bugün 32.haftasına girdi şu an küvezde.bende çok endişeliyim allahım bebeime sağlık ve ömür versin inşallah...

amin bitanem.anne olmayı okadar çok istiyorum ki tekrardan.canım benim.inş o tatlı bebişinle sağ salim çıkarsınız küvezden.hiç endişelenme canım.Rabbim büyük.Kaldıramıycamız yük vermez kimseye.:1hug:a.s.

:
canım sana sayfandanda cvp atmıştım.sen ve bebeğin çok şanslısınız.26 haftalık doğum yapmış biri olarak söylüyorum bunu.herşey düzelecek inş mrk etme...:CüvCüv::ecrin_bebek:

canım ben anne değilim, insallah hepimiz sağlıkla yakın zaman da anne oluruz....

ama inankii anne olmadıgım halde yazdıklarına ağlıyorum....

Allah kimseyi bu acı ile sınamasın.... Allah ın sevdiği 2 küçük meleğin oldu senin...

ve onlar cennette ne güzel seni bekliyorlar... ebediii olan bi hayatta 2 küçük meleğin var....
Allah sabır versin... kardeşler yollasın onların yerine...

amiiiiiiiiin bitanem.inş yeni bebişlerimi alırım kucağıma:CüvCüv:.Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bebişler verir inş...:1hug:a.s.:CüvCüv::ecrin_bebek:

canııım.sizinde başınız sağolsun.Rabbim kimseye kaldıramıyacağı yük yüklemezmiş.kardeşiniz cennette bekliyor sizi inş.selam ve sevgilerimi yolluyorum:CüvCüv::1hug:a.s.

:

canım sana sayfandanda cvp atmıştım.sen ve bebeğin çok şanslısınız.26 haftalık doğum yapmış biri olarak söylüyorum bunu.herşey düzelecek inş mrk etme...:CüvCüv::ecrin_bebek:

canım şimdi gördüm yzını kafam hiç yerinde değildi sadece yazılanlara odaklanmışım şimdi tekrar baştan okudum dediğin gibi inşallah herşey düzelir ve biribirmize ii haberler veririz buradan canım:teselli:

şerifecim..seni okadar iyi anlıyorum ki.yüreğimiz büryan oldu nedenir ki.ama Rabbimin sevgili kullarıymışız ki,bizi Eyyüp a.s ın sabrıyla sınıyor.sabırlı olmalıyız canım.inş öbür tarafta ebdiyen kucağımızda olucak minik sabırsızlarımız.selam ve sevgiyle canııımmm:1hug:a.s.:CüvCüv:

canım gerçekten bebekler konusunda aşırı hassaslaştım doğumdan sonra şuan ağlıyorum melek oldu onlar allaha emanetler artık sevgiler sana ve sabırlar

canım.herkesi ağlattığımın farkındayım.nolur hakkınızı helal edin.yazıp rahatlamam lazımdı.beni ancak siz anlardınız.bu derdi yaşamayan bilemez çünkü selam ve sevgilerimle...:1hug:a.s.:CüvCüv::ecrin_bebek:

amiin canım.selam ve sevgilerimi yolluyorum......

amiiiin canım.Rabbim inş bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eder..a.s.:CüvCüv:

feyzaa seni okurken kendimi hayal ederek okudum benim 1 yaşında kızım var ben yaşacaydım ne yapardım şuan çok kötürüymm allahım sana sabır versin
dayanamadım ağladım ama şuan senin iki meleğin var senide belki onlar karşılıycak ödüğün zaman
bizde yegemde yaşadık ama bence hamile kalarak unutabilirsin yoksa senin aklından hiç çıkmıcak ki
inş. bir dahaki sefere meleğini kucağına aldığında bir ömür geçirirsiniz

Allah eşinize ve size sabır versin ınşallah sağlıklı ve sıhhatli bir evladınız olur ve iki meleğinizin acısını birazda olsa dindirir dualarım sizinle arkadaşım

amin canım.inş kızınlı uzun sağlıklı bir ömür geçirirsiniz..Rabbimden gelene söylenecek söz yok.O verdi Oaldı.selam ve sevgilerimi yolluyorum...:1hug::CüvCüv:

Allah eşinize ve size sabır versin İnşallah sağlıklı ve sıhhatli bir evladınız olur ve iki meleğinizin acısını birazda olsa dindirir dualarım sizinle arkadaşım

amiiin canım.inş yeni bebişlerimin müjdesinide sizle paylaşırım.svgilerimi sunuyorum canımmm:1hug::CüvCüv:

Allah kimseye evlat acisi göstermesen cok kötu bir durum cok uzuldum basiniz sagolsun

ben şuan anne değilim ama okadar içim acıdı ki satırları okurken en büyük acı evlat acısı olsa gerek Rabbim en hayırlı zamanda yeniden nasip size anneliği inşallah cennete şefaatçiniz oolsun melakleriniz size
güçlü olmaya çalışın kendinizi toparlayın biran evvel buradn yeni müjdeler güzel haberler verin bize Mevlam sabırların en büyüğünü versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…