meleğim hilalim cennete uçtu

feyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
71
0
bana cevap yazarak destek olan herkese sonsuz şükranlarımı sunarım.a.s.evet uzun zamandır yoktum.çünkü meleğim 4 aylık sürdürdüğü yaşam savaşını 2 ay önce kaybetti.4 ay boyunca yattım hilalimle kalktım hilalimle.onun dışında herşey yabancı gibiydi bana .dünya griydi.gökyüzü mavi değildi.daha yeni yeni güneşi görüyorum.2 aydır ağlamadığım günüm yok.yavrum 1 kiloydu,canını Rahman a emanet ettiğinde.1.5 kilo olunca beyin büyümesinden ameliyat olucaktı-tıptaki adını şuan hatırlayamıyorum-.doktorları büyümesini bekliyordu.iğne görünce bayılan annesine inat yavrum 1 kiloluk haliyle 3.ameliyatını olucaktı.narkozdan uyanırken bile gülümsüyordu hep.2.ameliyatını olacağı zaman herkes kendi hastasını unuttu,civcivimi görmek için ameliyathanenin kapısına üşüştü.ay nekadar küçük bebek diye.3.de beynine muhtamelen şant takılacaktı yavrumun.o annesinden katt kat güçlüydü.küvezde yavruları olan diğer anneler söylüyordu bunu.kızın senden güçlü diyorlardı.yavrum ikizi diğer meleğimin yanına uçuverdi.karnımdaykende aynı kesedeydiler.öbür dünyadada toprağın altındada beraberler şimdi.ölen meleğine mektup yazan bir annenin mektubunu okudum şimdi.acaba bu mektubu benmi yazıp gönderdim diye şaşırdım.bu kadar hislerimiz ortak olabilirdi.onları çok özlüyorum.bende tek yumurta ikizi olan kızlarımı kucağıma alacağım,emzireceğim,bazen karıştıracağım günlerin hayalini yaşıyordum.birinin eline ip bağlarız karıştırmayalım diye takılırdım eşime.öyle tatlıydılarki.hastanenin,bu dünyanın en tatlı bebeğiydiler gözümde.artık hiç bir bebeği sevemiyorum.minik hilalimle reyyanım aklıma geliyor.reyyanım öldüğünde görmek dokunmak istememiştim ama hilalimi dokunmak görmek istedim.o benim son yongamdı.ve ölüsünü ısrar:çok üzgünüm:larım sonucu kucağıma verdiler.yavrum gülümsüyordu.nur gibiydi.ağzı açıktı.nasıl dayandım hala anlamış değilim.hilalim kardeşine selam söyle kızım beni unutmayın nolur diye bağıra bağıra ağladığımı hatırlıyorum morg görevlisi ,başhemşiremiz,bir kolumda babam bir kolumda eşim,bebeğimi benden zor ayırdılar.ağlaya ağlaya çıkardılar morgdan.tansiyonu 5 lerde gezen benim tansiyonum 16 ya fırlamış.daha fazla başınız ı ağrıtmayayım.benimle özel olarak msjlaşmak isteyen olursa mail adresimi verebilirim.hepimiz aynı acıları yaşadık yaşıyoruz.damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.ben bursada ikamet ediyorum .bursalılarla tanışmayıda isterim.yavrum gidişiyle beni öksüz bıraktı.ben onun annesi değildim.o benim annemdi.bana o kadar büyük dersler verdiki minicik haliyle.kızlarımı okadar çok özlüyorumki anlatamam.kefenli hallerini görmek nasipmiş.Rabbim herşeyin en güzelini biliyor.eminim meleklerimiz bizi cennette bekliyor olucak.yavrumun sütanneside vardı.o bayanında bebeği küvezdeydi.sağolsun benim sütüm az diye sütünü veriyordu.oda benim kadar göz yaşı döktü.ben gene hamile kalmak istiyorum ama doktorum bedenin kendini toplasın ruhende düzel diyor en az 1 sene bekle diyor.bekliyoruz bizde.çalışmaya devam ediyorum.hepinizin bebişlerine acil şifalar diliyorum.:CüvCüv:inci çiçeklerime dua eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.ben hamileyken doğuma az kaldığı sıralarda-26 haftalık doğurdum--yüzüne nur gelmiş feyza diyorlardı.halbuki karnımda 2 kız bebek var 2 katı çirkinleşmem gerekirken,2 kat güzelleşmiştim.karnımda 2 melek taşıdığım içinmiş demekki diyorum şimdi.eşim bebeklerimizin şehit hükmünde olduğunu söylüyor.hiç günahsız tertemiz ayrıldılar bu dünyadan..a.s.hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum.minik civcivlerimin anneciği feyza:ecrin_bebek:a.s.:çok üzgünüm:

Sözün bittiği yer.Ne olursa olsun size söylenen hiç bir söz tabiki sizin acınızı azaltmaz.Allah rahmet eylesin yavrularınıza.Size ve eşinize sabırlar versin.Sizinde söylemiş olduğunuz gibi bebişleriniz melek olarak doğup ,melek olarak veda etmişler.Tabiki böyle bir acının tarifi olamaz,bunu en iyi siz anlarsınız.Bu özlemi siz ve eşiniz yaşıyorsunuz.Yine siz birbirinize destek olacaksınız,acınızı paylaşacaksınız.Hayat bir şekilde sizin için devam etmek zorunda.Allah sabrını veriyor derler,İnşallah bu acınız ilk ve son olur.Tekrar başınız sağolsun.Acınızı kalpten paylaşıyorum.

yazını okurken gözlerim doldu ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum canım ALLAH SABIR VERSİN o kadar zorki bişeyler sölemek teselli etmek şimdi onlar cennette yer hazırlıyolar sana canım sen sadece gelip geçici olan bu dünyada onlarsızsın cennet sonsuzluk orada ebediyen bebeklerinle olucaksın :teselli::ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:

ne denir ki... Melekleriniz çok güzel bir yerdeler. Hepimizin gitmek için dua ettiği yerdeler. Biliyorum evlat acısına bunlar teselli zor olur. Allah size, eşinize, sevdiklerinize sabır versin. En zorlu sınavdan geçiyorsunuz. ınşallah yüzünüzün akıyla geçersiniz bu sınavdan.. Boğazım düğümlendi.. Diyecek birşey bulamıyorum

canım çok duygulandım. benim annemde 5 aylık doğum yapmıştı. bir an kardeşim geldi gözümün önüne. annem cenazeyi eve getirtti hastanede bırakmadı ben ilk önce görmekten çok korkmuştum ama görüncede:1no2: .... annemi agzını açıpta bana dilini gösterdiği anı hiç unutmuyorum küçücük dili vardı senağlama çok ağlamıştım aylarca unutamadım. 5 aylıktı ama dili, diş etleri tırnakları poposu herşeyi tamdı....bizimkilerde ikizdi. biri 2 aylıkken düştü diğeride 5 ay durabildi. yazını okuduğumda senin için çok duygulandım, bir anne olarak aynı şeyleri yaşamasamda, anne duygusuyla seni çok iyi anlıyorum. inşallah 2. bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın. allahım başka evlat acısı göstermesin sana. kimseye evlat acısı göstermesin aminnn.

teşekürlerimi sunuyorum.acılar anlata anlata azalırmış.inş birgün buradan sizlere hamile kalışımında müjdesini veririm.ama korkuyorum gene aynı acıları yaşamaktan erken doğum yapmaktan.rüyalarımda hep hamile oluyorum,kanamam oluyor .erken doğum korkusuyla doktor doktor koşturuyorum.

ahh feyzaaa ahhh sözün bittiği yer 4 ay yoğun bakımda kalmış benim oğlumda 4,5 ay kaldı belki bilirsin adım adım yazmıştım buraya seni çok iyi anlıyorum hastenede herkes destek banada olmuşlardıı bende kefenli aldım kucağıma kendi elimle toprağa koydum...bende özlüyorum ....offfff çok şey yazmak istiyorum ama ellerim titriyorrrrrrrr unutma yalnız değilsin...

Allahım en büyük sabırlara sana versin evet onlar şehit ve günahsızlar...

canım gerçekten bebekler konusunda aşırı hassaslaştım doğumdan sonra şuan ağlıyorum melek oldu onlar allaha emanetler artık sevgiler sana ve sabırlar

canım inan gözlerim dolu dolu okudum yazını diyecek söz bulamıyorum Allah sabır versin benim ablamda ikiz kızlara hamileydi doğumuna iki hafta kala biri öldü diğerinide aldılar tabi çok şükür o yaşıyo haziranda iki yaşına girecek görsen dünya tatlısı onunnla avunuyoruz bizde Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın

ilk önce yürekten acınızı paylaştığımı belirtmek isterim.. bende şu an 17 haftalık hamileyim ... 11 yaşında oğlum var... ve bir an senle bir oldum gözyaşlarımı tutamadım...8 haftalıkken düşük tehlikesi geçirdim, onu yaşamak bile çok zordu ...Rabbim hiç bir anneye böyle acılar yaşatmasın... ancak rabbimin gönderdiği her şeye boynumuz kıldan ince...söyleyecek başka bişi bulamıyorum çok çok üzgünüm...sabırlar diliyorum... senağlama

ah canim nasi uzuldum anlatamam,benim annemde 40 gunluk bebegini kaybetmis,hep der en buyuk aci evlat acisi diye,biliyorum bende anneyim cunku,,,RABBIM sabirlarin en buyugunu versin sana ve babasina canim,cok buyuk aci,Rahmetler olsun yavrularina,,,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah sabırlar versin size...
böyle bir acı için başka ne denilebilir ki...
sevgiler...

seni en iyi anlıyanlardan biri benim bende ikiz annesi hemde ikiside kız annesi olucam diye sevinirken her şey yolunda giderken aynen senin gibi annem bile nazar değicek bir hamilelikte bu kadarmı güzelleşilir derken hayatım altüst oldu 34+2 de meleğimiz birini karnımda kaybettiğim söylendi operasyondan çıkınca diğeride yaşam savaşı veriyordu. ben diğer meleğimi hiç göremedim yüzü nasıldı hiç bilemedim diğeri benimle ama sorunları var ama allah sağlık versin ccanı dursun benimle yeter seninle görüşmeyi çok istiyorum. allah sanada hepimizede sabır versin bende 25 ekimden beri kendimde değilim.

Başın sağolsun Allah sabır versin ve sabrının da mükafatını versin. Yavrularıma dua edin demişssin onların duaya hiç mi hiç ihtiyaçları yok. Onlar birer melek. Cennet kuşları benim de kızım onlarla. Çok zor bir durum ama insanoğlu herşeye katlanıyor. Allah yardımcın olsun. Zamanla acın hafiflese de hiç geçmeyecek acıları ama kader demekten başka çare yok. Allaha emanet ol.

feyzacım allah rahmet eylesin..allahım sana ve sevdiklerine sabırlar versin...ne denir bilemiyorum...kanım çekildi,üşüyorum ve ağlıyorum şu an..ben de bir erkek çocuk annesiyim...anneliğin ne demek olduğunu iyi biliyorum...çok zor olduğunu biliyorum ama dirençli olmaya çalış lütfen canım..dirençli ol ki inşallah sağlıkla gelecek diğer bebişlerine sağlıkla anneliği yaşatabilesin....sen ve senin acını yaşayan tüm anneleri senin nezlinde sabırlar diliyorum bitanem...allah yar ve yardımcın olsun....kendine dikkat ettt....meleklerine de dualarımı gönderdim rabbim kabul etsin....

feyza yazını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım
o kadar üzüldümki anlatamam
başınız sağ olsun canım mevlam sabırlıklar versin
bebişlerimizin mekanı cennet toprağı bol olsun
diyecek başka söz bulamıyorum seni inçiltmemek için
metin ol güçlü ol sakın göz yaşı dökme çünkü annelerini cennette bekleyen bebekler üzülürlermiş
acını anlıyorum canım
tekrar başınız sağ olsun

ebrizim seninde başın sağ olsun geride kalan bebeğine mevlam hayırlı uzun ömürler versin

çok çok teşekkür ederim canım allah kimseye yaşatmasın inşallah bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…