bana cevap yazarak destek olan herkese sonsuz şükranlarımı sunarım.a.s.evet uzun zamandır yoktum.çünkü meleğim 4 aylık sürdürdüğü yaşam savaşını 2 ay önce kaybetti.4 ay boyunca yattım hilalimle kalktım hilalimle.onun dışında herşey yabancı gibiydi bana .dünya griydi.gökyüzü mavi değildi.daha yeni yeni güneşi görüyorum.2 aydır ağlamadığım günüm yok.yavrum 1 kiloydu,canını Rahman a emanet ettiğinde.1.5 kilo olunca beyin büyümesinden ameliyat olucaktı-tıptaki adını şuan hatırlayamıyorum-.doktorları büyümesini bekliyordu.iğne görünce bayılan annesine inat yavrum 1 kiloluk haliyle 3.ameliyatını olucaktı.narkozdan uyanırken bile gülümsüyordu hep.2.ameliyatını olacağı zaman herkes kendi hastasını unuttu,civcivimi görmek için ameliyathanenin kapısına üşüştü.ay nekadar küçük bebek diye.3.de beynine muhtamelen şant takılacaktı yavrumun.o annesinden katt kat güçlüydü.küvezde yavruları olan diğer anneler söylüyordu bunu.kızın senden güçlü diyorlardı.yavrum ikizi diğer meleğimin yanına uçuverdi.karnımdaykende aynı kesedeydiler.öbür dünyadada toprağın altındada beraberler şimdi.ölen meleğine mektup yazan bir annenin mektubunu okudum şimdi.acaba bu mektubu benmi yazıp gönderdim diye şaşırdım.bu kadar hislerimiz ortak olabilirdi.onları çok özlüyorum.bende tek yumurta ikizi olan kızlarımı kucağıma alacağım,emzireceğim,bazen karıştıracağım günlerin hayalini yaşıyordum.birinin eline ip bağlarız karıştırmayalım diye takılırdım eşime.öyle tatlıydılarki.hastanenin,bu dünyanın en tatlı bebeğiydiler gözümde.artık hiç bir bebeği sevemiyorum.minik hilalimle reyyanım aklıma geliyor.reyyanım öldüğünde görmek dokunmak istememiştim ama hilalimi dokunmak görmek istedim.o benim son yongamdı.ve ölüsünü ısrar:çok üzgünüm:larım sonucu kucağıma verdiler.yavrum gülümsüyordu.nur gibiydi.ağzı açıktı.nasıl dayandım hala anlamış değilim.hilalim kardeşine selam söyle kızım beni unutmayın nolur diye bağıra bağıra ağladığımı hatırlıyorum morg görevlisi ,başhemşiremiz,bir kolumda babam bir kolumda eşim,bebeğimi benden zor ayırdılar.ağlaya ağlaya çıkardılar morgdan.tansiyonu 5 lerde gezen benim tansiyonum 16 ya fırlamış.daha fazla başınız ı ağrıtmayayım.benimle özel olarak msjlaşmak isteyen olursa mail adresimi verebilirim.hepimiz aynı acıları yaşadık yaşıyoruz.damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.ben bursada ikamet ediyorum .bursalılarla tanışmayıda isterim.yavrum gidişiyle beni öksüz bıraktı.ben onun annesi değildim.o benim annemdi.bana o kadar büyük dersler verdiki minicik haliyle.kızlarımı okadar çok özlüyorumki anlatamam.kefenli hallerini görmek nasipmiş.Rabbim herşeyin en güzelini biliyor.eminim meleklerimiz bizi cennette bekliyor olucak.yavrumun sütanneside vardı.o bayanında bebeği küvezdeydi.sağolsun benim sütüm az diye sütünü veriyordu.oda benim kadar göz yaşı döktü.ben gene hamile kalmak istiyorum ama doktorum bedenin kendini toplasın ruhende düzel diyor en az 1 sene bekle diyor.bekliyoruz bizde.çalışmaya devam ediyorum.hepinizin bebişlerine acil şifalar diliyorum.:CüvCüv:inci çiçeklerime dua eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.ben hamileyken doğuma az kaldığı sıralarda-26 haftalık doğurdum--yüzüne nur gelmiş feyza diyorlardı.halbuki karnımda 2 kız bebek var 2 katı çirkinleşmem gerekirken,2 kat güzelleşmiştim.karnımda 2 melek taşıdığım içinmiş demekki diyorum şimdi.eşim bebeklerimizin şehit hükmünde olduğunu söylüyor.hiç günahsız tertemiz ayrıldılar bu dünyadan.. a.s.hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum.minik civcivlerimin anneciği feyza:ecrin_bebek:a.s.:çok üzgünüm: