meleğim hilalim cennete uçtu

ben şuan anne değilim ama okadar içim acıdı ki satırları okurken en büyük acı evlat acısı olsa gerek Rabbim en hayırlı zamanda yeniden nasip size anneliği inşallah cennete şefaatçiniz oolsun melakleriniz size
güçlü olmaya çalışın kendinizi toparlayın biran evvel buradn yeni müjdeler güzel haberler verin bize Mevlam sabırların en büyüğünü versin..

amin canım:CüvCüv:.yazınla bana teselli verdiğin için,çok teşekkür ederim.inş tüm güzellikler bizlerle olur tatlım..:1hug::emir_bebek::ecrin_bebek:

merabalar be yeni üye oldum feyza kardeşim geçmiş olsun Allah sabır versin. kardeşim diyorum çünkü acını çok içten paylaşıyorum bende bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum gerçetken çok zor ve acı bişey ama rabbim herşeyin hayırlısını bilir inşallah bizlere şefaatçi olurlar

merabalar be yeni üye oldum feyza kardeşim geçmiş olsun Allah sabır versin. kardeşim diyorum çünkü acını çok içten paylaşıyorum bende bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum gerçetken çok zor ve acı bişey ama rabbim herşeyin hayırlısını bilir inşallah bizlere şefaatçi olurlar

sağolasın bitanem.bu msj ınla teselli verdiğin için.inş bebişlerimiz bizi cennette karşılıycaklar canım.inş Rabbimin sevgili kulları olduğumuz için bizi bu acıyla imtihan ediyordur:CüvCüv:

canım en kısa zaman da inşalllah bizlerin de bebeği olacak...
Allah dualarımızı kabul etsin... sağlıkla kucaklarımıza alıp gezdirmeyi nasip etsiiinn...
güzel haberlerini de en kısa zamanda paylaşacağımıza inanıyorum.
(amiiin )

canım en kısa zaman da inşalllah bizlerin de bebeği olacak...
Allah dualarımızı kabul etsin... sağlıkla kucaklarımıza alıp gezdirmeyi nasip etsiiinn...
güzel haberlerini de en kısa zamanda paylaşacağımıza inanıyorum.
(amiiin )

amin canım.inş sağ salim kucağına alırsın bebişini.sevgilerimle:CüvCüv::ecrin_bebek:

ilk önce yürekten acınızı paylaştığımı belirtmek isterim.. bende şu an 17 haftalık hamileyim ... 11 yaşında oğlum var... ve bir an senle bir oldum gözyaşlarımı tutamadım...8 haftalıkken düşük tehlikesi geçirdim, onu yaşamak bile çok zordu ...Rabbim hiç bir anneye böyle acılar yaşatmasın... ancak rabbimin gönderdiği her şeye boynumuz kıldan ince...söyleyecek başka bişi bulamıyorum çok çok üzgünüm...sabırlar diliyorum... senağlama

teşekkürederim canım.bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş

nasil bitirdim yazini anlatamam canim benim sozcuk bulup cumle kuramiyorum icim parca parca oldu meleklerin simdi cennette oyunlara dalmislardir onlar insani bir varlik degil cennet melekleri sende o meleklerin annecigisin bu dunya sona erdiginde seni karsilayip klavuz olacak iki ev sahibin var elbet kavusacaksiniz metin ol demek biliyorum ki suan sana en uzak temenni ama hayat devam ediyor yine anne olucaksin bebeklerini kucakliyacaksin ama sen simdide annesin melek annesisin sana sabirlar diliyorum Allah yardimcin,yoldasin olsun sevgilerimle

Canım ..sayfalarca yazmak istedim sana yazını okurken..
alıntı yapmak istemedim o satırları yenıden okuyup kendine yeniden üzülme diye..

sen iki melek birden kaybetmişsin.. ben birine zor dayandım üstelik de yuzunu bir kere gördüm..5 gun yaşadı benim yavrum ben tansiyon komasında olduğum için 4. gun akşam gördüm kuzumu oğlumu..ilk ve son görüşümdü..

senin reyyana yaptığını ben de oğluma yaptım görmek dokunmak istemedim dayanamadım buna..

ben oğlumu kaybettiğimde tanıştım forumlarla ..okudukça anladım ki bu acıyı yaşayan sadece ben değilim ve onlar beni anlıyorlar..bir umut aradım bir kişi de çıkıp desin ki ben de yavrumu kaybettım ama şimdi kucağımda bir yavrum daha var..

şimdi ben sana umut olmak için yazıyorum..yeniden hamile kaldım yeniden risk aldım her gun iğneler oldum hep korkuyla yaşadım ama aldım kızımı kucağıma..Ne yazılmışsa o.. gene vermeyebeilirdi rabbim hayır diyebilirmiydik..

umut her zaman vardır arkadaşım..

ben sana olacakları yazayım mı?
unutmayacaksın kuzularını asla.. her doğum gunlerinde her ölüm gunlerinde ağlayacaksın..ama zaman örtecek yaranı .. ancak yeni bir bebeğin olunca,onu kucağına alınca hafifleyeceksin ama gene unutmayacaksın..zaten unutmak isteyen kim değil mi?ben unutmak istemiyorum asla.. kızımı severken bitanem derken tıtrıyorum aslında bi tane değil ki bir de abisi var..

sadece zaman lazım sana..
Allahım çok çok sabır versin..konuşmak dertleşmek istersen özelime yazabilirsin..

nasil bitirdim yazini anlatamam canim benim sozcuk bulup cumle kuramiyorum icim parca parca oldu meleklerin simdi cennette oyunlara dalmislardir onlar insani bir varlik degil cennet melekleri sende o meleklerin annecigisin bu dunya sona erdiginde seni karsilayip klavuz olacak iki ev sahibin var elbet kavusacaksiniz metin ol demek biliyorum ki suan sana en uzak temenni ama hayat devam ediyor yine anne olucaksin bebeklerini kucakliyacaksin ama sen simdide annesin melek annesisin sana sabirlar diliyorum Allah yardimcin,yoldasin olsun sevgilerimle

AMİN canım benim.bu güzel yazıların sahibi güzel anneye en içten selam ve sevgilerimi yollamak istiyorum.içten temenni ve dualarınada canı gönülden aminler d:iyorum:CüvCüv::e:crin_bebek:

Canım ..sayfalarca yazmak istedim sana yazını okurken..
alıntı yapmak istemedim o satırları yenıden okuyup kendine yeniden üzülme diye..

sen iki melek birden kaybetmişsin.. ben birine zor dayandım üstelik de yuzunu bir kere gördüm..5 gun yaşadı benim yavrum ben tansiyon komasında olduğum için 4. gun akşam gördüm kuzumu oğlumu..ilk ve son görüşümdü..

senin reyyana yaptığını ben de oğluma yaptım görmek dokunmak istemedim dayanamadım buna..

ben oğlumu kaybettiğimde tanıştım forumlarla ..okudukça anladım ki bu acıyı yaşayan sadece ben değilim ve onlar beni anlıyorlar..bir umut aradım bir kişi de çıkıp desin ki ben de yavrumu kaybettım ama şimdi kucağımda bir yavrum daha var..

şimdi ben sana umut olmak için yazıyorum..yeniden hamile kaldım yeniden risk aldım her gun iğneler oldum hep korkuyla yaşadım ama aldım kızımı kucağıma..Ne yazılmışsa o.. gene vermeyebeilirdi rabbim hayır diyebilirmiydik..

umut her zaman vardır arkadaşım..

ben sana olacakları yazayım mı?
unutmayacaksın kuzularını asla.. her doğum gunlerinde her ölüm gunlerinde ağlayacaksın..ama zaman örtecek yaranı .. ancak yeni bir bebeğin olunca,onu kucağına alınca hafifleyeceksin ama gene unutmayacaksın..zaten unutmak isteyen kim değil mi?ben unutmak istemiyorum asla.. kızımı severken bitanem derken tıtrıyorum aslında bi tane değil ki bir de abisi var..

sadece zaman lazım sana..
Allahım çok çok sabır versin..konuşmak dertleşmek istersen özelime yazabilirsin..

canım yazılarına nasıl teşekkür edilir bilmiyorum.kelimeler kifayetsiz kalır.dinimizde ev lat acısı yaşayan birine teselli vermeninde çok ulvi bir görev olduğu kabul ediliyor.senin nezdinde üzüntümü paylaşan herkese bu ulvi hisseden pay düşmesini dilerim.yavrularımız belkide şuan cennette arkadaş olmuş beraber oynuyorlardır.annecikleri dünyada tanıştı.belki onlarda orda tanışmıştır.evet bitanem.bende yeni bebeğimi kucağıma alacağım günlerin hayaliyle yaşıyorum.ama biliyorumki Allah nasip ederde minik kuzumu kucağıma alırsam,yüreğim kanayacak ve ben meleklerim için hıçkıra hıçkıra ağlıycam.o anı hayal ettiğim an bile gözlerimden damlalar süzülüyor.minik yavrum ablalarının kokusuyla gelicek dünyama.onların cennet kokusunu hiç koklayamadım ben çünkü.canım özelden nasıl msj atılır bilmiyorum.inş kusuruma bakmazsın.yüreğine sevgilerimi sunuyorum..melekleriminkaydirigubbakcemile5 anneciği feyza...:CüvCüv::1hug:

canım söylencek söz yok bılıyorum benımde başımdan böyle bır olayım geçtı ve bende 5 düşük bırde erken doğum yapıp evladını kaybeden bırısı olarak senı inan çok iyi anlıyorum 2,5 yıl geçtı üzerınden ve kendımı hazır hıssedıp doktora gidip tekrardan başlıyalım dedım ama korkular gene bedenımı sardı acaba gene heran düşük tehlıkesı yaşarmıyım erken doğum olurmu dıye hepsınde yatmıştım kımıldamak bıle yasaktı ama allah bır kolayını verıyor bak tekrar hamıle kalmayı düşünüyorum ve çalışmalarına başladım neyse kafanı ağrıttım canım görüşmek üzere

canım söylencek söz yok bılıyorum benımde başımdan böyle bır olayım geçtı ve bende 5 düşük bırde erken doğum yapıp evladını kaybeden bırısı olarak senı inan çok iyi anlıyorum 2,5 yıl geçtı üzerınden ve kendımı hazır hıssedıp doktora gidip tekrardan başlıyalım dedım ama korkular gene bedenımı sardı acaba gene heran düşük tehlıkesı yaşarmıyım erken doğum olurmu dıye hepsınde yatmıştım kımıldamak bıle yasaktı ama allah bır kolayını verıyor bak tekrar hamıle kalmayı düşünüyorum ve çalışmalarına başladım neyse kafanı ağrıttım canım görüşmek üzere

hakkımızda hayırlısı olur inş canım .bende çalışmalara hemen başlamak isterdim ama doktorum 1 senelik kota koydu.senin için 2.5 sene ideal bir zaman canım.benimki 13 eylülde 1 sene olucak.inş birbirimize bebiş müjesini burdan veririz.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inş feyzacığım allah bızlere bırdaha yaşatmasın dıyorum bende eşimin memleketıne defn etmiştik ist olsa idi devamlı gidip görmek isterdım şimdi ise bayramlarda yada yolumuz duştuğunde kırklarelıne gidip oğluşumuzla konuşuyoruz babası ile bırlikte bazen anlatıp duruyoruz bırbırımıze oğlumuzu dalıp gidiyoruz

Allah geride kalanlara sabır versin ama benden sana tavsiye acın bu kadar tazeyken yeniden hamile kalmayı yada bebeklerini düşünme,akılını başka yerlere yönlendir,yeni uğraşlar edinmeye bak ki bunların üstesinden gelebilesin.Sürekli içine ata ata ben atlattım bunu dersin ama sonradan bir bakarsın bir söz bile duysan yada ne biliyim bir olay olsa patlama noktasına gelirsin o yüzden farklı şeylere odaklan derim...

rabbım sabır versın canım bu ımtıhan çok zor......bı daha yaşatmasın rabbım....acıyı çeken bılır ...ama yıpratma kendını .......inş yenıden hamıle kalır bırazda olsa unutursun bu acıları.....

Allah geride kalanlara sabır versin ama benden sana tavsiye acın bu kadar tazeyken yeniden hamile kalmayı yada bebeklerini düşünme,akılını başka yerlere yönlendir,yeni uğraşlar edinmeye bak ki bunların üstesinden gelebilesin.Sürekli içine ata ata ben atlattım bunu dersin ama sonradan bir bakarsın bir söz bile duysan yada ne biliyim bir olay olsa patlama noktasına gelirsin o yüzden farklı şeylere odaklan derim...

haklısın canım.zaten şuan depresyon tedavisi görüyorum.bende çalışmaya verdim kendimi.tavsiyelerin için sağolasın tatlım.inş herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun..amin..:CüvCüv::1hug:

rabbım sabır versın canım bu ımtıhan çok zor......bı daha yaşatmasın rabbım....acıyı çeken bılır ...ama yıpratma kendını .......inş yenıden hamıle kalır bırazda olsa unutursun bu acıları.....

amin canım inş.kimseye yaşatmasın.güzel haberleride sizlerle paylaşırım inş.güzel günlerin sizinle olmasını iliyorum canım.sevgiler:1hug:

inş feyzacığım allah bızlere bırdaha yaşatmasın dıyorum bende eşimin memleketıne defn etmiştik ist olsa idi devamlı gidip görmek isterdım şimdi ise bayramlarda yada yolumuz duştuğunde kırklarelıne gidip oğluşumuzla konuşuyoruz babası ile bırlikte bazen anlatıp duruyoruz bırbırımıze oğlumuzu dalıp gidiyoruz

canım.bizde memlekete defnettik meleklerimi.aydındalar şimdi.aydını artık çok daha fazla özlüyorum.canım onlar bizi hiç yalnız bırakmıyorlar inan bana.onlar bizim koruyucu meleğimiz oldular.üzülme canım.ebediyyen onlarla birlikte olmamızı istediği için Rabbim şimdiden onları yanına aldı.sevgilerimle güzel anne..:1hug:kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

offffffffffff ne denırkiii ...verende rabbım alanda rabbımm...hrseyın guzelni o bilir uzme kendını dıcemm mumkun mu ...sözun bıttgı yerrr...hepimizi aglattın..bende 30 haftalık gebeyım...allhım merhamet etsınn.sabırlar versınnn...saglık versınn sanaaa...:a015::teselli:

offffffffffff ne denırkiii ...verende rabbım alanda rabbımm...hrseyın guzelni o bilir uzme kendını dıcemm mumkun mu ...sözun bıttgı yerrr...hepimizi aglattın..bende 30 haftalık gebeyım...allhım merhamet etsınn.sabırlar versınnn...saglık versınn sanaaa...:a015::teselli:

amin canım.inş bebişini sağ salim alırsın kucağınada sende bize burdan müjdeni verirsin.inş bende hamilelik müjdemi burdan paylaşırım sizlerle..:CüvCüv::ecrin_bebek:

X