Canım ..sayfalarca yazmak istedim sana yazını okurken..
alıntı yapmak istemedim o satırları yenıden okuyup kendine yeniden üzülme diye..
sen iki melek birden kaybetmişsin.. ben birine zor dayandım üstelik de yuzunu bir kere gördüm..5 gun yaşadı benim yavrum ben tansiyon komasında olduğum için 4. gun akşam gördüm kuzumu oğlumu..ilk ve son görüşümdü..
senin reyyana yaptığını ben de oğluma yaptım görmek dokunmak istemedim dayanamadım buna..
ben oğlumu kaybettiğimde tanıştım forumlarla ..okudukça anladım ki bu acıyı yaşayan sadece ben değilim ve onlar beni anlıyorlar..bir umut aradım bir kişi de çıkıp desin ki ben de yavrumu kaybettım ama şimdi kucağımda bir yavrum daha var..
şimdi ben sana umut olmak için yazıyorum..yeniden hamile kaldım yeniden risk aldım her gun iğneler oldum hep korkuyla yaşadım ama aldım kızımı kucağıma..Ne yazılmışsa o.. gene vermeyebeilirdi rabbim hayır diyebilirmiydik..
umut her zaman vardır arkadaşım..
ben sana olacakları yazayım mı?
unutmayacaksın kuzularını asla.. her doğum gunlerinde her ölüm gunlerinde ağlayacaksın..ama zaman örtecek yaranı .. ancak yeni bir bebeğin olunca,onu kucağına alınca hafifleyeceksin ama gene unutmayacaksın..zaten unutmak isteyen kim değil mi?ben unutmak istemiyorum asla.. kızımı severken bitanem derken tıtrıyorum aslında bi tane değil ki bir de abisi var..
sadece zaman lazım sana..
Allahım çok çok sabır versin..konuşmak dertleşmek istersen özelime yazabilirsin..