meleğim hilalim cennete uçtu

canım benim okurken gözlerim doldu içim ürperdi ya..
Allah size sabır versin artık sizinde iki tane meleğiniz var öbür tarafta sizi karşılayacak..
yaşadıklarınızı azçok anlayabiliyorum bizde erekn doğduklarınd yeni doğan servisinde 15 gün çok yattık kalktık.. bizim gibi sizin gibi aynı sorunu yaşayanlarlarla yedik içtik beraber üzüldük beraber sevindik..kocaman bir aile olduk..
hala orada tanıştığımız arkadaşlarımla görüşüyoruz..
nede olsa bebişlerimiz oda arkadaşı yana yana aynı küvözde kaldılar..
inşallah sizinde en kısa zamanda bebiş haberinizi buradan alırız..
Allah gönlünüze göre versin..

seni en iyi ben anlarım heralde benim bebeğim küvözdeydi konunu okuduğumda.sanki içime doğmuştu bizim de sizin kader ortağınız olacağımız ve sonunda aynı yerde buluştuk.sana başın sağolsun demiycem çünkü bana söylenince çok üzülüyorum.bebeklerimizin cennette çok mutlu olmalarını diliyorum.seni çok öpüyorum canım.

amin bitanem.buradada gönülden dostlarınızın olduğunu bilmek insana teselli veriyor.canım inş Rabbim aczimizin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder ve size buradan bebek müjdemi paylaşırım.sağlıcakla kal sevgilerimle..:CüvCüv:::1hug:kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:a.s.

çok üzüldüm canım okurken ağladım Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah sana evlet duygusunu bi daha yaşatsın çok üzüldüm çok etkilendim

sen bu acılara katlandığın için benim gözümde EN GÜÇLÜ ANNESıN

onlar cennette okadar mutlular ki bitanem anneleri ağlayıp üzüldüğü zaman meleklerimizde üzülüyormuş ve kanatları ıslanıyormuş.canım benim biz burda tanıştık kader arkadaşı olduk ama inan bana Rabbimin izniyle onlarda orda tanışıp arkadaş olmuşlardır.ve bizi cennetin kapısında karşılamak için sabırsızlanıyorlardır.inş onlara layık anneler oluruz...ebedi olarak evlat sevgisini yaşayabilmemiz için Rabbim onları yanına aldı.üzülsende gönlünü ferah tut canım Rabbim bizi bizden iyi biliyor ve iyiliğimizi bizden daha çok istiyor.şu an verdiği hediyeyi geri aldı ama karşılığında daha büyük bir hediye vermek için.inş yeni sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizin müjdesini birbirimize burdan veririz.bu seferde mutlulukta kader arkadaşı oluruz.çok öptüm canım.Allah a emanet ol.sevgilerimle meleklerimin anneciği feyza a.s.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5:1hug::ecrin_bebek::1hug::teselli:

Diğer arkadaşlar gibi,okurken gözyaşlarımı tutamadım,Annelik dünyanın en özel ve güzel duygusu.Yavrusunu kaybetmek, kelimelere sığmayacak kadar acı bir duygudur kesinlikle.Ama teselliniz var ne güzel.İnanmanın,iman etmiş olmanın farkı bu sanırım.O'nlar minik melekler,ve şu anda cennette koşuşturuyorlar.Ve anne babalarına şefaat vesilesi olacaklar inşallah..Allah sabır versin,dayanma gücü versin size...

çok üzüldüm canım okurken ağladım Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah sana evlet duygusunu bi daha yaşatsın çok üzüldüm çok etkilendim

amin canım.güzel temennilerinle verdiğin teselli için çok teşekkür ederim.inş yeni bebiş müjdesini buradan sizlerle paylaştığım zaman hepinizi mutlu ederim..sevgilerimle.kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:a.s.:1hug:

amin sessiz fırtınam.evet inanmak ve teslim olmak.yoksa nasıl yaşanırki bu dünyada.selam ve sevgilerimle.dualarda buluşmak temennisiyle..:CüvCüv:a.s.:1hug:

tatlım benimmm.
okurken çok üzüldüm.
kendini üzme canım oldukça
morelini yüksek tut.
küçük meleğin anneciğini izliyordur mutlaka. gerçekten allah sabır versin.

off. ne denir ki böyle bir durumda.. Annelik dünyanın en yüce duygusu olsa gerek, seni cennetin kapıısında bekleyen iki meleğin var, ne kadar dayanılmaz da olsa rabbim böyle istedi.

umarım kendini topladığında çok sağlıklı bebişlerinin olacağı haberini verirsin bize...

Allah sana ve eşine sabır verir inşallah

tatlım benimmm.
okurken çok üzüldüm.
kendini üzme canım oldukça
morelini yüksek tut.
küçük meleğin anneciğini izliyordur mutlaka. gerçekten allah sabır versin.

amin canım.Rabbim aynı acıları yaşayan herkese sabırlar versin.selam ve sevgilerimi yolluyorum...a.s.:CüvCüv:

inşallah canım.yeni bebişimin müjdesini sizlerle paylaştığım günleride gösterir inş Rabbim.öptüm canım..:CüvCüv::1hug:

inşallahh arkadaşım Allah sabrın en büyüğünü sana versin...:enbuyukkk:

benimde kızlarımsız kaydirigubbakcemile52.5 ayım geçti şerifecim.Rabbim Eyyüb a.s ın sabrından ihsan etsin bizlere.O Mübarek insanda aynı anda 12 evladını kaybetmiş.Rabbim sonra gene bir o kadar evlat ihsan etmiş.Meleklerimiz şu an beraber oyun oynuyorlardır belkide.selam sevgilerimle canım..:teselli::CüvCüv:

Evladı melek olmuş bir anne olarak acını yürekten paylaşıyorum. Allah sabır versin , dua edip sabır dilenmekten başka yapacak bişey yok maalesef , Peygamber efendimiz de evlat acısıyla sınandığına göre seçilmiş nadir insanlardan olduğunu düşünüp meleklerimize kavuşacağımız günü beklemekten başka yapacak bişey yok.
Allah sabır versin , acını hafifletsin inşlallah.

Rabbim sabirlarin en büyünü versin sizlere...Rabbimin sabredenleri cok severmis...bunu hic unutmayin

amin .bende sizin acınızı yürekten paylaşıyrum canım.güzel sözleriniz içinde ayrıca gönülden teşekkürler..selam ve dua ile..

Sizi çok iyi anlıyorum.ben de 4 ay önce 10 günlük bebeğimi kaybettim.2.çocuğumdu.kızıma bir kardeş olsun çok istemiştim.nasip...kızımın varlığıyla kendimi toparladım.toparladım diyorum ama bazen çok kötü hissediyorum.ama inanıyorum ki allah herşeyin hayırlısını biliyor.kuluna kaldıramaycağı yükü vermiyor.her acı ilk günkü gibi olsa insan yaşayamaz.zaman en iyi ilaçmış.kendi kendinizi telkinle ya da psikolojik destek alarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Allah yine verir.siz ve eşiniz sağ oldukça eminim güzel günleriniz olacak.sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…