canım sözün bittiği yer ne söylesek acını dindiremez meleklerin cennette tatlımm gözlerim doldu okurken Allah sabırlar versin
amin canım.inş 2.hamileliğimin müjesinie burdan paylaşırım sizlerle...:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sözün bittiği yer ne söylesek acını dindiremez meleklerin cennette tatlımm gözlerim doldu okurken Allah sabırlar versin
basın sagolsun canım rabbım kımseye evlat acısı yasatmasın
bende 1,5 sene önce oğlumu verdım topraga allahın takdırı yapıcak bısey yok
gonlunu ferah tut ınsallah yenıden annelıgı nasıp eder rabbım bızlere:Saruboceq:
amin canım.peki şu an bebeğin varmı.1.5 yıl olmuş..
yaaa canım yazdıklarından ne kadar güçlü bi kadın olduğunu anladım, bunun için sana çok teşekkür etmek istiyorum, kolay değil yaşadıkların, allah doğacak bebeklerine uzun ömürler versin inşallah, onlar sana cennette şafaatçi olcaklar, sakın bu gücünü kaybetme, sakın yıkılma, şu ana kadar bebeğini kaybeden anneler içinde en güçlü seni gördüm, canımsın yaaa, hepimiz irili ufaklı acılar yaşadık, bende ilk bebeğimi kaybetmiştim çok üzüldüm çok ağladım, seninkisi kadar olmasa da bende hissettim bunları, senin kadar güçlü olamamıştım ben ama, yıkılmıştım, ama sen mükemmelsin yaa, şu methanetini şu gücünü görünce sana hayran kaldım, rabbim sana bu şekilde davranmanın mükafatını verecek inan, güzel günler göstersin rabbim sana, dualarım gönlüm yüreğim seninle bundan sonra
allah sabrını versın canım gercekten sozun bıttıgı yer meleklerımız hep aynı yerdeler cennetın kapısında bızlerıde ıcerı alıp gırmek ıcın bızlerı beklıyorlar bende bursa yasıyorum kuzucum hamıtlerde belkıde aynı mezarlıktadırlar ordakı gunahsızları gorunce tek benım basımda olmadıgını anladım herseyın hayırlısı
senağlamaallahim sana sabirlar versin melek annesi cok duygulandim cok agladim icim cizladi ne mutlu meleklerine ki senin gibi anneleri var ve emin ol cennete seni 4gözle bekliyo olucaklar
allahim birdaha böyle bi aci yasatmasin canimmmmmmm:Saruboceq:
allah sabırlar versin canım o bir minik cennet kuşu senin şefaatçin olcak zamanı gelince. herşeyin hayırlısı rabbimden canım...
yazını okurken gözlerim doldu ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum canım ALLAH SABIR VERSİN o kadar zorki bişeyler sölemek teselli etmek şimdi onlar cennette yer hazırlıyolar sana canım sen sadece gelip geçici olan bu dünyada onlarsızsın cennet sonsuzluk orada ebediyen bebeklerinle olucaksın :teselli::ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:
Raßßim Saßır versin... insaLLah Size ve aiLenize şefaatci oLacakLardir ßeßekLeriniz...Raßßim Size öyle qüzeL, öyLe SaqLik doLu , öyLe hayırLı ßir ömür versin ki TorunLarinizin TorunLarina kadar Seveßilesiniz... Size.. Eşinize ve tüm aiLenize Saßır diLiyorum Raßßimden...