- 22 Nisan 2008
- 419
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH sabırlar versin...başka diyecek bi laf varmısır ki...
allah sabır versin canım inşallah en yakın zamanda anne olursun.allah başka acılar göstermesin bende pazartesi doğum yaptım 31 haftalık bebeğim bugün 32.haftasına girdi şu an küvezde.bende çok endişeliyim allahım bebeime sağlık ve ömür versin inşallah...
allah sabır versin canım inşallah en yakın zamanda anne olursun.allah başka acılar göstermesin bende pazartesi doğum yaptım 31 haftalık bebeğim bugün 32.haftasına girdi şu an küvezde.bende çok endişeliyim allahım bebeime sağlık ve ömür versin inşallah...
ne denir ki... Melekleriniz çok güzel bir yerdeler. Hepimizin gitmek için dua ettiği yerdeler. Biliyorum evlat acısına bunlar teselli zor olur. Allah size, eşinize, sevdiklerinize sabır versin. En zorlu sınavdan geçiyorsunuz. İnşallah yüzünüzün akıyla geçersiniz bu sınavdan.. Boğazım düğümlendi.. Diyecek birşey bulamıyorum[/QUOT
inş canııım.inş öbür dünyada meleklerimle ebediyyen ayrılmıycaz.selam ve sevgilerimi yolluyorum..:1hug::CüvCüv:
canım ben anne değilim, insallah hepimiz sağlıkla yakın zaman da anne oluruz....
ama inankii anne olmadıgım halde yazdıklarına ağlıyorum....
Allah kimseyi bu acı ile sınamasın.... Allah ın sevdiği 2 küçük meleğin oldu senin...
ve onlar cennette ne güzel seni bekliyorlar... ebediii olan bi hayatta 2 küçük meleğin var....
Allah sabır versin... kardeşler yollasın onların yerine...
canım çok duygulandım. benim annemde 5 aylık doğum yapmıştı. bir an kardeşim geldi gözümün önüne. annem cenazeyi eve getirtti hastanede bırakmadı ben ilk önce görmekten çok korkmuştum ama görüncede:1no2: .... annemi agzını açıpta bana dilini gösterdiği anı hiç unutmuyorum küçücük dili vardı senağlama çok ağlamıştım aylarca unutamadım. 5 aylıktı ama dili, diş etleri tırnakları poposu herşeyi tamdı....bizimkilerde ikizdi. biri 2 aylıkken düştü diğeride 5 ay durabildi. yazını okuduğumda senin için çok duygulandım, bir anne olarak aynı şeyleri yaşamasamda, anne duygusuyla seni çok iyi anlıyorum. inşallah 2. bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın. allahım başka evlat acısı göstermesin sana. kimseye evlat acısı göstermesin aminnn.
:
canım sana sayfandanda cvp atmıştım.sen ve bebeğin çok şanslısınız.26 haftalık doğum yapmış biri olarak söylüyorum bunu.herşey düzelecek inş mrk etme...:CüvCüv::ecrin_bebek:
ahh feyzaaa ahhh sözün bittiği yer 4 ay yoğun bakımda kalmış benim oğlumda 4,5 ay kaldı belki bilirsin adım adım yazmıştım buraya seni çok iyi anlıyorum hastenede herkes destek banada olmuşlardıı bende kefenli aldım kucağıma kendi elimle toprağa koydum...bende özlüyorum ....offfff çok şey yazmak istiyorum ama ellerim titriyorrrrrrrr unutma yalnız değilsin...
Allahım en büyük sabırlara sana versin evet onlar şehit ve günahsızlar...
canım gerçekten bebekler konusunda aşırı hassaslaştım doğumdan sonra şuan ağlıyorum melek oldu onlar allaha emanetler artık sevgiler sana ve sabırlar
canım inan gözlerim dolu dolu okudum yazını diyecek söz bulamıyorum Allah sabır versin benim ablamda ikiz kızlara hamileydi doğumuna iki hafta kala biri öldü diğerinide aldılar tabi çok şükür o yaşıyo haziranda iki yaşına girecek görsen dünya tatlısı onunnla avunuyoruz bizde Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın
ilk önce yürekten acınızı paylaştığımı belirtmek isterim.. bende şu an 17 haftalık hamileyim ... 11 yaşında oğlum var... ve bir an senle bir oldum gözyaşlarımı tutamadım...8 haftalıkken düşük tehlikesi geçirdim, onu yaşamak bile çok zordu ...Rabbim hiç bir anneye böyle acılar yaşatmasın... ancak rabbimin gönderdiği her şeye boynumuz kıldan ince...söyleyecek başka bişi bulamıyorum çok çok üzgünüm...sabırlar diliyorum... senağlama
feyzaa seni okurken kendimi hayal ederek okudum benim 1 yaşında kızım var ben yaşacaydım ne yapardım şuan çok kötürüymm allahım sana sabır versin
dayanamadım ağladım ama şuan senin iki meleğin var senide belki onlar karşılıycak ödüğün zaman
bizde yegemde yaşadık ama bence hamile kalarak unutabilirsin yoksa senin aklından hiç çıkmıcak ki
inş. bir dahaki sefere meleğini kucağına aldığında bir ömür geçirirsiniz
Allah eşinize ve size sabır versin İnşallah sağlıklı ve sıhhatli bir evladınız olur ve iki meleğinizin acısını birazda olsa dindirir dualarım sizinle arkadaşım
Allah kimseye evlat acisi göstermesen cok kötu bir durum cok uzuldum basiniz sagolsun