meleğim hilalim cennete uçtu

ılk kez bir yazıya ağlıyorum.Başınız sağolsun Allah tekrar aynı acıyı size ve hiçkimselere yaşatmasın.

ağlamaktan yazınızı zor okuyabildim.bende bir kız bebeği bekliyorum 32 haftalık hamileyim ve şu son günlerde ya karnımda ölürse yada rahatsız doğarsa diye kaygılar taşıyorum.size Allahtan sabır diliyorum.çok üzüldüm ama eşinizin de dediği gibi onlar hiç günahsız tertemiz gittiler bu dünyadan ve eminimki size öbür dünyada çok faydaları dokunacak.umarım kendinizi toparlarsınız ve dilerimki Allahım size hayata tutunacak yeni melekler nasip eder.

Allah sana kendi sabrından versin güzel kardeşim,bir annenin yaşayabileceklerinin en zorlarını yaşamışsın.ınşallah kuçağın yeni bebeklerle dolar.

Allah rahmet eylesin... Allah yardımcınız olsun, Allah sabır versin acınızı hiçbirşey hafifletemez biliyorum Allah geride kalanlara dayanma gücü versin

Allah yardımcınız olsun Allah sabrın en büyüğünü versin.büyük Allah ım bazı kullarını taşıması zor yüklerle sınava tabi tutar.iki melek sizin için cennet köşkü hazırlıyor ne mutlu.güzel Allah ım yine sağlıklı evlatlar nasib eder inşallah.
yazınızı okuduktan sonra kızlarıma sarılıp dakikalarca ağladım sonra şükrettim ......

başınız sağolsun canım çok zor çok duygulandım annesi onlar seni cennette bekleyecek şefaatçin olacaklar inş özeline mesaj atmak istedim ama kapalı galiba:çok üzgünüm:

çokkk sağolun :ecrin_bebek:.özelin derken neyi kastettin anlayamadım canım..

ahh feyzaaa ahhh sözün bittiği yer 4 ay yoğun bakımda kalmış benim oğlumda 4,5 ay kaldı belki bilirsin adım adım yazmıştım buraya seni çok iyi anlıyorum hastenede herkes destek banada olmuşlardıı bende kefenli aldım kucağıma kendi elimle toprağa koydum...bende özlüyorum ....offfff çok şey yazmak istiyorum ama ellerim titriyorrrrrrrr unutma yalnız değilsin...

Allahım en büyük sabırlara sana versin evet onlar şehit ve günahsızlar...

canım benim...onlar öyle mutlular ki şu an..anneleri ağladığı an üzülüyorlarmış.meleklerimizin kanatları ıslanıyormuş.ama ağlamamak ne mümkün.göz yaşlarım artık benim iradem dışında akıyor..senağlama:teselli::nazar:

Ne denirki , acını iliklerime kadar hissettim Allah sana sabır versin , yardım etsin sana ...

Sözün bittiği yer... Çok duygulandım okurken.. Kendimi senin yerine koydum ve çok zor bir durum olduğunu birde öyle gördüm.. Allah bol bol sabır versin. Kimseyede evlat acısı yaşatmasın inş..

off kelimeler çıkmıyor maalesf allah sabır versin diyorum onlar cennette szie şefaat olacaklardır..rabbim başka melekler versin size..kimsenin kucagını boş koymasın..bende gebe bir kadınım ve tüm endişeler maalesef dogana kadar devam ediyor hatta sonrasındada ..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Gözyaşlarıyla okudum mesajını, çok üzüldüm. Allah'tan sana bolca sabır ve en kısa zamanda sağlıklı bir evlat diliyorum.

ilk önce yürekten acınızı paylaştığımı belirtmek isterim.. bende şu an 17 haftalık hamileyim ... 11 yaşında oğlum var... ve bir an senle bir oldum gözyaşlarımı tutamadım...8 haftalıkken düşük tehlikesi geçirdim, onu yaşamak bile çok zordu ...Rabbim hiç bir anneye böyle acılar yaşatmasın... ancak rabbimin gönderdiği her şeye boynumuz kıldan ince...söyleyecek başka bişi bulamıyorum çok çok üzgünüm...sabırlar diliyorum... senağlama

canım inş sağ salim alırsın bebişini kucağına.tüm sevgi ve selamlarımı yolluyoruma.s.:1hug:

bana yazılarıyla teselli veren herkese tek tek teşekürlerimi sunarım.çalıştığım için çok fazla internete girip cevap yazamıyorum sizlere.ama hepinizin gönlümde ayrı bir yeri var.görüşmek dileğiyle feyza...

ayrıca bir şey danışmak istiyorum.doktorum enaz 1 sene bekle dedi yeni bebek için.ruhen ve bedenen toparlanman lazım dedi eşimde enaz 2 sene beklememizi istiyor.ama ben hemen bir bebişim olsun istiyorum.tavsiyeniz varmı..kendimi ancak öyle toparlıyacağımı düşünüyorum..böyle kucağım bom boş

gözyaslari icinde okudum msjini cok üzüldüm allh sabir versin benim oglum suan 2 aylik karnimdyken cok mücadeleler atlattik onunda ölme tehlikesi vardi ama yasamayi basardi allhim ins en kisa zamnda size nur topu gibi hayirli evlatlar nasip eder dualarim sizinle olucak

ayrıca bir şey danışmak istiyorum.doktorum enaz 1 sene bekle dedi yeni bebek için.ruhen ve bedenen toparlanman lazım dedi eşimde enaz 2 sene beklememizi istiyor.ama ben hemen bir bebişim olsun istiyorum.tavsiyeniz varmı..kendimi ancak öyle toparlıyacağımı düşünüyorum..böyle kucağım bom boş

bence dr ne dediyse öyle yap ama 2 sende bekleme ins o yavrunu kucagina aldiginda unutursun yasadiklarini gerci anna yüregi unutmaz ama en azindn bi teelli olur
offf ya mahfoldum ya cok kötü oldum allhim size sabir versin tekrardn senağlama

bence dr ne dediyse öyle yap ama 2 sende bekleme ins o yavrunu kucagina aldiginda unutursun yasadiklarini gerci anna yüregi unutmaz ama en azindn bi teelli olur
offf ya mahfoldum ya cok kötü oldum allhim size sabir versin tekrardn senağlama

sağolasın canım.inş sende bebişinle beraber güzel bir ömür geçirirsin:1hug:

canım sözün bittiği yer ne söylesek acını dindiremez meleklerin cennette tatlımm gözlerim doldu okurken Allah sabırlar versin

X