Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başınız sağolsun canım çok zor çok duygulandım annesi onlar seni cennette bekleyecek şefaatçin olacaklar inş özeline mesaj atmak istedim ama kapalı galiba:çok üzgünüm:
ahh feyzaaa ahhh sözün bittiği yer 4 ay yoğun bakımda kalmış benim oğlumda 4,5 ay kaldı belki bilirsin adım adım yazmıştım buraya seni çok iyi anlıyorum hastenede herkes destek banada olmuşlardıı bende kefenli aldım kucağıma kendi elimle toprağa koydum...bende özlüyorum ....offfff çok şey yazmak istiyorum ama ellerim titriyorrrrrrrr unutma yalnız değilsin...
Allahım en büyük sabırlara sana versin evet onlar şehit ve günahsızlar...
ilk önce yürekten acınızı paylaştığımı belirtmek isterim.. bende şu an 17 haftalık hamileyim ... 11 yaşında oğlum var... ve bir an senle bir oldum gözyaşlarımı tutamadım...8 haftalıkken düşük tehlikesi geçirdim, onu yaşamak bile çok zordu ...Rabbim hiç bir anneye böyle acılar yaşatmasın... ancak rabbimin gönderdiği her şeye boynumuz kıldan ince...söyleyecek başka bişi bulamıyorum çok çok üzgünüm...sabırlar diliyorum... senağlama
ayrıca bir şey danışmak istiyorum.doktorum enaz 1 sene bekle dedi yeni bebek için.ruhen ve bedenen toparlanman lazım dedi eşimde enaz 2 sene beklememizi istiyor.ama ben hemen bir bebişim olsun istiyorum.tavsiyeniz varmı..kendimi ancak öyle toparlıyacağımı düşünüyorum..böyle kucağım bom boş
bence dr ne dediyse öyle yap ama 2 sende bekleme ins o yavrunu kucagina aldiginda unutursun yasadiklarini gerci anna yüregi unutmaz ama en azindn bi teelli olur
offf ya mahfoldum ya cok kötü oldum allhim size sabir versin tekrardn senağlama
sağolasın canım.inş sende bebişinle beraber güzel bir ömür geçirirsin:1hug: