meleğim hilalim cennete uçtu

:
seni en iyi anlıyanlardan biri benim bende ikiz annesi hemde ikiside kız annesi olucam diye sevinirken her şey yolunda giderken aynen senin gibi annem bile nazar değicek bir hamilelikte bu kadarmı güzelleşilir derken hayatım altüst oldu 34+2 de meleğimiz birini karnımda kaybettiğim söylendi operasyondan çıkınca diğeride yaşam savaşı veriyordu. ben diğer meleğimi hiç göremedim yüzü nasıldı hiç bilemedim diğeri benimle ama sorunları var ama allah sağlık versin ccanı dursun benimle yeter seninle görüşmeyi çok istiyorum. allah sanada hepimizede sabır versin bende 25 ekimden beri kendimde değilim.

canım bende görüşmeyi çok isterim.:eek::1hug:a.s.:nazar:senin nezdinde bana teselli veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım..

Son düzenleme:
Gerçekten çok üzüldüm. Çok can yakıcı bir olay, Tanrıdan sabırlar diliyorum sizin için.
Umarım yeni bebeğiniz/ bebekleriniz için çabucak toparlanırsınız..

feyzacım acı bir deneyim olmuş senin için.duygularını o kadar güzel ifade etmişsin ki gözlerim dolu dolu okudum. minik hilal ile reyyan annelerini bekliyorlardır cennetin kapısında inşallah.Rabbim yeni bir mucize minik bebebek gönderir inşallah sana kardeşlerinden armağan sana...

kolay kolay ağlamam ama yazdıklarını okuyunca dayanamadım insan bazı şeyleri anne olunca anlıyor Rabbim acını dindirsin bir an önce sana yeni evlatlar versin inşallah

Ağlayarak okudum yazdıklarını. Başın sağolsun. Allah sabır versin. inşallah en kısa zamanda yeniden anne olursun.

canım yazını öyle duygulanarak okudumki anlatamam işallah en kısa zamanda rabbim sana anneliği tekrar yaşatır böle acılarda bir daha göstermez.

Nutkum Tutuldu..Gözyaşlarıma Engel Olamadım..
Başınız Sağolsun.. Allah Mekanlarını Cennet Etsin
Sabırlar Versin

ne yazcam sasırdım basınız sagolsun en kısa zamanda düzelip hamile kalman dilegiyle....

Cok uzuldum :KK43:
Allah sabir versin ;basiniz sagolsun :teselli:

mrb canım ne diyeceğimi bilemiyorum hikayenin yarısını okuyabildim daha fazla okuyamadım gözyaşlarımı tutamadım bi an..1.5 aylık bebeğim var dün gece hikayenin bi kısmını okuduktan sonra öyle çok ağladımki daha fazla okuyamıcam dedim ve çok etkilendim rüyamda kızımı kaybediyodum gece uyandığımdaki korkuyu tarif bile edemem şuan bile ellerim titriyo...Allah sabır ve güç versin sana..

cnm allah sabır versin allah baska acı yaşatmasın :1no2:

Feyza yazdıklarını okudum ve ağlama krizim başladı. Bende 1.5 ay her an bebeğimin ölüm haberini alacağım diye beklediğim günlere geldim. O kadar zor tarifsiz inanılmaz yaşanası olmayan bir duyguki seni o kadar iyi anlıyorumki, şu an iliklerime kadar acı hissediyorum. Benim bebeğimde prematüre 1.5 kilo civarlarındaydı. Ama benim meleğim de çok güçlü çıktı ve kazandı mücadeleyi. Ama bitmiyor hiçbirşey sağlık problemleri.. Bebeğim 3 ayını geçti ve hala donuk.. O yaşıyor ona razıyım ya. Ama Allah sana sabırını versin cnm benim. ınşallah hakkında hhayırlı güzel bir evlat nasip olur sana... Ağlayarak dua ediyorum sana... Umarım kkendini bir an önce toparlarsın ve senin hamile haberini alırız. unutma verende Allah alan Allah, ve o herşeyin iyisini bilir.. Eminimki vardır bir hayır.. Yaşasaydı sakat kalıp hergünün ızdırapla geçse daha zordu. Şimdi sağlıklı bir bebiş kucağına alacağın günlerine bir an önce kavuşmk için kendini toparla...

ağlıyorum..söyliycek tek bi kelime de bulamıyorum..hangi söz dindirir ki senin acını..meleklerin sana şefaat edicek annesi..unutmayın beni demişsin,unuturlar mı hiç annelerini..inşallah en kısa zamanda maddi manewi toparlarsın kendini..we ablalarının acısını bi nebzede olsun dindirecek bi meleğin olur..sağlıklı hayırlı bi melek..annesinin acılarına merhem olur..

yazınızın tamamını okumaya gücüm yetmedi.Başınız sağolsun Allah sabır versin.

Çok ağlattın beni, Allah sabırlar versin.....Başka ne denir ki?..............................

Allah sabırlar versin canım.ınşallah Rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder..

cok acıı..allah başka acı yaşatmasın ...insan tutamıyo kendini...Allah sabrını artırsın...Reyyanla Hilal cennette ..en büyük teselli bu olmalı sana canım...

bu satırları okuyupta ağlamamak elde mi ?
allah onları mutlaka şefaatçi kılacaktır size,
umarım allah size çok güzel evlatları ,kucağınıza almayı nasip eder.

başınız sağolsun canım çok zor çok duygulandım annesi onlar seni cennette bekleyecek şefaatçin olacaklar inş özeline mesaj atmak istedim ama kapalı galiba:çok üzgünüm:

X