İnşaallah.. Zaman, para, emek harcıyoruz o kadar, sonuç yok.. Bu Hülya Kayhan Hanımın Art de Huile ürünleri var, lekeler için oldukça iddialı, elimdeki dermalogica ürünleri bitsin sonuç alamazsam bir de onun ürünlerini deniycem, art de huile ürünlerinden kullanan var mı acaba?
Merhaba denediniz mı peki bu ürünü
Ne önerirsiniz ?esmerseniz lazerli müdahaleleri önermiyorum şahsen, ben yaptırdım, başta döküldü gitti lekeler ama bir ay içinde daha çok arttı
Masilsu hanım bende 31 yaşındayım lekelerim için prp, karbon Peeling, mezoterapi gibi birçok işlem yaptırdım. Ama sonuç tam da sizin dediğiniz gibi. Ben de aromaterapi ürünlerini inceliyordum. Başlığı görünce üye olup yazmak istedim. Bazı kullanıcılar sivilce çıkardığını memnun kalmadığını yazmış ama emin olamadım.siz aldınız mı acabaAsya hanım denediğim her şeyin sonu hüsran oldu maalesef, lekelerim geçici olarak kısmen gitse de her seferinde geri geldi, o yüzden kefil olup önerebileceğim bir şey yok maalesef, ama en azından nelerin faydası olmayacağını biliyorum, lazerli uygulamalar esmerlerde lekeleri artırabiliyor, bende çoğaldı lekeler lazer sonrası ne yazık ki. ama esmer değilseniz lazeri deneyebilirsiniz. daha önceki mesajlarımda denediğim ürün ve uygulamalardan bahsetmiştim. art de huile leke ürünlerinden memnun olanlar olduğunu duydum, bizzat kullananların deneyimlerini merak ediyorum, varsa buraya yazarsa çok sevinirim, çünkü o ürünlere de boşuna para vermek istemiyorum. gerçekten kalıcı etkisi olan bi ürün keşfetsem hemen burda paylaşıcam zaten sevabına ama yok, sadece dermalogicanın leke açıcı serumu ve serisi açılma yapıyor lekelerimde ama sürmeyi kesince yine koyulaşıyor malesef, cidden yıpranıyor insan hem maddi hem manevi yönden..
Henüz almadım Tugba hanım, elimdeki dermalogica ürünleri bitince başlamayı düşünüyorum, kasım gibi alırım heralde, lekeler gitsin de ben üç beş sivilceye razıyım, gerçi cildim kuru, belki karma veya yağlı ciltlerde oluyordur sivilce sorunuMasilsu hanım bende 31 yaşındayım lekelerim için prp, karbon Peeling, mezoterapi gibi birçok işlem yaptırdım. Ama sonuç tam da sizin dediğiniz gibi. Ben de aromaterapi ürünlerini inceliyordum. Başlığı görünce üye olup yazmak istedim. Bazı kullanıcılar sivilce çıkardığını memnun kalmadığını yazmış ama emin olamadım.siz aldınız mı acaba
Arkadaşlar bende lekelerle uğraşıyorum yıllardır. . Mezoterapi ve tilyum lazer yaptırdım lekelerim tüm yüzüme yayıldı maalesef. Bir çözüm bulan olursa lütfen paylaşabilirmi.Henüz almadım Tugba hanım, elimdeki dermalogica ürünleri bitince başlamayı düşünüyorum, kasım gibi alırım heralde, lekeler gitsin de ben üç beş sivilceye razıyım, gerçi cildim kuru, belki karma veya yağlı ciltlerde oluyordur sivilce sorunu