- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
Evet yorumları okudum ve çoğu kişi laser, krem, serum ne varsa denemiş bu iş sektör olmuş ve size hiç kimse bu lekelerin nasıl geçeceğini söylemez doktorlar bile ama çok az bir kısmı hariç malesef yabancı doktor bilgisi paylaşacağım ama ben söyleceğim Malezma bir östrojen sorunudur vücudunuzda fazlaysa lekelere neden olur ve geçmez sorunu kökünden halletmeniz gerekiyor,
Yapmanız gereken DİM suplementini almak ve ya turpgiller sebzelerinin bolca tüketmek brokoli, lahana, karnabahar, brüksel lahana vd. ve takviye iyot almak östrojeni dengede tutar arkasından isterseniz size satılan kremleri sürün ama faydası olmayacak önce içi temizleyin sonra dışı östeojen dengede tutun cildiniz bebek gibi olsun bana dua edin ve bu yorumumu beğenin herkes faydalansın.
Yapmanız gereken DİM suplementini almak ve ya turpgiller sebzelerinin bolca tüketmek brokoli, lahana, karnabahar, brüksel lahana vd. ve takviye iyot almak östrojeni dengede tutar arkasından isterseniz size satılan kremleri sürün ama faydası olmayacak önce içi temizleyin sonra dışı östeojen dengede tutun cildiniz bebek gibi olsun bana dua edin ve bu yorumumu beğenin herkes faydalansın.