meg'inkiler :)

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.855

sarmanım prensesim kızım benimle,tekirim prensim oğlum annemin pisisi..yerimseniben

maşallah bızdıklarıma benim:)

Ohhh pek bi keyifleri yerinde görünüyor kaydirigubbakcemile3Maşallah onlara

Ayyy Maşallahh nazar değmesiin yaaa çok şekerleerrr Allahıım uyumaya baaakk bayılmıışş canıım yaa kıyamam çook öpüyorum onlarıııı:1hug: iyiki varlar yaa gerçekten sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim miniklerinizle harikalarr

çok teşekkür ediyoruz canımma.s.

Amin,hepimizin canlarını bağışlasın Allah bizlere inşallah..:Saruboceq:
ne çok seviliyolar tatlılarkaydirigubbakcemile3

allahıııııımmm, en alttaki kaşık suratlı fotolarını görmüştüm daha önce ama ay ne minnoş şeyler bunlar yaaaaaaaaaa delikafadulden of allahım kedi istiyorum ama hiç olamayacak... annem rahatsız olduğu için şimdiki evime alamam, nişanlımın alerjisi var evlenince de alamam senağlama

kııızzz bunlar sevilmezmiii baksana şunların güzelliğinee opuyorumnanaktan ben bazen kendimi kaybediyorummmm kaydirigubbakcemile3 severkeeenn kaydirigubbakcemile3 ama çok tatlılaarrr yaaa
benimki akşam bii güzel uyku çekiyo gece başucumda kaydirigubbakcemile3 eşimde diyokii ahanda geldi bimkinin koruması oğluum diyo az anlayışlı ol babanıda düşün git uyu bakıyıımm kaydirigubbakcemile3 bizm maskotumuz yaa valla iyiki varlar

teşekkürler ablası,beğendiğine sevindima.s.
herşeyin bi çaresi vardır,pisilendiricez seni sonunda,üzülme:içelim:

Son düzenleme:
çok güzel resimler opuyorumnanaktan ikiside birbirinden şeker maşallah
hayvan sevgisi, dünyadaki en saf ve karşılıksız sevgilerden biri.. insanların merhamet duygularının ölçüsünü gösterir aynı zamanda kişiliğin ve insani duyguların gelişmesine katkıda bulunur. nasıl sevilmezki bunlar, iyiki varlar:1hug:

teşekkürler canımmm:)

onlar yeryüzündeki meleklerimiz..

içlerinde 1 gr bile kötülük olmayan canlılar onlar ve tek dertleri sevilmek..

megim alah azardan saklasın maşallah çok tatlılar amanin amaninnn:1hug:

kirkbirkere masallahh canimmm ikiside coookk sekerrlerr allah uzun omur saglik versin bitanemm
evimiizin neseleri onlar

kirkbirkere masallahh canimmm ikiside coookk sekerrlerr allah uzun omur saglik versin bitanemm
evimiizin neseleri onlar

sağol tatlımmmm,evimizin bitaneleri onlar evetboshayallersmile
Amin:Saruboceq:

Birde mırıl mırıl sesleri yok mu patilerini de süt emer gibi yapıolar .. bitiyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…