- Konu Sahibi SEHER YILDIZI
-
vallahi ben de erkek tarafından hiç bişey görmedim. Hatta eşimle şakalaşırken seni üstüne para verip aldım diyorum:))) Ama inanın hiç pişman değilim. Zaten ben eşimi kendim seçtim ailesinin durumunu her şeyini biliyordum bilerek ve isteyerek evlendim. Benim ne kınamda ne düğünümde kayınvalidem kayınpederim yoktu. Hatta istemeye bile gelmediler ama bunu ben de istedim. Benim eşimin aile durumları çok karışık. Biz böyle uygun olacağını düşündük. Ne bohça ne bilezik ne debir çeyrek görmedim. Biz bir de Yugoslav göçmeniyiz aslında biz de bu tür şeyler çok önemlidir (gösteriş) Ama inanın bunlar hiç önemli şeyler değil. Şu anda içimde hiç bir uhte kalmadı. İyi ki onunla evlendim iyi ki herşeyi kendi tırnağımla dişimle kazıdım bugünlere geldim diyorum. Kimseye ne minnetliğim ne ağız eğmişliğim var. Kendi kına yemişlerimi bile eşimle beraber aldık. Zaten evlenmek ortak bişey iki kişiyi ilgilendiren bir durum. Evlenmeden önce yağlı ballı olup kayınvalideysiyle görümcesiyle gösteriş için herşey yapılıp evlendikten sonra tam tersine dönen ne ilişkiler var. Benim ki baştan olmadı iyi ki de olmadı. Hatta bir daha dünyaya gelirsem yine eşimle aynı şekilde evlenmek isterim. Bence eğer mutluysanız içiniz rahat olsun.
merhaba kızlar. burdaki çoğu konuyu takip ediyorum. istemeler nişanlar takılar nişan düğün elbiseleri vs vs o kadar çok konu varki. belki bu konunun yeri burası değil bilmiyorum ama hepsini okurken ayrı bi hüzün oldu içimde. 3 sene nişanlı kaldım istemeye geldikleri gün bi alyans taktılar 3 sene sonrada adet gelenek görenek hiçe sayılarak çarşısız pazarsız öleeee bedavaya gelin gittim.senağlamabırakın söz nişan elbisesi çarşısı 3 senede bir çopar bile görmedim.Düğünümde dahil. eşyaymış evmiş setmiş kınada saç bile yaptırmadan(karşı taraf yani)
3 sene içinde lafla sözle takılan bi kaçtel bilezik dışında.
ne çok şeyi yaşamamışım meğer ne çok uhte kalmış içimde.senağlamasenağlamasenağlama
burayı okuyunca çok üzüldüm. eksik kalan yada yaşanmamış duygularım için.
benim gibi ölesine bedavaya hiiiç aranıp sorulmadan sonrada evlenen varmı merak ettim yoksa sadece benmiyim
Neden bÖle oldu onu bİlmİyorum. Hep bugÜn yarın Şu gÜn bugÜn dedİler. Hep erteledİler. Aİlem benİ Üzmemek İÇİn hİÇ bİŞİy demedİ dememeye ÇalıŞtı.defalarca kouŞtuk ama İŞe yaramadı hİÇ tınlamadılar. EŞİm askerde İdİ o zamankİ nİŞanlım yanİ. Onunda yapacak bİŞİyİ yoktu. Farklı Şehİrde olunca adetlerİ bİlmİyolardır dedİk ellerİnde yoktur dedİk ÇİftÇİlİkle uĞraŞıyolar bırakıp gelemİyolardır dedİk yanİ hep ben bİ kulp buldum kendİmİ kandırmak İÇİn ama o kadar Çok Şey bİlİyolarmıŞ kİ Şİmdİ kızları baŞka İlden bİrİ İle nİŞanlı en ufak bİ eksİklerİnde nmusumuz arımız yokmu bİzİm yapacaklar vazİfelerİnİ dİyo ve bana anlatıyor. Neden kabul ettİmmm eŞİmİ sevİyodum onu kaybetmek İstemedİm. Aİlemİ zor İkna atmİŞtİm ve dÖnmek İstemedİm.
Neden bÖle oldu onu bİlmİyorum. Hep bugÜn yarın Şu gÜn bugÜn dedİler. Hep erteledİler. Aİlem benİ Üzmemek İÇİn hİÇ bİŞİy demedİ dememeye ÇalıŞtı.defalarca kouŞtuk ama İŞe yaramadı hİÇ tınlamadılar. EŞİm askerde İdİ o zamankİ nİŞanlım yanİ. Onunda yapacak bİŞİyİ yoktu. Farklı Şehİrde olunca adetlerİ bİlmİyolardır dedİk ellerİnde yoktur dedİk ÇİftÇİlİkle uĞraŞıyolar bırakıp gelemİyolardır dedİk yanİ hep ben bİ kulp buldum kendİmİ kandırmak İÇİn ama o kadar Çok Şey bİlİyolarmıŞ kİ Şİmdİ kızları baŞka İlden bİrİ İle nİŞanlı en ufak bİ eksİklerİnde nmusumuz arımız yokmu bİzİm yapacaklar vazİfelerİnİ dİyo ve bana anlatıyor. Neden kabul ettİmmm eŞİmİ sevİyodum onu kaybetmek İstemedİm. Aİlemİ zor İkna atmİŞtİm ve dÖnmek İstemedİm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?