- 19 Temmuz 2007
- 4.177
- 5.314
- 773
- Konu Sahibi SEHER YILDIZI
-
ya kusura bakmayın ama herkes kendine göre haklıdır. belki gerçekten durumları yoktu ve kimsenin şikayet etmeye hakkı yoktur göz göre göre evlenmişsin seviyormuşsun seven insan takıyı tokayı sandığı çeyizi laf yaparmı???? önemli olan mutlu olabilmek. altınmış sandıkmış çeyizmiş çimenmiş hepsi laf.
o an yapimiyor insan sevdigi adam icin, aman bir huzursuzluk olmasin diye
ama sonra sonra anliyor canim. Insan bi zaman kendini kandiriyor polyanacilik yapa biliyor ama an keliyor insanin icinde uhte kalanlar patlak veriyor.
Ben konuyu acan arkadasi cok iyi anlayabiliyorum. Üzülme tatlim.. el den bir sey gelmez. Olan olmus bosver simdi gecmiste kalanlari gelecegine bak allah görüyor ne de olsa yapilan haksizliklari
seni çok iyi anlıyorum canım benımde evlendıgımde hıc yenı esyam yoktu halen daha yok10 yıllık evlıyım ve yok yanı baskasının yatagında yatıyorum bırde ustune ustluk benımde bır cok sey ıcımı acıtıyo ayrıca kaynım var bekar sımdı ona herseyın en ıyısını yapmaya calısıyorlar tabıkı hakları kıskanma deıl benımkısı ama cok ıcım acıyo cok herseyımı verdım ben onlara 10 yıldır olsem bı kefenım o kadarım yanı daha neler var nelerde bosver ne yapalım kısmet....senağlama
ya kusura bakmayın ama herkes kendine göre haklıdır. belki gerçekten durumları yoktu ve kimsenin şikayet etmeye hakkı yoktur göz göre göre evlenmişsin seviyormuşsun seven insan takıyı tokayı sandığı çeyizi laf yaparmı???? önemli olan mutlu olabilmek. altınmış sandıkmış çeyizmiş çimenmiş hepsi laf.
Canim tabi i para pul degil burda ki problem..Iki gelinine kayinvalidelerin cok cok farkli davranmasi...Hersey parayla duzelmez ama bir tali dil var ki o herseyi halleder..Adetlerimieze gore kizi gelin evinden erkek tarafi gelir ali bunu bile yapmadi bizimkiler.neymis bilmiyorlarmis.Nasil bilmezler...Peki sirf bu yuzden son dakika nikahtan mi kalksaydim ..Kalkmadim ama icimdende atamadim
sher yildizi sen yanliz degilsin.sen gibi cok var canim.aynen bende burdaki arkadslarin nisanmis sözmüs bakinca ben mi cahlim diyorum.beyimle tanistik sonra biz evlenmeye karar verdikten sonra ailesiyle tanistik.benim yanimda arkadsim vardi onu yanina cagirip benim ogluma eliyle gelcek cok oglumun ilmi yeter birsey istemesin demis.bu lafina cok kirildim.beyimi sevmeme ragmen bu is burda bitti dedim.ama o gün ailesini aramis annesi ile kavga etmis sabaha kadar uyumamis.annesi utansin dedim ve evlendim.cogu seyden kisildi hic birseyyapilmadi.yurt disinda yasiyorum ben ve beyiminde buraya getirdim o gelesiye evi dösedim hic eksiksiz.geldi dügünüde kendimiz yaptik.niye diyorum benim neyim vardida o kadar masrafsiz gelin oldum.babam beni üsteliklimi vermisti onlara dedim.utanmadan simdide babam bize ev alivercekmis istanbuldan kaynanam diyor.istedigim gelinlik olmadi.bir gelinlikli resmim bile yok((((((
neler var neler yaram acildi((((((((((
iyisimi susayim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?