• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer başka biri varmış

Hissettiklerinizi güzel ifade etmişsiniz.Sonuna üç nokta konulmuş yarım bırakılmış bir ilişki elbette üzer,insanı.Fakat karşınızdaki insana fazla anlam yüklemek;şöyle olsaydı böyle olsaydı demek daha çok yakar,canınızı.
"Canım kendim" deyip yolunuza devam edin.
Evet ben hep keşke o yazmadığında ben yazsaydım, arayı açmasaydım veya keşke o gün şunu deseydim bunu deseydim vs kendimde hata arıyordum. Ama ne arayacağım benim hiçbir yanlışım olmadı dolayısıyla içim çok rahat.
Canım kendim gerçekten. Böyle iyiyken bunu yaşamış oldum benim göremediğim bir güzellik vardır belki arka planda 🤷🏻‍♀️

Bi gün buluştuğumuzda ben de öyle olurum diye çok korktum çünkü geldi mi kalırdı 1 2 gün bir de sohbet dönmezmiş diye düşünüp korkuyordum büyü bozulur diye neyseki o raddeye gelemeden bitti iyiyim oldu bilemem 😄
Tam benim kafada biriydi çünkü. Daha önce çok yanlış insanı tanıdığım için onu diğerlerinden ayıran özellikler vardı diye düşünüyordum kiii
gerçekten diğerlerinden ayıran özellik varmış öncekiler beni böyle oyalayıp başkasına gitmemişti En azından. diğerlerine fark atmış gerçekten, ama onlardan daha kötü olarak
aman boşver. hayat hiç yüz yüze görüşmediğin, belki durup dururken bile karşılaşmayacağın birinin yasını tutmak için çok kısa :halay:

Konu sahibinin dediğine göre sabahtan akşama kadar konuşuyorlarmış
Benim anladığım kadarıyla adamla flört ediyorlar , adam uzakta olduğu için görüşemiyorlar o arada adam paralel olarak başkasıyla da flört ediyor gibi anladım ben durumu
Yani konu sahibi saatlerce kendi yazmamış adama adamda cevap yazmış ki uzun uzun konuşmuşlar gün içinde vs
Haliyle kızda da beklenti oluşmuş.
Adam aynı anda birçok kişiyle flört eden bir imaj oluşturdu gözümde
Sonra sevgili yapınca da bahane bulmuş yok meşgulüm yok şu yok bu gibi
Konuşabilirler bu bir şey ifade etmez ki. Telefondan birine mesaj yazmak on saniyelik iş. Hele elin boşsa sabahtan akşama kadar konuşursun. Kpss grubunda tanışmışlar zaten muhtemelen bunalımdaydı bu şekilde duygusal olarak heyecan yaratıp vakit geçirdi hepsi bu. 25 yaşında adam elini tutmadığı gözüne bakmadığı kadınla ne yaşasın allah aşkına. Böyle konular bana çok uç geliyor. Anlayışlı biri olduğumu düşünüyorum ama yok bu konu kafamda oturmuyor benim. Bir tane daha böyle konu vardı yabancı dil uygulamasında tanıştık diye onlar da hiç görüşmemiş adam almanya’da yaşıyor falan. Ciddiye alınıp gündem haline getirilecek şeyler bile değil ki bunlar. Tıpkı bilgisayar oyunu gibi işte, sanaldan sohbet edip vakit geçiriyorlar duygusal tatmin sağlıyorlar.

Konuşabilirler bu bir şey ifade etmez ki. Telefondan birine mesaj yazmak on saniyelik iş. Hele elin boşsa sabahtan akşama kadar konuşursun. Kpss grubunda tanışmışlar zaten muhtemelen bunalımdaydı bu şekilde duygusal olarak heyecan yaratıp vakit geçirdi hepsi bu. 25 yaşında adam elini tutmadığı gözüne bakmadığı kadınla ne yaşasın allah aşkına. Böyle konular bana çok uç geliyor. Anlayışlı biri olduğumu düşünüyorum ama yok bu konu kafamda oturmuyor benim. Bir tane daha böyle konu vardı yabancı dil uygulamasında tanıştık diye onlar da hiç görüşmemiş adam almanya’da yaşıyor falan. Ciddiye alınıp gündem haline getirilecek şeyler bile değil ki bunlar. Tıpkı bilgisayar oyunu gibi işte, sanaldan sohbet edip vakit geçiriyorlar duygusal tatmin sağlıyorlar.
Eli boş olacak değil çalışıyor tüm gün. Bir de o zaten çok erken yaşta görevine başlamıştı kendisinin KPSS sorunu yoktu sadece yönlendiriyordu başarılı olduğu için

Zaten ne sanıyorsunuz bana da mantıklı gelen bir şey değil. Hayır olması gereken ilişki şekli bu falan mı diyeceğim. İlerisi için onunla çok iyi olduğumuz dönemlerde de düşünüyordum ee şimdi biz ne yapacağız nasıl olacak böyle. Uzarsa iş ailelere ne diyeceğiz vs kafada dönüyordu her şey onlar da onaylamazdı gibi zaten

Karşıdaki kişi de sonuçta sanal da olsa etten kemikten biri
Çekim olabilir
Hoşlantı olabilir vs
Burada bile yok mu
Sevdiğimiz üyeler sevmediğimiz üyeler gıcık olduğumuz akıllı bulduğumuz samimi olduğumuz vs
Günümüz dünyasında abes bir şey değil sanaldan arkadaş edinmek birinden hoşlanmak vs

O değil de, bu büyük bir kumar. Biri için herşeyini bırakıp dünyanın bi ucuna gitmek, elde patlama ihtimali çok büyük.

Büyük risk almış. Ben o Amerikalının yerinde olsam Türkiye’ye geldin madem mis gibi İstanbul’da yaşarım geçim sorunu da olmaz onun zaten. Uşaktaki de İstanbul’a gelsin o da bir fedakarlık yapsın madem ben koskoca kıta değiştirmişim
Bence yabancılar bu kadar hesaplamıyor. Anı yaşıyorlar belki de bilmiyorum. Böyle çok hikaye var. Yurtdışından gelip, Türkiye'de kaynanasıyla aynı evde oturan vs. Seven insan yapıyor demek istedim.

Karşıdaki kişi de sonuçta sanal da olsa etten kemikten biri
Çekim olabilir
Hoşlantı olabilir vs
Burada bile yok mu
Sevdiğimiz üyeler sevmediğimiz üyeler gıcık olduğumuz akıllı bulduğumuz samimi olduğumuz vs
Günümüz dünyasında abes bir şey değil sanaldan arkadaş edinmek birinden hoşlanmak vs
Ben bu kadar anormal bir şeymiş gibi karşılanmasına anlam veremiyorum gerçekten. İlla okuldan, iş yerinden, yaşadığımız şehirden, oturduğumuz mahalleden falan mı birini bulmamız gerekiyor herkesin kısmeti bu kadar dibinde mi oluyor yani. Bu söylediğimi ve söyleyeceklerimi kendi yaşadıklarım hakkında değil biraz da genel olarak söylüyorum. Biz o kişiyle olamamış da olsak birçok örnek yok mu. o kadar çok var ki illa evlenen demeyeyim Instagram’dan sosyal medyadan tanışan. Bir de o kişinin hoşlanmasına asla ihtimal vermeyen bir kesim var burada. Ya hoşlanmıştır etkilenmiştir veya sohbetim iyi gelmiştir ama sonradan istememiştir soğumuştur olamaz mı? Hayır hiç mi önce sosyal medyadan tanışıp sonra görüştüğünüz biri olmadı. En basitinden benim de oldu öyle bir ilişkim oldu ilkten ara ara konuşuyorduk meğer karşı taraf benden baya baya hoşlanıyormuş ama beş ay sonra görüşebildik ilk kez üni şehrine gidince.İllaki yakın mesafede her gün görebildiğimiz bir yüze mi aşık olmamız hoşlanmamız gerekir.

Bizim burada komşu var benden 6yaş büyük bir abla ta aksaraydan Ege’ye geldi hem de evlilik tanışma sitesi gibi bir şey azar tarzı bir uygulamadan tanışmışlar 3 sene sonra evlendi buraya 6 senelik de evliler. böylesini de pek onaylamıyoruz tabi ister istemez ön yargı oluyor ama öyle maşallahlık çıktı ki Dünyanın en tatlı insanlarından biridir herhalde kendisi. Mesela yakın bir arkadaşım var ta Muğla’dan sevgilisi ta Sinop’ta 3sene oluyor onların da nişanları olacak yakında, tanıştıktan 6ay sonra görüşmüşlerdi olamaz mı yani böyle şeyler. Tabii kötü olan da var yine Eskişehir’de bir arkadaşım Hollandadan sevgilisi vardı sık sık da geliyordu çocuk ama meğer aldatıyormuş ayrıldılar. Burada ilişkideki dinamikler çok önemli. Bazen 5 dk yürüme mesafesinde biriyle ilişkin olur dip dibe olursun birbirini yersin tartışmaktan biraz uzaklaşmak iyi gelir.
Genel olarak her yoruma ciddiye alıp cevap veriyorum hatta önceki konumun yorumlarını sonradan okuyorum biraz daha aydınlanıyorum her seferinde ama bu söylediklerim sadece kendi ilişkim açısından demiyorum. Bir çok ilişkide var artık bu sosyal medya üzerinden tanışmak vs
He bir de hiç kokusunu bilmediğin Elini tutmadığın bir insandan nasıl hoşlanırsın diye bir kesim var onu da anlayabilmiş değilim. Sanki herkes önce koklayıp öyle seçiyor, elini tutup ten uyumu nasıl bakıyor da ona göre bunla olur/olmaz diyor sanki

aman boşver. hayat hiç yüz yüze görüşmediğin, belki durup dururken bile karşılaşmayacağın birinin yasını tutmak için çok kısa :halay:
Bir ara diyordum ki onun etrafındaki yakınındaki sürekli onu gören insanlar ne kadar şanslı diye. Şimdi de diyorum ki iyi ki de hiç görmemişim ve ömrümün sonuna kadar görmeyeceğim. Ya
aynı iş yerinde çalışsak aynı okulda okusak bir sokakta denk gelsek o zaman ne yapardım. Çok şanslıyım 😁

Ben biraz kısasçı bir insanımdır. Yanlışı sadece size yapmamış. Sizi de diğer kızdan saklamış. İlişkilerini sağlam olmayan temellere oturtmasınlar düzgün bir ilişkileri olsun diye bir iyilik yapıp kıza hayırlı olsun ama bu adama dikkat et derdim. Bu benim şahsi görüşüm. Gidin yapın demiyorum tabi.
Yok öyle bir şey yapamam zaten ya. Belki de sevdiğine çok düzgün bir insandır bunu bilemem ki. Ama şu çok doğru bana yanlış yaparken o kıza da yapmış çünkü biz son konuşmamızda iken bile gayet benimle flört olarak konuşuyordu son aradığında yarım saat konuşmuştuk, kendimce “düzeliyoruz yavaş yavaş inşallah” diye sevinmiştim. öyle iyiydi yani konuşmamız. Onunla arasını yapana kadar ben de vardım.
Zaten kızın hiçbir bilgisine sahip değilim ismini bile bilmem sadece bi fotoğraf gördüm. Ama yüz yüze görsem bile hiçbir şey söylemezdim. Eğer bu insanın Karakteri zayıfsa yani sırf beni sevmediğinden istemediğinden değil de hayatındaki kişilere bir zaman sonra yol verirken aynı anda birini hayatına alıyorsa eğer, o kız da bunları yaşayıp görecektir.
Hala daha karakterinden emin değilim ama böyle bir kişilikse umarım o kızda kurtulur

Ben bu kadar anormal bir şeymiş gibi karşılanmasına anlam veremiyorum gerçekten. İlla okuldan, iş yerinden, yaşadığımız şehirden, oturduğumuz mahalleden falan mı birini bulmamız gerekiyor herkesin kısmeti bu kadar dibinde mi oluyor yani. Bu söylediğimi ve söyleyeceklerimi kendi yaşadıklarım hakkında değil biraz da genel olarak söylüyorum. Biz o kişiyle olamamış da olsak birçok örnek yok mu. o kadar çok var ki illa evlenen demeyeyim Instagram’dan sosyal medyadan tanışan. Bir de o kişinin hoşlanmasına asla ihtimal vermeyen bir kesim var burada. Ya hoşlanmıştır etkilenmiştir veya sohbetim iyi gelmiştir ama sonradan istememiştir soğumuştur olamaz mı? Hayır hiç mi önce sosyal medyadan tanışıp sonra görüştüğünüz biri olmadı. En basitinden benim de oldu öyle bir ilişkim oldu ilkten ara ara konuşuyorduk meğer karşı taraf benden baya baya hoşlanıyormuş ama beş ay sonra görüşebildik ilk kez üni şehrine gidince.İllaki yakın mesafede her gün görebildiğimiz bir yüze mi aşık olmamız hoşlanmamız gerekir.

Bizim burada komşu var benden 6yaş büyük bir abla ta aksaraydan Ege’ye geldi hem de evlilik tanışma sitesi gibi bir şey azar tarzı bir uygulamadan tanışmışlar 3 sene sonra evlendi buraya 6 senelik de evliler. böylesini de pek onaylamıyoruz tabi ister istemez ön yargı oluyor ama öyle maşallahlık çıktı ki Dünyanın en tatlı insanlarından biridir herhalde kendisi. Mesela yakın bir arkadaşım var ta Muğla’dan sevgilisi ta Sinop’ta 3sene oluyor onların da nişanları olacak yakında, tanıştıktan 6ay sonra görüşmüşlerdi olamaz mı yani böyle şeyler. Tabii kötü olan da var yine Eskişehir’de bir arkadaşım Hollandadan sevgilisi vardı sık sık da geliyordu çocuk ama meğer aldatıyormuş ayrıldılar. Burada ilişkideki dinamikler çok önemli. Bazen 5 dk yürüme mesafesinde biriyle ilişkin olur dip dibe olursun birbirini yersin tartışmaktan biraz uzaklaşmak iyi gelir.
Genel olarak her yoruma ciddiye alıp cevap veriyorum hatta önceki konumun yorumlarını sonradan okuyorum biraz daha aydınlanıyorum her seferinde ama bu söylediklerim sadece kendi ilişkim açısından demiyorum. Bir çok ilişkide var artık bu sosyal medya üzerinden tanışmak vs
He bir de hiç kokusunu bilmediğin Elini tutmadığın bir insandan nasıl hoşlanırsın diye bir kesim var onu da anlayabilmiş değilim. Sanki herkes önce koklayıp öyle seçiyor, elini tutup ten uyumu nasıl bakıyor da ona göre bunla olur/olmaz diyor sanki
Doğru kişi ile nerede tanıştığının bir önemi yok
Benim günlük hayatta tanıdığım ama hiçbir sırrımı anlatmayacağım pek çok arkadaşım var çevremde
Sanal ortamda tanıdığım hayatıma dahil ettiğim çok sevdiğim bir zorlukta kolaylıkla güvenebileceğim fikirlerine inandığım kişiler de var

Hoşlantı aslında şöyle bir şey o kişinin konuşmasından etkilenmek ya da telefonda konuşuyorsan sesini veya vermiş olduğu enerjiyi hoş bulmak
Görünce artadabilir , kayboladabilir.
Bu tamamen görüşmeye bağlı
Ama konuşmayı sevmişsin , beğenmişsin
Beğenebilirsin yani insan insandan etkilenebilir.

O internet önyargısı eskidendi ama ben onunda sebebinin şu olduğunu düşünüyorum.
Msn de falan tanışıyordu insanlar kim olduğu ne olduğu belli değildir çoğunlukla
Ama şu dönemde insta var herkeste ya da ld isimli site oradan nerede çalıştığına , nasıl bir hayatı olduğuna dair herşeyi görüyorsun zaten
O yüzden güvenilirlik kısmına da çok takılmıyorum tanıştığın yer evlilik sitesi falan değilse

Neyse ya yapacak bir şey yok güzellik sen yeni aşklara yelken aç
Umarım tez zamanda çok güzel bir ilişkin olur. 🙏

Doğru kişi ile nerede tanıştığının bir önemi yok
Benim günlük hayatta tanıdığım ama hiçbir sırrımı anlatmayacağım pek çok arkadaşım var çevremde
Sanal ortamda tanıdığım hayatıma dahil ettiğim çok sevdiğim bir zorlukta kolaylıkla güvenebileceğim fikirlerine inandığım kişiler de var

Hoşlantı aslında şöyle bir şey o kişinin konuşmasından etkilenmek ya da telefonda konuşuyorsan sesini veya vermiş olduğu enerjiyi hoş bulmak
Görünce artadabilir , kayboladabilir.
Bu tamamen görüşmeye bağlı
Ama konuşmayı sevmişsin , beğenmişsin
Beğenebilirsin yani insan insandan etkilenebilir.

O internet önyargısı eskidendi ama ben onunda sebebinin şu olduğunu düşünüyorum.
Msn de falan tanışıyordu insanlar kim olduğu ne olduğu belli değildir çoğunlukla
Ama şu dönemde insta var herkeste ya da ld isimli site oradan nerede çalıştığına , nasıl bir hayatı olduğuna dair herşeyi görüyorsun zaten
O yüzden güvenilirlik kısmına da çok takılmıyorum tanıştığın yer evlilik sitesi falan değilse

Neyse ya yapacak bir şey yok güzellik sen yeni aşklara yelken aç
Umarım tez zamanda çok güzel bir ilişkin olur. 🙏
Çok teşekkür ederim umarım bundan sonra her şey daha güzel olur🙏
Kısmet değilmiş o kişiyle yapacak bir şey yok artık

Olan olmuş artık :/ Bunu yaşaman gerekiyordu demek ki ders çıkarmaya bak.Ama umarım bundan sonrası için her şey çok güzel olur hayatında ve gerçek sevgiyi bulabilirsin🤍

Olan olmuş artık :/ Bunu yaşaman gerekiyordu demek ki ders çıkarmaya bak.Ama umarım bundan sonrası için her şey çok güzel olur hayatında ve gerçek sevgiyi bulabilirsin🤍
Ders çıkardım gerçekten. İlla o olsun demek yerine hayırlısı olsun demem gerektiğini, bir süre mesaj atmayıp sonra geri dönen birinin hiçbir bahanesini kabul etmemek gerektiğini ve isteyen insanın her zaman fırsat yaratabileceğini öğrendim. Genelde o bahaneler oyalamak için. Uyarıma rağmen kendini düzeltme tenezzülünde bulunmayan insanla zamana yaymak yerine direkt bitirmek gerektiğini de öğrendim.

Dört aydır. 1.5 sene öncesinde de
1 ay kadar konuşmuştuk çok büyütmüşüm ama daha önce hep karaktersiz kişilerle denk geldiğim için bu tam aradığım gibiydi. Ama tam tersiymiş
ben de şu sıralar sosyal medyadan tanıştığım biri ile çalkantılı bir ilişki içerisindeydim. bir küs bir barış zor bir ilişkiydi. uzak mesafe ilişkisi gerçekten çok zor oluyor
peki siz yüzyüze hiç görüştünüz mü?

ben de şu sıralar sosyal medyadan tanıştığım biri ile çalkantılı bir ilişki içerisindeydim. bir küs bir barış zor bir ilişkiydi. uzak mesafe ilişkisi gerçekten çok zor oluyor
peki siz yüzyüze hiç görüştünüz mü?
Hayır biz daha anca görüşecektik. Ama bizim öyle kavgamız gürültümüz olmuyordu gayet saygılıydı kendisi, ben de dikkat ediyordum konuşmalarıma. Son zamanlar ki uydurmalarından dolayı biraz bir bozmuştuk niye böyle olduk diye ama sebebi yukarıdaki başlıkta işte

Burada daha önce konu açmıştım hatırlayanlar olacaktır. Konuştuğum kişi ile ilgili her şey çok güzel giderken birden arayıp sormayı kesip(sözde sınavlara çalışıyormuş) 20 gün sonra aradı diye anlatmıştım.

Sonrasında kurumda işlerim çok yoğun, finaller var, kardeşimin düğünü var diye bahaneler uyduruyordu. O kadar Kafamın dengiydi ki Tam bana göre; üslubu saygısı mükemmel, ilgisi alakası çok güzel(sonradan değişti), birlikte gelecek düşündüğümüz, sosyal medya da kullanmıyor zaten, evden işe işten eve ortamlarda gözü olmayan aile yapısı işi gücü düzgün, tip olarak tam tarzım tamam ben buldum çok şükür dediğim insan.

Git gide seyrekleşen arayıp sormalarında son dönemlerde onun bahaneleri ve tamam kendimi düzelteceğim diye söz verişleriyle uğraşıyorduk bitmeden önce. Hatta söylemiştim burada mesafe gittikçe uzuyordu arayıp mesaj atmalarında. En son da yarın konuşuruz diyip 10 gün aramamıştı beni 10. gün sonunda numaramı silmişti. Ona söylemem gerekenleri bir mesajda ifade edip veda etmiştim yaklaşık bir hafta sonra. Bu şekilde sessizce bitmemeliydi çünkü böyle bitirenler bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi mesaj atabilme yüzsüzlüğüne sahipler. O da uzak mesafe olmuyor kafam karışık uzun süre ciddi bir şey düşünecek durumda değilim uydurmaları yapıp son veda mesajını atmıştı. Ben de numarasını sildim ama Mesajlar arşivde duruyordu. Aradan 1.5 ay kadar geçti whatsapta bir bakıyordum ki kız arkadaşıyla profil resmi.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü hala saçma sapan geri döner belki diye beklerken artık resmen bir daha olmayacağını görmüş oldum. İyi oldu tabi umudum kalmadı. Meğer benimle konuşmadığı dönemler onunla yol yapıyormuş. Bana işim var derken onunla görüşüyormuş o kız için çaba gösteriyormuş.

Mutsuzluğumun tarifi yok şu an için, duygularıyla oynanmış önce umut verilmiş sonra yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Maalesef en kötüsü de hala daha onun gibi uyum yakalayabileceğim çok hoşlanacağım biri olacağını, ondan iyisini bulabileceğimi düşünemiyorum. Saçmalama resmen ikinizi aynı anda götüren bir karaktersizmiş diye kızıyorum hem kendime hem ona, biraz zaman geçiyor nasıl böyle değiştin sen diye üzülüyorum.
Yine birileri çok üzdü çok yıprattı ve mutlu olan onlar arkadaşlar. Allah’a bırakıyorum hiç kötü bir şey söylemeden çünkü çok üzdü belirsizliği depresyonu çok fazla yaşattı bana. Şimdi ise seviyor seviliyor hayaller kuruyorlar hayatlarında her şey yolunda gidiyor. Üzgünüm olan gene bana oldu
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende 1 senemi vermiştim fedakarlıklar yapmıştım. Bir senede bana vermediği değeri iki günlük kıza verdiğini gördüm. O kadar gurur kırıcı ki gerçekten eski günlerin hiç mi hatrı yok ben bu kadar mı değersizim diye düşünüyo insan değil mi? Gelse affedemem bidaha olmaz diyosun ama yine de ondan adım bekliyosun çok iyi biliyorum bu hissi. Çok çok kırıcı şuan yine aynı duyguları hissettim kız seni yüzünden 😂

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende 1 senemi vermiştim fedakarlıklar yapmıştım. Bir senede bana vermediği değeri iki günlük kıza verdiğini gördüm. O kadar gurur kırıcı ki gerçekten eski günlerin hiç mi hatrı yok ben bu kadar mı değersizim diye düşünüyo insan değil mi? Gelse affedemem bidaha olmaz diyosun ama yine de ondan adım bekliyosun çok iyi biliyorum bu hissi. Çok çok kırıcı şuan yine aynı duyguları hissettim kız seni yüzünden 😂
Ay bak ben de bi kötü oldum şimdi 😄 sindiremediğimiz aklımızı meşgul eden şey hala sevmekten istemekten ziyade nasıl böyle bir şey yaptı diye hayal kırıklığına uğramış olmak
Benim bunun yeni birisi olduğunu düşünmüyorum belki de ben İki günlüktüm. Ya eski sevgilisi ya da daha önce gözüne kestirdi biriyle beraber şu an diye düşünüyorum. Ama ne olursa olsun insana dokunuyor işte

1 aydır sevgili olduğu kadınla profil resmi yapan bir erkek için üzülmene değmez bence kısa sürede heveslerini alıp ayrılırlar kısa sürede hızlı yaşanan ilişkiler geçici oluyor. Baksana 2 yüzlüymüş hem gerçek yüzünü öğrendiğin için şanslısın böyle biriyle olmak hayatının hatası olabilirdi.

1 aydır sevgili olduğu kadınla profil resmi yapan bir erkek için üzülmene değmez bence kısa sürede heveslerini alıp ayrılırlar kısa sürede hızlı yaşanan ilişkiler geçici oluyor. Baksana 2 yüzlüymüş hem gerçek yüzünü öğrendiğin için şanslısın böyle biriyle olmak hayatının hatası olabilirdi.
Temelleri ben varken atıldı bence yani nerden baksanız 4 aylık biri falandır. Ben de tam tersi düşünüyorum hiçbir şey olmaz onun gibisine evlenir giderler. Hem ilişkisinden o kadar emin olmuş demek ki profil resmi yapıp cümle aleme duyurabiliyor.. Ben çok güvensem de birkaç aylık insanla fotoğraf paylaşmazdım belki eski sevgilisidir de barışmışlardır bu sefer her şey güzel olacaktır onlar için

Back