- 20 Nisan 2022
- 606
- 456
- 33
- Konu Sahibi kristalkupe
O eski sevgilinizleyken sizden ayrılıp eski sevgilisi ile evlenmesi nasıl etkiledi peki sizi? Genelde hep öyle olur zaten bir ilişkiden sonra başkasını buldular mı ya da eskiye dönüş yaptılar mı hemen evlenilir sanki böyle bir kural var gibi hiç şaşmıyor.Sizin sorununuz bu olayı bu kadar büyütmeniz esasında.
Herkes ayrılık yaşıyor. Doğru insan değilmiş. Gün gelecek sizin de karşınıza doğru zamanda doğru insan çıkacaktır. On günde fotoğraf koyulur mu gibi çıkarımlar yapıp kafa yormanız sizi yoruyor aslında.
Eşimden önce bir adamla sevgiliydim mesela aşırı kıskanç güya çok aşıktı. Meğer aklı eksisindeymiş. Beni terk edip onla bir yıl içinde evlendi mesela. Bu arada ilk aylarında da sürekli bana mesajlar attı telefonumu değiştirmek zorunda kaldım. Beni unutamadığını da yazdı. İnanın hem bana yazıyor hem ona dönüyor demedim. İradesiz, aptal insan dedim önüme baktım.
Ki eşim de sevgili olduktan onbeş gün sonra bizim fotoğrafımızı profiline koydu. Daha başlamadan önce olan bir fotoğraftı yani bilmeyen biri iki ay önce sevgili olduk sanabilirdi. Hikayenin o kısmını bilmiyorsunuz. Buna bu kadar kafa yormayın artık. Reelde bir ilişki bile değilmiş, denemişsiniz olmadı.
Mutlaka öyle, evleneceğimiz kişi değilse sonu hep bitiş zaten. Doğru ben bu kişide bunu sindiremiyorum sanki ilk defa bir bitiş yaşamış gibi. Çünkü sırf ona karşı değil kendi hislerimde de hayal kırıklığına uğradım. Of nasıl olur ya, bu insan nasıl olmaz. Tam benim istediğim gibiydi çok güzel anlaşıyorduk her şey çok iyiydi, daha nasıl böylesi çıkacak karşıma diye diye o insanla bitişi kabullenemedim. Çünkü her şeyin hayalimdekinden daha güzel olacağını umut ediyordum. Daha önceki bitişler daha sıradandı önemsizdi sanki. Bununla böyle bitmemeliydi böyle olmamalıydı diye bir düşünce olduğu doğru. Zamanla kabul edilebilir. Görünüşte tabii ki çok doğal bir durum. Bakalım zaman neler gösterecek bundan sonrası için hissiz bir şekilde bekliyorum hayatı