• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer başka biri varmış

Ohooooo

Adamı bilemeyiz şimdi

Biz sadece konu sahibinin söylediklerinden hareketle yorum yapıyoruz

Dediğiniz gibi de olabilir de
Adamın iç dünyasını nereden bilelim 😂

Hiç yüz yüze gelmediği bir insana dair konu sahiplerini cesaretlendirip , karşı tarafında gün yüzü görmeyeceği ve mutsuzluğun yakasını bırakmayacağı, fotoğraftaki diğer kızın derdine yanması gerektiği yönünde yorumlar yapmak yerine daha sağ duyulu davranılması gerektiğini düşünüyorum.

Adam: kızla buluşmuş, yüz yüze görüşmüş ; 4 aydır fiziksel olarak yan yana bir ilişki sürdürmüş, sonrasında konu sahibini engellemiş veya ayrılmak istediğini dahi söylemeden yeni bir ilişkiye başlamış gibi yorumlarda bulunmamız ; konuyu okuyan başka insanları da yanlış yönlendirebiliyor.

Hiç yüz yüze gelmediği bir insana dair konu sahiplerini cesaretlendirip , karşı tarafında gün yüzü görmeyeceği ve mutsuzluğun yakasını bırakmayacağı, fotoğraftaki diğer kızın derdine yanması gerektiği yönünde yorumlar yapmak yerine daha sağ duyulu davranılması gerektiğini düşünüyorum.

Adam: kızla buluşmuş, yüz yüze görüşmüş ; 4 aydır fiziksel olarak yan yana bir ilişki sürdürmüş, sonrasında konu sahibini engellemiş veya ayrılmak istediğini dahi söylemeden yeni bir ilişkiye başlamış gibi yorumlarda bulunmamız ; konuyu okuyan başka insanları da yanlış yönlendirebiliyor.
O kadar derinini bilemem
Kafa da yoramam
Konu sahibinin anlattığı kadarıyla bende adamın uyandırdığı izlenim sanaldan birkaç
Kişiyle flört eden bir adam izlenimi öyle olmayadabilir, adamı tanımıyorum.

Neyse ben fikrimi söyledim
Size iyi forumlar

Yalan mı

Arkadaşım yalan mı söyleyeceğim. Bu kadar gerçekliğini sorguluyorsan ve inanmıyorsan yorum yapmayabilirsin.

Yalan söylüyorsunuz demedim. Yüz yüze birbirini tanıyan 2 arkadaşım arasındaki yaşanan olay sebebiyle ; bu tür konularda çok daha temkinli yorumda bulunmayı tercih ettiğimi belirttim.

Ya öyle değilse diye 2 yönlü de düşünmek gerekiyor.

Yalan söylüyorsunuz demedim. Yüz yüze birbirini tanıyan 2 arkadaşım arasındaki yaşanan olay sebebiyle ; bu tür konularda çok daha temkinli yorumda bulunmayı tercih ettiğimi belirttim.

Ya öyle değilse diye 2 yönlü de düşünmek gerekiyor.
Yorumlarınızı neye istinaden yaptığınızın detayını bilemem tabi. Aynı benim durumumda 2 örnek arkadaşım var. Ben de buna göre yorum yapabilirim: biri aldatılmıştı, diğeri hala sürüyor 3 sene olacak.

Bu tür ilişkilerde tecrübem de olmuş olduğu için benim de görüşlerim farklı olacak. Bunu da görmüş olduk

O kadar derinini bilemem
Kafa da yoramam
Konu sahibinin anlattığı kadarıyla bende adamın uyandırdığı izlenim sanaldan birkaç
Kişiyle flört eden bir adam izlenimi öyle olmayadabilir, adamı tanımıyorum.

Neyse ben fikrimi söyledim
Size iyi forumlar
Flörtözmüştür belki bilmiyorum. Şimdi uslu duruyordur sevgilisi olunc

Yorumlarınızı neye istinaden yaptığınızın detayını bilemem tabi. Aynı benim durumumda 2 örnek arkadaşım var. Ben de buna göre yorum yapabilirim: biri aldatılmıştı, diğeri hala sürüyor 3 sene olacak.

Bu tür ilişkilerde tecrübem de olmuş olduğu için benim de görüşlerim farklı olacak. Bunu da görmüş olduk

Sizce hiç görmediğiniz bu insanla bir ilişkiniz var mıydı ? Belki yan yana gelseniz , tüyleriniz diken diken olacak ; olmaz diyebilir misiniz ?

Ghosting işte. Yeni nesil erkeğimsilerin bir numaralı methodu.
Hiçbir şey demeden her yerden engelleyip geçiyorum. Adam olsa iletişimde olduğumuz zamana bir nebze saygıdan, iki cümle kurar ya da arar ne bileyim bir kahve içerken ayrılık konuşması yapar. Bu devirde öylesi kalmadığı gibi hepsinin maskesi de ayrılıkta düşüyor.
Nedir bu ghosting anlamı birden ortadan kaybolan gibi bir şey miydi baya duyar oldum
Ghosting vakaları gittikçe artıyor

Çok kötü bi his anlayabiliyorum. İster sev ister sevme. İnsanın nefsine ağır geliyor.
Biraz zaman geçsin, iyi ki diyeceksin. Zamanında üzüldüğüm kişiler için hep iyi ki diyorum. Allah seni senden daha iyi biliyor🙏
İyi ki demek için sebeplerim çoğalıyor 🌸Aklımın ucundan bile geçmeyecek seviyeye gelmek istiyorum hatta

Sizce hiç görmediğiniz bu insanla bir ilişkiniz var mıydı ? Belki yan yana gelseniz , tüyleriniz diken diken olacak ; olmaz diyebilir misiniz ?
Ya zaten ilişkimiz ilişkimiz dememiz lafın gelişi. Ciddiyete bürünmüş adı konulmuş bir şekilde tabiki de olamaz görüşüp bir şeyler paylaşmadan.
Beğenmeme etkilenmeme ihtimalini mi soruyorsunuz? İkinci sorunuzda

İşte burada sana ondan o mesajı atmasaydın keşke demiştik.
Yani o mesajdan anlam çıkarıp vay ben ne yaptım demeyecek demiştik.
Hep söylüyorum zorla didinip uğraştığınız şeylerin sebebi o adamın zor olması değil, sizinle bir şey istememesi esasında. Sizle fotoğraf koymazken iki ay sonra koyuyorsa mesela burada aslında sebep ortada. Biz göremiyoruz.
Aklınızı yormayın hiç. Hala düşünerek didikleyerek yanlış yapıyorsunuz.
Belki de bu ay tanıştı her şey tam gönlüne göre gitti çat dedi koydu fotoğrafı. Siz yakıştığınız zamanda olduğunu da göstermez.
Doğru insanla doğru zamanda başlayan ilişki su gibi akar. Böyle engeller pürüzler olmaz.
Olan olmuş biten bitmiş giden gitmiş. Şu saatten sonra olsaydı şöyle olurdu demek de bir şeyi değiştirmez. Önünüze bakın ve düşünmemeye çalışın. Dilerim sizin de en kısa zamanda su gibi akan bir ilişkiniz olacaktır
Mesaj atışım onu pişman etmek geri döndürmek için değildi. Yoksa veda gibi bir kapanış yapmaz normal mesajlaşacağım şekilde cevap alabileceğim Mesajlar atardım hoşçakal diye belirtmiştim en sonunda.
Fotoğraf konusunda sanmıyorum yeni tanıştığını temeli benle konuşurkenki zamanlara dayandığını birçok şeyde seziyorum. Hem boğazlı kazakla bir fotoğraf, yani Mayıs Haziran aylarında olabilecek bir şey değil. Bizimki güzel ilerliyor gibi görünüp sonradan tökezledi. Engeller olumsuzluklar çıkmaya başladıkça olmaz bizden diyordum. Umarım bundan sonra benim lehime de güzel şeyler olur🌸

Onu beğenmeyeceğimi hiç zannetmiyorum beklentimin biraz altında çıksaydı da sorun değildi benimsiyordum çünkü. Ama daha önemlileri tavır ve davranışları, onlarda da absürt bir durum olacağını sanmıyorum.
Belki de o beni beğenmeyecekti bilemem bu ihtimal de var

Benim umrumda olmazdı.

Sorun sizin öz değersizliginizle alakalı. Kendi degerinizi bilmediğiniz için başka birine değer yükleyip kendinizi o şekilde tamamlamaya çalışıyorsunuz. Bence bu kadar dramaya gerek yok. Baştan sinyalleri alamamışsınız. Sizinle bir anda konuşmayı kesip sonra ortaya çıkan insanları neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki? Hani sevgiliniz yoktur flörtvari konuşmalar yaptığınız ama ciddiye almadığınız biri olabilir, siz de onu aynı şekilde arada sırada yokluyorsunuzdur tamam ama bu kadar anlam yüklemek niye?

Sanırım duygusal bir boşluktasiniz. Size tavsiyem böyle zamanlarda erkeklerden uzak durun. Önce öz güveninizi tamir edin, buna yatırım yapın. Flörtleriniz olabilir ama kendinizi güçlü hissedene kadar kimseyi almayın hayatınıza. 3 günlük insan için şimdi onlar çok mutlu diye düşünmeniz sağlıklı bir duygu durumu değil. Sahip olduğunuz şeyleri hatırlayın şükredin. Sizin de mutlu olmak için bir sürü sebebiniz var ama bakmasını bilmiyorsunuz sadece

Onu beğenmeyeceğimi hiç zannetmiyorum beklentimin biraz altında çıksaydı da sorun değildi benimsiyordum çünkü. Ama daha önemlileri tavır ve davranışları, onlarda da absürt bir durum olacağını sanmıyorum.
Belki de o beni beğenmeyecekti bilemem bu ihtimal de var

Görsel beğeniden bahsetmiyorum. Bir fotoğrafı çok beğenebilirsiniz ancak yakından görmek fotoğrafa bakmaktan farklıdır.

Yazışarak iletişim kurmayı seviyor olabilirsiniz. Ancak bu yazışmaları yüz yüze gördüğünüz ve istediğiniz an görebileceğiniz insanlarla yaparsanız , yazılanlar gerçek mi yaşama imkanınız da olur.

Mesaj atışım onu pişman etmek geri döndürmek için değildi. Yoksa veda gibi bir kapanış yapmaz normal mesajlaşacağım şekilde cevap alabileceğim Mesajlar atardım hoşçakal diye belirtmiştim en sonunda.
Fotoğraf konusunda sanmıyorum yeni tanıştığını temeli benle konuşurkenki zamanlara dayandığını birçok şeyde seziyorum. Hem boğazlı kazakla bir fotoğraf, yani Mayıs Haziran aylarında olabilecek bir şey değil. Bizimki güzel ilerliyor gibi görünüp sonradan tökezledi. Engeller olumsuzluklar çıkmaya başladıkça olmaz bizden diyordum. Umarım bundan sonra benim lehime de güzel şeyler olur🌸
Ne amaçla atarsanız atın adamı etkilemedi. Adama istediğiniz o etkiyi vermedi. Uzun bir mesaja göz ucuyla bakıp öfff diye göz devirdi sonra nezaketen cevap verdi. Ne gerek vardı buna. Bittikten sonra bir hayat dersi veremezsiniz kaç yaşındaki adama. Bundan sonrası için en azından tecrübe olsun
Ki ben adama da suç bulmuyorum açıkçası. Yüz yüze gelinmemiş. KPSS için olan bir forumda azıcık flört olmuş. Olmayacağını anlayınca yada reelde bir etkilenme olunca yoluna bakar yani. Siz fazla anlam yüklemiştiniz.
Bından sonrası için tüm bu konularda ders alın, tecrübe edinin kendi adınıza

Ne amaçla atarsanız atın adamı etkilemedi. Adama istediğiniz o etkiyi vermedi. Uzun bir mesaja göz ucuyla bakıp öfff diye göz devirdi sonra nezaketen cevap verdi. Ne gerek vardı buna. Bittikten sonra bir hayat dersi veremezsiniz kaç yaşındaki adama. Bundan sonrası için en azından tecrübe olsun
Ki ben adama da suç bulmuyorum açıkçası. Yüz yüze gelinmemiş. KPSS için olan bir forumda azıcık flört olmuş. Olmayacağını anlayınca yada reelde bir etkilenme olunca yoluna bakar yani. Siz fazla anlam yüklemiştiniz.
Bından sonrası için tüm bu konularda ders alın, tecrübe edinin kendi adınıza
Adama ben de hak veriyorum zaten. Benim de çok kafamı yoruyordu şimdi uzağız nasıl olacak bu işler hadi bir kere geldi görüştük bir daha ne zaman gelebilir, nasıl ilerler, devam edersek ne kadar yüzyüze tanışma fırsatımız olacak diye benim de bir çok kuruntum vardı. Ama baya istediğim için hem bunları hevesle düşünüyordum Hem de umutsuz bir şekilde çok zor bu iş diye. Benim kızdığım nokta bana hiçbir açıklama yapmaması ve benle konuşurken birini hayatına dahil etmesi. Demek ki aramız güzel gidiyorken bile hayatına birini alabiliyor. Bir de daha hevesli olduğumuz dönemlerde. Şimdi düşünüyorum birkaç kere benim olduğum yere gelip gitse bir gizemi de kalmayacak, sık görüşemediğimiz için de yine boşluğa düşüp biriyle olabilen biridir diye düşünüyorum artık. Benim için hayırlı biri değilmiş yani

Adama ben de hak veriyorum zaten. Benim de çok kafamı yoruyordu şimdi uzağız nasıl olacak bu işler hadi bir kere geldi görüştük bir daha ne zaman gelebilir, nasıl ilerler, devam edersek ne kadar yüzyüze tanışma fırsatımız olacak diye benim de bir çok kuruntum vardı. Ama baya istediğim için hem bunları hevesle düşünüyordum Hem de umutsuz bir şekilde çok zor bu iş diye. Benim kızdığım nokta bana hiçbir açıklama yapmaması ve benle konuşurken birini hayatına dahil etmesi. Demek ki aramız güzel gidiyorken bile hayatına birini alabiliyor. Bir de daha hevesli olduğumuz dönemlerde. Şimdi düşünüyorum birkaç kere benim olduğum yere gelip gitse bir gizemi de kalmayacak, sık görüşemediğimiz için de yine boşluğa düşüp biriyle olabilen biridir diye düşünüyorum artık. Benim için hayırlı biri değilmiş yani
Adını koymamışsınız işte o sizin kadar heveslenmemiş demek ki. Bu kadar kızacak günlerce kafa yoracak bir şey yok.

Adını koymamışsınız işte o sizin kadar heveslenmemiş demek ki. Bu kadar kızacak günlerce kafa yoracak bir şey yok.
Yüz yüze gelmeden vakit geçirmeden adını koymayacaktık zaten. O illa istese bile ben istemezdim çünkü belki de o etkilenmeyecekti, sırf benden dolayı değil. Düşünsenize ilk defa buluşuyoruz ama sevgiliyiz. O zaman daha hızlı ilerleyecekti her şey pek tadı olmazdı benim için de. Bu kadarlıkmış zaten konuşmamız, adam yolunda şu an. Ben de doğru yola girebilirim umarım 🤞

Back