• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer başka biri varmış

Bu arada aklıma geldi. Bir arkadaş dil öğrenmek amacıyla tanıştığı çocuk için kıta değiştirdi. Şimdi beraber yaşıyorlar. Sevince mümkün demek ki.

Bu arada aklıma geldi. Bir arkadaş dil öğrenmek amacıyla tanıştığı çocuk için kıta değiştirdi. Şimdi beraber yaşıyorlar. Sevince mümkün demek ki.
Tabii ki mümkün. Şimdi kalkıp da ben üniversite okuduğum şehirden biriyle bile ilişkiye başlamam çünkü orayla alakam kalmadı. Eski sevgilim görüşmek istedi ama başka şehirde onunla da yeniden başlamam çünkü “Sevmiyorum”
İstemiyorum artık onu. Dolayısıyla da kendimi yoracak ve onun için fedakarlık yapacak değilim. Ama bu konuyu açtığım insan için katlanırdım çaba gösterirdim. Yani temelde sevmek istemek yatıyor. Ve tabi bu tek kişinin üstesinden gelebileceği bir durum değil

10 sayfayı birden okumadım ama şunu sorayım. Hiç görmeden, görüşmeden. yüz yüze muhabbet etmeden nasıl bu kadar bir daha onun gibisi çıkmaza bagladiniz onu merak ettim. Benim bir sevgilim vardı bulunduğum yerden, ama uzun süre hep mesajlastik. Muhabbet hep koyu gidiyordu, her şeyden konuşabiliyorduk. Buluşmaya başladığımız gibi o büyü bitti, aslında çok çekingen biriydi. Yüz yüze hiç keyifli zaman geciremedik, demek ki öyle sanalda insan taninmiyormus o gün bunu farkettim. Mesajda ruh eşi olan, saatlerce her konuda yazisabilen adam gercekte ağzını bile açmıyordu sonra da kısa sürede bitti zaten :halay:

Kafayı yemiş. Biz gitmenin yollarını arıyoruz Amerikalıya bak. Elin Suriyelisi Afganlı bile İzmir İstanbul takılıyor. Bizim Amerikalı küçük bir şehre gitmiş bir de. Kilis mi Yozgat mı Çankırı mı nereye gitti acaba 🤔
Aşk. Neden olmasın ki? Sevmediği biriyle mi olsun? Uşak'a gitti. Evlenecekler. Buna benzer bir hikaye daha vardı Interrail'de oluyor yani. Bir arkadaşım da İrlandalıyla evlendi, çocuk yaptı. Online tanışmadılar. Yurtdışında yapamadı 1 yıl içinde döndü. 10 yıldır birliktelerdi.

Aşk. Neden olmasın ki? Sevmediği biriyle mi olsun? Uşak'a gitti. Evlenecekler. Buna benzer bir hikaye daha vardı Interrail'de oluyor yani. Bir arkadaşım da İrlandalıyla evlendi, çocuk yaptı. Online tanışmadılar. Yurtdışında yapamadı 1 yıl içinde döndü. 10 yıldır birliktelerdi.
Evlendikten sonra ABD’ye giderler umarım. Ne aşklar varmış

Ben biraz kısasçı bir insanımdır. Yanlışı sadece size yapmamış. Sizi de diğer kızdan saklamış. İlişkilerini sağlam olmayan temellere oturtmasınlar düzgün bir ilişkileri olsun diye bir iyilik yapıp kıza hayırlı olsun ama bu adama dikkat et derdim. Bu benim şahsi görüşüm. Gidin yapın demiyorum tabi.

Bi de Uşak 'a he?

Kafayı yemiş. Biz gitmenin yollarını arıyoruz Amerikalıya bak. Elin Suriyelisi Afganlı bile İzmir İstanbul takılıyor. Bizim Amerikalı küçük bir şehre gitmiş bir de. Kilis mi Yozgat mı Çankırı mı nereye gitti acaba 🤔
O değil de, bu büyük bir kumar. Biri için herşeyini bırakıp dünyanın bi ucuna gitmek, elde patlama ihtimali çok büyük.

Burada daha önce konu açmıştım hatırlayanlar olacaktır. Konuştuğum kişi ile ilgili her şey çok güzel giderken birden arayıp sormayı kesip(sözde sınavlara çalışıyormuş) 20 gün sonra aradı diye anlatmıştım.

Sonrasında kurumda işlerim çok yoğun, finaller var, kardeşimin düğünü var diye bahaneler uyduruyordu. O kadar Kafamın dengiydi ki Tam bana göre; üslubu saygısı mükemmel, ilgisi alakası çok güzel(sonradan değişti), birlikte gelecek düşündüğümüz, sosyal medya da kullanmıyor zaten, evden işe işten eve ortamlarda gözü olmayan aile yapısı işi gücü düzgün, tip olarak tam tarzım tamam ben buldum çok şükür dediğim insan.

Git gide seyrekleşen arayıp sormalarında son dönemlerde onun bahaneleri ve tamam kendimi düzelteceğim diye söz verişleriyle uğraşıyorduk bitmeden önce. Hatta söylemiştim burada mesafe gittikçe uzuyordu arayıp mesaj atmalarında. En son da yarın konuşuruz diyip 10 gün aramamıştı beni 10. gün sonunda numaramı silmişti. Ona söylemem gerekenleri bir mesajda ifade edip veda etmiştim yaklaşık bir hafta sonra. Bu şekilde sessizce bitmemeliydi çünkü böyle bitirenler bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi mesaj atabilme yüzsüzlüğüne sahipler. O da uzak mesafe olmuyor kafam karışık uzun süre ciddi bir şey düşünecek durumda değilim uydurmaları yapıp son veda mesajını atmıştı. Ben de numarasını sildim ama Mesajlar arşivde duruyordu. Aradan 1.5 ay kadar geçti whatsapta bir bakıyordum ki kız arkadaşıyla profil resmi.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü hala saçma sapan geri döner belki diye beklerken artık resmen bir daha olmayacağını görmüş oldum. İyi oldu tabi umudum kalmadı. Meğer benimle konuşmadığı dönemler onunla yol yapıyormuş. Bana işim var derken onunla görüşüyormuş o kız için çaba gösteriyormuş.

Mutsuzluğumun tarifi yok şu an için, duygularıyla oynanmış önce umut verilmiş sonra yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Maalesef en kötüsü de hala daha onun gibi uyum yakalayabileceğim çok hoşlanacağım biri olacağını, ondan iyisini bulabileceğimi düşünemiyorum. Saçmalama resmen ikinizi aynı anda götüren bir karaktersizmiş diye kızıyorum hem kendime hem ona, biraz zaman geçiyor nasıl böyle değiştin sen diye üzülüyorum.
Yine birileri çok üzdü çok yıprattı ve mutlu olan onlar arkadaşlar. Allah’a bırakıyorum hiç kötü bir şey söylemeden çünkü çok üzdü belirsizliği depresyonu çok fazla yaşattı bana. Şimdi ise seviyor seviliyor hayaller kuruyorlar hayatlarında her şey yolunda gidiyor. Üzgünüm olan gene bana oldu
Hissettiklerinizi güzel ifade etmişsiniz.Sonuna üç nokta konulmuş yarım bırakılmış bir ilişki elbette üzer,insanı.Fakat karşınızdaki insana fazla anlam yüklemek;şöyle olsaydı böyle olsaydı demek daha çok yakar,canınızı.
"Canım kendim" deyip yolunuza devam edin.

O değil de, bu büyük bir kumar. Biri için herşeyini bırakıp dünyanın bi ucuna gitmek, elde patlama ihtimali çok büyük.
Büyük risk almış. Ben o Amerikalının yerinde olsam Türkiye’ye geldin madem mis gibi İstanbul’da yaşarım geçim sorunu da olmaz onun zaten. Uşaktaki de İstanbul’a gelsin o da bir fedakarlık yapsın madem ben koskoca kıta değiştirmişim

Büyük risk almış. Ben o Amerikalının yerinde olsam Türkiye’ye geldin madem mis gibi İstanbul’da yaşarım geçim sorunu da olmaz onun zaten. Uşaktaki de İstanbul’a gelsin o da bir fedakarlık yapsın madem ben koskoca kıta değiştirmişim
Yani şimdi şartlarını da bilmiyoruz, Uşak'ta ne iş yapıyor acaba?

10 sayfayı birden okumadım ama şunu sorayım. Hiç görmeden, görüşmeden. yüz yüze muhabbet etmeden nasıl bu kadar bir daha onun gibisi çıkmaza bagladiniz onu merak ettim. Benim bir sevgilim vardı bulunduğum yerden, ama uzun süre hep mesajlastik. Muhabbet hep koyu gidiyordu, her şeyden konuşabiliyorduk. Buluşmaya başladığımız gibi o büyü bitti, aslında çok çekingen biriydi. Yüz yüze hiç keyifli zaman geciremedik, demek ki öyle sanalda insan taninmiyormus o gün bunu farkettim. Mesajda ruh eşi olan, saatlerce her konuda yazisabilen adam gercekte ağzını bile açmıyordu sonra da kısa sürede bitti zaten :halay:
Bi gün buluştuğumuzda ben de öyle olurum diye çok korktum çünkü geldi mi kalırdı 1 2 gün bir de sohbet dönmezmiş diye düşünüp korkuyordum büyü bozulur diye neyseki o raddeye gelemeden bitti iyiyim oldu bilemem 😄
Tam benim kafada biriydi çünkü. Daha önce çok yanlış insanı tanıdığım için onu diğerlerinden ayıran özellikler vardı diye düşünüyordum kiii
gerçekten diğerlerinden ayıran özellik varmış öncekiler beni böyle oyalayıp başkasına gitmemişti En azından. diğerlerine fark atmış gerçekten, ama onlardan daha kötü olarak

Back