Meğer başka biri varmış

Bu arada aklıma geldi. Bir arkadaş dil öğrenmek amacıyla tanıştığı çocuk için kıta değiştirdi. Şimdi beraber yaşıyorlar. Sevince mümkün demek ki.

Bu arada aklıma geldi. Bir arkadaş dil öğrenmek amacıyla tanıştığı çocuk için kıta değiştirdi. Şimdi beraber yaşıyorlar. Sevince mümkün demek ki.
Tabii ki mümkün. Şimdi kalkıp da ben üniversite okuduğum şehirden biriyle bile ilişkiye başlamam çünkü orayla alakam kalmadı. Eski sevgilim görüşmek istedi ama başka şehirde onunla da yeniden başlamam çünkü “Sevmiyorum”
İstemiyorum artık onu. Dolayısıyla da kendimi yoracak ve onun için fedakarlık yapacak değilim. Ama bu konuyu açtığım insan için katlanırdım çaba gösterirdim. Yani temelde sevmek istemek yatıyor. Ve tabi bu tek kişinin üstesinden gelebileceği bir durum değil

10 sayfayı birden okumadım ama şunu sorayım. Hiç görmeden, görüşmeden. yüz yüze muhabbet etmeden nasıl bu kadar bir daha onun gibisi çıkmaza bagladiniz onu merak ettim. Benim bir sevgilim vardı bulunduğum yerden, ama uzun süre hep mesajlastik. Muhabbet hep koyu gidiyordu, her şeyden konuşabiliyorduk. Buluşmaya başladığımız gibi o büyü bitti, aslında çok çekingen biriydi. Yüz yüze hiç keyifli zaman geciremedik, demek ki öyle sanalda insan taninmiyormus o gün bunu farkettim. Mesajda ruh eşi olan, saatlerce her konuda yazisabilen adam gercekte ağzını bile açmıyordu sonra da kısa sürede bitti zaten

Aşk. Neden olmasın ki? Sevmediği biriyle mi olsun? Uşak'a gitti. Evlenecekler. Buna benzer bir hikaye daha vardı Interrail'de oluyor yani. Bir arkadaşım da İrlandalıyla evlendi, çocuk yaptı. Online tanışmadılar. Yurtdışında yapamadı 1 yıl içinde döndü. 10 yıldır birliktelerdi.

Evlendikten sonra ABD’ye giderler umarım. Ne aşklar varmış

Ben biraz kısasçı bir insanımdır. Yanlışı sadece size yapmamış. Sizi de diğer kızdan saklamış. İlişkilerini sağlam olmayan temellere oturtmasınlar düzgün bir ilişkileri olsun diye bir iyilik yapıp kıza hayırlı olsun ama bu adama dikkat et derdim. Bu benim şahsi görüşüm. Gidin yapın demiyorum tabi.

Bi de Uşak 'a he?

O değil de, bu büyük bir kumar. Biri için herşeyini bırakıp dünyanın bi ucuna gitmek, elde patlama ihtimali çok büyük.

Hissettiklerinizi güzel ifade etmişsiniz.Sonuna üç nokta konulmuş yarım bırakılmış bir ilişki elbette üzer,insanı.Fakat karşınızdaki insana fazla anlam yüklemek;şöyle olsaydı böyle olsaydı demek daha çok yakar,canınızı.
"Canım kendim" deyip yolunuza devam edin.

O değil de, bu büyük bir kumar. Biri için herşeyini bırakıp dünyanın bi ucuna gitmek, elde patlama ihtimali çok büyük.
Büyük risk almış. Ben o Amerikalının yerinde olsam Türkiye’ye geldin madem mis gibi İstanbul’da yaşarım geçim sorunu da olmaz onun zaten. Uşaktaki de İstanbul’a gelsin o da bir fedakarlık yapsın madem ben koskoca kıta değiştirmişim

Yani şimdi şartlarını da bilmiyoruz, Uşak'ta ne iş yapıyor acaba?

Bi gün buluştuğumuzda ben de öyle olurum diye çok korktum çünkü geldi mi kalırdı 1 2 gün bir de sohbet dönmezmiş diye düşünüp korkuyordum büyü bozulur diye neyseki o raddeye gelemeden bitti iyiyim oldu bilemem
Tam benim kafada biriydi çünkü. Daha önce çok yanlış insanı tanıdığım için onu diğerlerinden ayıran özellikler vardı diye düşünüyordum kiii
gerçekten diğerlerinden ayıran özellik varmış öncekiler beni böyle oyalayıp başkasına gitmemişti En azından. diğerlerine fark atmış gerçekten, ama onlardan daha kötü olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…