• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer başka biri varmış

Millet 20 yillik kocasindan bosaniyo siz 4 aylik sevgiliyi unutamiyosunuz.uzaktan mesafe iliskisi iliski degildir.herkes uzaktan kibar,anlayisli mukemmeldir.ayni sehirde olsaniz gercek yuzunu gorurdunuz.boyle biri icin bir saniyeni bile harcama.ayrica bunun gibisi cok rahat bulursun,etraf aldatan erkekle dolu.
Ekleyeceğim bir şey var

O 20 senelik kocadan ayrılan herşeyi yaşamış o kocanın tüm olumsuzluğunu görmüş kocadan tüm hevesi alıp ayrışıyor

Ama yeni başlamış bit şeyse çok heves ediyorsun hayal kuruyorsun beklentin oluyor karşılanmayınca hayal kırıklığına uğruyor insan :(

Ondan dolayı üzgün muhtemelen konu sahibi de

Tabi ki öyle
Kendi mutluluğuna odaklanmak en doğrusu
Bence çıkar artık o kişiyi hayatından da aklında da
Düşünme
Takipte etme

Sen nereden gördün hayatında biri olduğunu instadan mı ?
Öyle aktif paylaşım yapan biri miydi ?
Yok hayır o sosyal medya kullanmıyor. Burada bazı arkadaşlar diyor “sen nerden biliyorsun belki de kullanıyor” iyi de benden çekinip şaklayacak bir durumu yok ki hatta ben aç bi hesap diyordum instagramı hele hiç sevmiyor. Olsaydı zaten bütün Akrabalarından her türlü bulurdum

Numaramı sildikten sonra ben de silmiştim ama mesajları silmeye elim varmıyordu. Hatta ara ara bakıyordum takmış bir vaziyette çevrimiçi mi diye falan. Arşivlere koymuştum mesajları. Sonra bir bakayım çevrimiçi mi diye bir tıkladım ki yan yana bir profil resmi.. Bir de benim WhatsApp bilgilerim hep kişilerim diyordu onu ilk kaydettiğim de de gözükmüyordu zaten bilgileri Öyle bir konuşmamız olmuştu. Ama şimdi sevgilisiyle sevgilisi olunca profilini herkese açık yapmış görelim diye heralde ne hikmetse.

Çok kötü bi his anlayabiliyorum. İster sev ister sevme. İnsanın nefsine ağır geliyor.
Biraz zaman geçsin, iyi ki diyeceksin. Zamanında üzüldüğüm kişiler için hep iyi ki diyorum. Allah seni senden daha iyi biliyor🙏

Yok hayır o sosyal medya kullanmıyor. Burada bazı arkadaşlar diyor “sen nerden biliyorsun belki de kullanıyor” iyi de benden çekinip şaklayacak bir durumu yok ki hatta ben aç bi hesap diyordum instagramı hele hiç sevmiyor. Olsaydı zaten bütün Akrabalarından her türlü bulurdum

Numaramı sildikten sonra ben de silmiştim ama mesajları silmeye elim varmıyordu. Hatta ara ara bakıyordum takmış bir vaziyette çevrimiçi mi diye falan. Arşivlere koymuştum mesajları. Sonra bir bakayım çevrimiçi mi diye bir tıkladım ki yan yana bir profil resmi.. Bir de benim WhatsApp bilgilerim hep kişilerim diyordu onu ilk kaydettiğim de de gözükmüyordu zaten bilgileri Öyle bir konuşmamız olmuştu. Ama şimdi sevgilisiyle sevgilisi olunca profilini herkese açık yapmış görelim diye heralde ne hikmetse.
Hm anladım

Bence sil mesajları falan herşeyi

Çünkü ister istemez insan kontrol etmek istiyor o bir nevi alışkanlık gibi bir şey

Hm anladım

Bence sil mesajları falan herşeyi

Çünkü ister istemez insan kontrol etmek istiyor o bir nevi alışkanlık gibi bir şey
Fotoyu gördükten sonra da mesajları sildim zaten hemen. Bir daha da stalklamadım hiç bakmıcam da. Belki de hayırlısı böyleydi çünkü durup durup bakardım hep

Allah diyecek ki laf anlaman bitirip umudu kesmen için daha ne görmen lazım dedi resmen ve yan yana foto gördüm. Daha da diretiyor olsam evliliğini görürüm bu gidişle. İyi veya kötü hiçbir haber almayacağım ondan, kendi isteğim ile

Fotoyu gördükten sonra da mesajları sildim zaten hemen. Bir daha da stalklamadım hiç bakmıcam da. Belki de hayırlısı böyleydi çünkü durup durup bakardım hep

Allah diyecek ki laf anlaman bitirip umudu kesmen için daha ne görmen lazım dedi resmen ve yan yana foto gördüm. Daha da diretiyor olsam evliliğini görürüm bu gidişle. İyi veya kötü hiçbir haber almayacağım ondan, kendi isteğim ile
En güzeli boşver
Karaktersiz adam

Burada daha önce konu açmıştım hatırlayanlar olacaktır. Konuştuğum kişi ile ilgili her şey çok güzel giderken birden arayıp sormayı kesip(sözde sınavlara çalışıyormuş) 20 gün sonra aradı diye anlatmıştım.

Sonrasında kurumda işlerim çok yoğun, finaller var, kardeşimin düğünü var diye bahaneler uyduruyordu. O kadar Kafamın dengiydi ki Tam bana göre; üslubu saygısı mükemmel, ilgisi alakası çok güzel(sonradan değişti), birlikte gelecek düşündüğümüz, sosyal medya da kullanmıyor zaten, evden işe işten eve ortamlarda gözü olmayan aile yapısı işi gücü düzgün, tip olarak tam tarzım tamam ben buldum çok şükür dediğim insan.

Git gide seyrekleşen arayıp sormalarında son dönemlerde onun bahaneleri ve tamam kendimi düzelteceğim diye söz verişleriyle uğraşıyorduk bitmeden önce. Hatta söylemiştim burada mesafe gittikçe uzuyordu arayıp mesaj atmalarında. En son da yarın konuşuruz diyip 10 gün aramamıştı beni 10. gün sonunda numaramı silmişti. Ona söylemem gerekenleri bir mesajda ifade edip veda etmiştim yaklaşık bir hafta sonra. Bu şekilde sessizce bitmemeliydi çünkü böyle bitirenler bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi mesaj atabilme yüzsüzlüğüne sahipler. O da uzak mesafe olmuyor kafam karışık uzun süre ciddi bir şey düşünecek durumda değilim uydurmaları yapıp son veda mesajını atmıştı. Ben de numarasını sildim ama Mesajlar arşivde duruyordu. Aradan 1.5 ay kadar geçti whatsapta bir bakıyordum ki kız arkadaşıyla profil resmi.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü hala saçma sapan geri döner belki diye beklerken artık resmen bir daha olmayacağını görmüş oldum. İyi oldu tabi umudum kalmadı. Meğer benimle konuşmadığı dönemler onunla yol yapıyormuş. Bana işim var derken onunla görüşüyormuş o kız için çaba gösteriyormuş.

Mutsuzluğumun tarifi yok şu an için, duygularıyla oynanmış önce umut verilmiş sonra yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Maalesef en kötüsü de hala daha onun gibi uyum yakalayabileceğim çok hoşlanacağım biri olacağını, ondan iyisini bulabileceğimi düşünemiyorum. Saçmalama resmen ikinizi aynı anda götüren bir karaktersizmiş diye kızıyorum hem kendime hem ona, biraz zaman geçiyor nasıl böyle değiştin sen diye üzülüyorum.
Yine birileri çok üzdü çok yıprattı ve mutlu olan onlar arkadaşlar. Allah’a bırakıyorum hiç kötü bir şey söylemeden çünkü çok üzdü belirsizliği depresyonu çok fazla yaşattı bana. Şimdi ise seviyor seviliyor hayaller kuruyorlar hayatlarında her şey yolunda gidiyor. Üzgünüm olan gene bana oldu

Siz bu insanla hiç yüz yüze görüşmemiştiniz. Adam 25 yaşındaydı. Siz de 25 yaşında mısınız ?

Yüz yüze gelmediğiniz , gerçekte kim olduğundan dahi emin olmadığınız bir insan için; bu denli üzülmeye de , düşünmeye de değmez.

Bunu bir tecrübe olarak görmeye çalışın ve hayatınıza odaklanın.

şu üsluba bak bir de döveceksin herhalde. Ne sandın sen hayattaki tek ilişkim buydu falan mı? Her ilişkinin dinamiği aynı mı oluyor Senin o dediğin ilişkide aynı evde yaşama kısmı olmasa ben de yaşadım. Çok da oldu illa en yoğun duyguları o kişiye karşı mı hissetmeliyim çok vakit geçirdik diye.. demek ki hiç bilmediğim daha cazip gelmiş. Biz de bir araya gelme durumlarını konuşuyorduk onunla iş açısından. Ve illa her ilişki de dip dibe başlayacak değil üniversitede vardı bi erkek arkadaş ben öylesine konuşurken karşı taraf baya bana kaptırmış kendini tam da yıl bitiyordu ilk defa 4 ay sonra görüşebilecekken 5 ay sonra görüştüğümüzde başlamıştı ilişkimiz. Hayır beni hiç görmedin aşık olamazsın deseymişim keşke demi

Sanaldan dediğin de ben bu kişiyle daha önce sohbetimiz var olduğundan gözüme kestirmiştim yoksa her gün bana da yazıyorlar öylesine sohbet ediyorum hatta kankalığa çeviriyorum yakın arkadaş oluyorum sonra. Neyse burdan ifade etmek zor zaten senin veya bir yakınının başına gelirse anlaman daha kolay olacaktır.

Konunuzun 2.sayfasında yer alan yorumunuz :
Bdv nin banko fırça çeken yönlendiren ablamgillerinden. Bi dedim konuyu paylaşmayayım şimdi kızacaklar buna mı üzüldün ne var sanki diyecekler dedim Ama sonra yönlendiriyorlar objektif bir şekilde iyi oluyor diye düşündüm

Konuyu açarken , önceki konunuzda sizi ikaz eden onlarca yorum sebebiyle tepki alacağınızı düşünerek açmışsınız.

Bir Eylul Aksami Bir Eylul Aksami yorumunda size hakaret etmemiş. Hiç görmediğiniz bir insana dair kurduğunuz hayaller ve konularınızda yazdıklarınız sebebiyle "sağlıklı düşünemediğinizi" düşündüğünü yazmış.

Neyse burdan ifade etmek zor zaten senin veya bir yakınının başına gelirse anlaman daha kolay olacaktır.

Objektif yorum almak isteyen bir insan olarak , diğer üyelere dair dilek, dua ve temenniniz bu mu ?

%1000 katılıyorum. Hayatlarında hiç gerçek bir ilişki yaşamamış insanlar hayali sanal biriyle kendi kendine bir dünya kuruyor. İçi boş bir bulut yaratıyorlar kendilerine.

Halbuki gerçek dünya öyle değil. Ya biz sevgilimle beraber kaç ay aynı evde kaldık, kaç kere tatillere çıktık, kaç kere birbirinden farklı zaman ve mekanda anılarımız oldu. İlişki yaşamak böyle bir şey çünkü. İşte böyle birine seviyorum derim ve gelecek düşünürüm çünkü her şeyiyle biliyorum tanıyorum.

Ama şimdi sanaldan bir adam yazsa dese ki şöyle seviyorum, böyle evlenmek istiyorum… Hadi lan oradan derim, ömründe görmediğin bilmediğin insanla ne evliliği? Sen kimi kandırıyorsun saf mı var karşında?

İşte buna kanan kızlara acayip şaşırıyorum Rossey gibi üyeler de dahil.

İşte buna kanan kızlara acayip şaşırıyorum Rossey gibi üyeler de dahil.

Etraflarında bu şekilde evlenen 1-2 insan duyuyorlar. Bu durum sağlıklı mı diye sorgulamak yerine , neden ben de bu şekilde bir evlilik yapmayayım ki diyorlar.

Objektif yorum değil teselli istiyorum deseydi ona göre yazabilirdim şahsen. Ama üzgünüm gerçekler acıdır. Önceki konularda söylediğimiz ve konu sahibinin kulak tıkadığı ne varsa harfiyen gerçek oldu zaten.

Mesajlarımda da hiçbir hakaret cümlesi bulundurmam zaten bulunduran kişi banlanıyor hemen.

Z zxshermine

Bana en çok söylenen şey “suçu kendinde aramaktan vazgeç”. Acaba şurada şöyle demeseydim belki uzaklaşmazdı, o aramadığı zamanlarda ben arasaydım aramız açılmazdı vs. Ama bunlar boş. Durmak isteyen çıkarsızca kalıyor yanında. Emin’im doğru insanı bulduysa kıymetini bilir o yani bu karakter ve davranışları bana hastır doğruyu bulana kadardır bence

İnşallah dediğiniz gibi en kötüsü bu olmuş olsun. Zaman geçtikçe aslında hiç olduğunu, onu değerli yapan ben olduğumu görürüm

Kim diyor bunları ? Hiç görüşmediğiniz bir insana ulaşmak için , adam hesabını dondurunca ; kendisine mail attığınızı , adam 3 ay sonra mailinizi görüp size yazınca adamı sevgiliniz yerine koyduğunuzu da biliyorlar mı ?

Sizi kırmak , üzmek istemem. Ancak konunun tüm detaylarını bilmelerine rağmen sizi bu konuda uyarmadılar ve adama yazmamanızı önermedilerse ; yakın çevrenizdeki insanları yeniden gözden geçirin.

Kim diyor bunları ? Hiç görüşmediğiniz bir insana ulaşmak için , adam hesabını dondurunca ; kendisine mail attığınızı , adam 3 ay sonra mailinizi görüp size yazınca adamı sevgiliniz yerine koyduğunuzu da biliyorlar mı ?

Sizi kırmak , üzmek istemem. Ancak konunun tüm detaylarını bilmelerine rağmen sizi bu konuda uyarmadılar ve adama yazmamanızı önermedilerse ; yakın çevrenizdeki insanları yeniden gözden geçirin.
Sahiden bu kısmı da çok ilginç unutmuşum onu, yani ortada normal bir sohbetle başlamıyor konu sahibi adama durduk yere mail atıyor ve adam 3 ay sonra yanıtlıyor. Konu sahibi de bu anı bekliyormuş gibi hemen dört elle sarılıyor bu cevaba. Hiç hiç normal değil. Sonra gelişen olaylar zaten ayrı tuhaf. Bu resmen yoklukta olmak. “Başına gelince anlarsın” şeklinde beddua yedim ama mümkün değil yani bunun olması, ortaokula giden bir ergen olduğum zamanlarda bile yapmayacağım şeylerdi bunlar sanaldan birinin peşine düşüp aylarca görmeyip her türlü nazını niyazını çekmek, gelecek kurmak, görmediğim birini sevip özlemek falan. Hakikaten sağlıklı değil bunlar. İletişimi kesince bile kuzenini stalklamalar falan. Biri bana böyle saplantılı olsa korkar kaçarım hatta.

Objektif yorum değil teselli istiyorum deseydi ona göre yazabilirdim şahsen. Ama üzgünüm gerçekler acıdır. Önceki konularda söylediğimiz ve konu sahibinin kulak tıkadığı ne varsa harfiyen gerçek oldu zaten.

Mesajlarımda da hiçbir hakaret cümlesi bulundurmam zaten bulunduran kişi banlanıyor hemen.

Z zxshermine

Bu tarz konularda, teselli etmenin iyilik ve dostluk değil ; kişiye yapılan bir kötülük olduğunu umarım bir gün anlayacak insanlar.

Adamla gerçek bir ilişki yaşanmamış olmasına rağmen , o adam mutlu olmaz bu ilişkisinde vs diyen dahi olmuş.

Adam konuyu görse : "Hangi ara ilişkimiz oldu , sevgili olduk ? " diyecek belki de.

Bu tarz konularda, teselli etmenin iyilik ve dostluk değil ; kişiye yapılan bir kötülük olduğunu umarım bir gün anlayacak insanlar.

Adamla gerçek bir ilişki yaşanmamış olmasına rağmen , o adam mutlu olmaz bu ilişkisinde vs diyen dahi olmuş.

Adam konuyu görse : "Hangi ara ilişkimiz oldu , sevgili olduk ? " diyecek belki de.
Konu sahibinin dediğine göre sabahtan akşama kadar konuşuyorlarmış
Benim anladığım kadarıyla adamla flört ediyorlar , adam uzakta olduğu için görüşemiyorlar o arada adam paralel olarak başkasıyla da flört ediyor gibi anladım ben durumu
Yani konu sahibi saatlerce kendi yazmamış adama adamda cevap yazmış ki uzun uzun konuşmuşlar gün içinde vs
Haliyle kızda da beklenti oluşmuş.
Adam aynı anda birçok kişiyle flört eden bir imaj oluşturdu gözümde
Sonra sevgili yapınca da bahane bulmuş yok meşgulüm yok şu yok bu gibi

Konu sahibinin dediğine göre sabahtan akşama kadar konuşuyorlarmış
Benim anladığım kadarıyla adamla flört ediyorlar , adam uzakta olduğu için görüşemiyorlar o arada adam paralel olarak başkasıyla da flört ediyor gibi anladım ben durumu
Yani konu sahibi saatlerce kendi yazmamış adama adamda cevap yazmış ki uzun uzun konuşmuşlar gün içinde vs
Haliyle kızda da beklenti oluşmuş.
Adam aynı anda birçok kişiyle flört eden bir imaj oluşturdu gözümde
Sonra sevgili yapınca da bahane bulmuş yok meşgulüm yok şu yok bu gibi

Konu sahibinin anlattıklarına göre bu şekildeymiş gibi algılanıyor.

Ya değilse ? Ya adam arkadaşlarla da sohbeti yapılabilecek şekilde , hayatta ne istediği ve hayallerine dair genel fikirlerini belirtiyorsa ?

Bir dönem beraber eğitim aldığımız arkadaşlarımızdan bir kız arkadaşımız , bir erkek arkadaşımızla olan ilişkisini anlatmıştı uzun zaman. Sonrasında aslında ortada bir flört durumu olmadığı ortaya çıkmış ; çocuk: kıza hiç bir his beslemediğini , arkadaşça konuştuğunu , hangi konuşmasından durumu farklı algıladığını anlamadığını söylemişti.

Her cümlenin altında bir anlam aramak ve hayal kurmak yerine ; olaylara daha gerçekçi bakmak gerekiyor bazen.

Adamı sevgilim yerine koyan ben miyim sanıyorsunuz biz ilk uzun zaman konuşmayışımız hatrına normal arkadaşça sohbet ederken o raddeye getiren o adamdı. Mesajları silmesem size birsürü şey atabilirdim. Ayrıca kendisi diyordu sürekli “ilişkimiz ilişkimiz” kafası karıştığı mesafeyi düşündüğü zamanlar da “sevgili değiliz ortada bir şeyiz inşallah sonu güzel olur her şeyi yavaş yavaş yaşayalım” diyordu

yazıp yazmama fikrini hiç kimseye sormadım. Öyle bir tereddütte kalmadım burada da fikir almadım yazayım mı diye. Bunun sebebini de burada defalarca açıkladım yine yazmış bulunayım. Bu sessizce çekip gittiği için bu tip karakterler bir süre sonra geri dönüş yapıyor, onu engellemek giderayak açık kapı olmaması amacıyla o mesajı attım. Onu da atma diyeni de dinlemezdim bu benim kararım hala da pişman değilim zaten.

Adamı sevgilim yerine koyan ben miyim sanıyorsunuz biz ilk uzun zaman konuşmayışımız hatrına normal arkadaşça sohbet ederken o raddeye getiren o adamdı. Mesajları silmesem size birsürü şey atabilirdim. Ayrıca kendisi diyordu sürekli “ilişkimiz ilişkimiz” kafası karıştığı mesafeyi düşündüğü zamanlar da “sevgili değiliz ortada bir şeyiz inşallah sonu güzel olur her şeyi yavaş yavaş yaşayalım” diyordu

yazıp yazmama fikrini hiç kimseye sormadım. Öyle bir tereddütte kalmadım burada da fikir almadım yazayım mı diye. Bunun sebebini de burada defalarca açıkladım yine yazmış bulunayım. Bu sessizce çekip gittiği için bu tip karakterler bir süre sonra geri dönüş yapıyor, onu engellemek giderayak açık kapı olmaması amacıyla o mesajı attım. Onu da atma diyeni de dinlemezdim bu benim kararım hala da pişman değilim zaten.

Forumda konunuza yorum yapan insanlar dışında , gerçek hayatınızda yer alan ve konuyu bilen yakınlarınıza dair yazmıştım.

Ya değilse ? Ya adam arkadaşlarla da sohbeti yapılabilecek şekilde , hayatta ne istediği ve hayallerine dair genel fikirlerini belirtiyorsa ?

Bir dönem beraber eğitim aldığımız arkadaşlarımızdan bir kız arkadaşımız , bir erkek arkadaşımızla olan ilişkisini anlatmıştı uzun zaman. Sonrasında aslında ortada bir flört durumu olmadığı ortaya çıkmış ; çocuk: kıza hiç bir his beslemediğini , arkadaşça konuştuğunu , hangi konuşmasından durumu farklı algıladığını anlamadığını söylemişti.

Her cümlenin altında bir anlam aramak ve hayal kurmak yerine ; olaylara daha gerçekçi bakmak gerekiyor bazen.
Ohooooo

Adamı bilemeyiz şimdi

Biz sadece konu sahibinin söylediklerinden hareketle yorum yapıyoruz

Dediğiniz gibi de olabilir de
Adamın iç dünyasını nereden bilelim 😂

Yalan mı

Arkadaşım yalan mı söyleyeceğim. Bu kadar gerçekliğini sorguluyorsan ve inanmıyorsan yorum yapmayabilirsin.

Back