Meğer başka biri varmış

İşte burada sana ondan o mesajı atmasaydın keşke demiştik.
Yani o mesajdan anlam çıkarıp vay ben ne yaptım demeyecek demiştik.
Hep söylüyorum zorla didinip uğraştığınız şeylerin sebebi o adamın zor olması değil, sizinle bir şey istememesi esasında. Sizle fotoğraf koymazken iki ay sonra koyuyorsa mesela burada aslında sebep ortada. Biz göremiyoruz.
Aklınızı yormayın hiç. Hala düşünerek didikleyerek yanlış yapıyorsunuz.
Belki de bu ay tanıştı her şey tam gönlüne göre gitti çat dedi koydu fotoğrafı. Siz yakıştığınız zamanda olduğunu da göstermez.
Doğru insanla doğru zamanda başlayan ilişki su gibi akar. Böyle engeller pürüzler olmaz.
Olan olmuş biten bitmiş giden gitmiş. Şu saatten sonra olsaydı şöyle olurdu demek de bir şeyi değiştirmez. Önünüze bakın ve düşünmemeye çalışın. Dilerim sizin de en kısa zamanda su gibi akan bir ilişkiniz olacaktır

Kimsenin öyle vazgeçilemeyecek bir durumu yok, yarım kaldığı için siz kafanıza göre o boşluğu dolduruyorsunuz. Elbette bir sürü insan çıkacak karşınıza. Sizin algınızla alakalı, karşınızdaki tırışkadan yedekte tutmaya çalışan bir herif, milyon tane iyisi var. Bana iyi hissettirmeyen adam da dünyanın en harika insanı olsun bana ne ki? Yalnızlıktan daha mı iyi böylesi.

Kimse hoşlandığı birinin üzerine düşmeden, eğer karşındakinden de cevap alabiliyorsa duramaz. Hele ki ilişkinin başında ne olup olmadığı belirsiz bir dönemde, anlayış göstermek daha da dengeyi daha da bozuyor. İlişki olaylarıyla ilgili de hele daha yüzyüze gelmeden, bu kadar dualar edecek kadar gündeminize almasanız aslında, bir şekilde kendinizle iyi hissettiğiniz, birisi olmadıkça yarım hissetmediğiniz, zevk aldığınız bir hayat kurarsanız, birileriyle daha iyi ilişkiler kurarsınız. En azından böyle tiplerin de gelip gitmeleri sizi anksiyetelere sürüklemez. Geçmiş olsun, tecrübeler işte.

Görüşmedik anca görüşecektik. Bu artan yakıt fiyatlarıyla o da olmazdı. Sizin nasıl başınıza geldi?
bak şu gerekçe bile çok önemli bişey.
düşün ki ben bir insanla uzaktan konuşuyorum bana bilmem kaç km uzakta bu insan. eğer çok hoşlandıysam masraf falan dinlemem giderim yanına. masrafı dert ediyorsam hiç konuşmam o halde. ortada bir yerde de görüşmek mümkün bu arada, illa senin şehrine gelecek diye bir kural yok. ikinize de makul mesafede buluşmak mümkün olabilirdi. sana parayı pulu bahane eden adamdan uzak duracaksın yavrucum, bu kadar basit.

Ya ben bu konularda o kadar mahcup oluyorum biliyor musun. O zaten gelmeyi düşünüyordu ama illa şu tarihte ayarlamamıştık arabayla gelecekti büyük ihtimal ama onun yerine o dert etmese bile ben öyle mahcup oluyorum ki ay şimdi gelecek buradaki masrafları ben karşılayayım bari yeme içme gezme vs. Ay uzatsam ödemeye kalksam almayacak kabul etmeyecek oda ayrı bir mahcupluk Hep böyle düşünürüm.

Mesela ilişkiye başlayınca da öyle geçen kuzenimle konuşuyorduk şimdi bir erkek arkadaşım vardı ondan bahsediyorduk. Beni bir takıcıya sokup “Bu kolyelerden hangisi güzel şu güzel mi bu güzel mi” diye gösteriyordu. Şunlar nasıl mesela diye soruyordu anladım ki bana alacak daha yeniydik onunla ne bileyim ya sonra bakarız diye seçmemiştim. Çıkınca demişti ki ben beceremem kusura bakma ondan sana seçtirecektim diye. Kuzenim de diyor ki manyak mısın aldırsana ne olacak, alacak tabi hediyeler diyordu ama işte ben mahcup oluyorum. Sonra bu bahsettiğim insan zaten her şeyini kısmaya başladı benden. Şunu isterim bunu isterim gibi tatlılıkla belirtsem belki neler yapacaktı.

işte yanlış düşünüyorsun maalesef söz konusu erkekler olunca bu konuda ben de hiç hoşlanmam ama onlarda böyle bişey sahiden var. yanındaki kadına para harcayıp harcamama meselesi onlar için önemli. bırak hesabı ödesin. sen de elini cüzdanına at ama ben ödeyeceğim diyorsa naif bir tavırlar teşekkürler de, tatlı bi gülümseme ile taçlandır gerisine de çok karışma. hediye almak istiyorsa izin ver, alsın. sonra sen de ona alırsın. şu kavanoz kapağını açmasına izin vereceksin diye bir laf var ya hani, evet saçma belki ama ilkel bişey ve onların hoşuna gidiyor. bi takı kaç para olabilir mücevher değil sonuçta ama belli ki onun aldığı, beğendiğin bişeyi takmanı istemiş öyle bir hoşluk gelmiş içinden. izin ver yapsınlar. yapmasına izin vermediğin zaman rahatsız oluyorlar genelde. hesap geldiğinde elini kendi cüzdanına atman onun da hoşuna gider ama bu hareketine rağmen onun ödemesine izin vermen daha çok hoşuna gider. o el cüzdana gitmeyince bu kez para yiyici gibi algılıyorlar o daha kötü

Burada herhalde ben senin yazdığına bir yorum olarak yazmıştım veya aynı yere ortak bir görüş yazmıştık diye hatırlıyorum tam çıkaramadım. Şey demiştim orada da psikolojik olarak da erkek yatırım yapabildiği kadına daha çok değer değer verirmiş. Yani Küçük küçük hediyeler olabilir ne bileyim bi sen seversin diye aldım sürprizi olabilir vs. Gerçekten de öyle, bunlar sonradan dank ediyor tabi kafama bundan sonra da öyle kasmayı düşünmüyorum maddi konularda. sonuçta geliyorsa yapıyorsa ödüyorsa cebini bilerek yapıyor bunları. Böyle böyle akıllanıyoruz inşallah

Belliydi zaten

Demiştik sana burada

Sanalda tanışmışsınız

Onlar on kişiye aynı anda iş atıyor zaten

Artık kim geri dönerse

Senle flört ederken başkasıyla da ediyor vs onları ciddiye almamak lazim hiç

Boşver , üzülmeye değmez

Görüşmedik anca görüşecektik. Bu artan yakıt fiyatlarıyla o da olmazdı. Sizin nasıl başınıza geldi?
Yakın arkadaşım, sürekli görüştüğüm biriydi. Tutup da telefonunu inceleme imkanım olamazdı. Aynı sizinki gibi sık sık görüşme, sonra birden ortadan yok olma ve sevgilisi olduğunu öğrenmemle sonuçlandı. Kısacası online/reel karaktersiz olunca pek farketmiyor.

Ya onu savunuyorum sanma da, biz KPSS grubunda tanışmıştık sınav hazırlanma vasıtasıyla. Sosyal medya bile Kullanmıyordu. O aralar samimi olmuştuk sonra dondurunca maillerimiz vardı 1sene sonra mail atmıştım ben,bir zaman sonra tekrar konuşmaya başladık Wpden. Sosyal medyadan rastgele takip atıp selam naber yazıp konuşmaya başlasak o türlü hiç güven vermezdi ben istemezdim pek benlik değil hele ki şehir dışında zaten. O da mantıken olmayacağını görüp emek harcamadan yakınından birini tercih etmiş

Aranızdaki konuşmalar nasıldı ?
Yani flört eder gibi mi yoksa arkadaşça mı ?
Sen flört / sevgili anlamı yüklemiş olabilir misin o zaman ?

Duygularını anlıyorum onu sevmeni de anlıyorum ama bu olaydan şu dersi çıkart: hiçbir erkek sevdiği kadınla 10 gün görüşmeden duramaz. Normal ilişki dinamiklerinde her gün iletişim halinde olunur

Aranızdaki konuşmalar nasıldı ?
Yani flört eder gibi mi yoksa arkadaşça mı ?
Sen flört / sevgili anlamı yüklemiş olabilir misin o zaman ?
Hayır ya sabah günaydından başlardı tüm gün konuşurduk gece de yatmadan önce benle konuşmadan uyumazdı. İyiydik yani baya birbirimizi tanıyor anlaşıyorduk hatta şok oluyordum ki benim hislerimden bile daha baskın olmaya başlamıştı sevmeye başladığı için ince düşünüyordu kırılıyordu bazen söylediklerime falan. Kendisi de diyordu şimdi zorluk çekiyoruz ama inşallah kavuşuruz diye. İlerisi için ortak noktalar planlamaya başlıyorduk sanki ikimizde tam birbirimize ruh eşi gibi bir şeydi o da bunları söylüyordu kıymetimi de iyi biliyordu esasında. Yani ben bu konuyu burada açtığımdan beri tabii ki de derdim olduğu için paylaştığımdan çoğunlukla kötü yönleri anlattım dolayısıyla bütün şu an buradaki arkadaşlar da sanıyor ki ben hep kendi kendime gelin güvey oldum. Çocuk bana kankası gibi haftada bir yazıyor sanılıyor. He şimdi buna da açıklık getireyim kesin şimdi biri çıkıp diyecek 20 günü yazmadı diyordun diye. O sonra uzaklaşmaya başladığımız dönemlerden itibarendi ilk başlarda söylediğim şekildeydi her şey.

Aklımdan kalbimden tamamen çıkarmayı istemekle birlikte bir o kadar da çok merak ediyorum onu böylesine değiştiren kız kim diye. Yeni tanıştığı biri olabileceğini zannetmiyorum biz böylesine iyi ilerlerken. Büyük ihtimal eskiden içinde kalan gözüne kestirdi biri veya unutamadığı kopamadığı bir eski sevgilisiydi.

Olan size olmadı, siz kurtulmuş ve seçilmiş şanslı bir kişiliksiniz hanımefendi. Bu adam size o kadar yazmadıktan sonra dönse mutlu mu olacaktınız? Bence yine şüpheleriniz devam ederdi. Ruh eşinizmiş gibi hissetmeniz kötü hissettirmiş sizi, çünkü bu bağ dış görünüşle sevmekten beğenmekten çok daha zor ve kıymetli. Ama sizle o kadar iyiyken birden böyle bir manevra yapan insandan korkulur zaten. Demek ki nişanlı veya evli olsanız da hissettirmeden başka birini düşünebilecek sabırsızlıktaydı. Tüm sayfaları okumadım ama sanırım internet üzerinden tanıştınız. İstisnaları olabilmekle beraber kaç arkadaşım bu tarz tecrübelere girdiyse sonu aynı bitti. Çok güvenmemekte fayda var. O sosyal medya kullanmıyor falan demişsiniz bunların hiçbirinden emin olamazsınız mesela. Siz de bir gün mutlu olacaksınız elbet, belki her şey yolunuzun daha iyi biriyle kesişmesi için bitmiştir. Kadere inanın ve kendinizi üzmeyin.

Çok naziksiniz çok teşekkür ediyorum. Şimdilik çok fazla algılayanmıyorum zaman zaman onunla beraber olan kız ne kadar şanslı diye düşünüyorum istemsizce. O kazandı ben kaybettim gibi hissediyorum bazen. Sonra sizin söyledikleriniz gibi düşünüyorum öylesine iyiken böyle değişebilen bir insanla ilerisi için ne düşünebilirmişim ki.. Hadi büyük bir kavga etsek yanlış anlaşılmalar olsa tartışma olsa ilgiyi alakayı kesip soğuk davransam da boşluğa düşüp başkasıyla görüşmeye başlamış olsa tamam diyeceğim. Ama bu kadar da olunmaz pes diyorum ona. Sadece diyorum ki en azından önce ben doğru yolu bulmuş olsaydım da umrumda bile olmasaydı onun bir başkasıyla oluşu. Esamesi kalmasaydı bende. Ama tam tersini yaşadım karşımda bir profil resmi.. Hem üzen o hem mutlu olan o bu durumda

Onu unutmak için birini aramaya başladı belki de
Ya da erkekler boşlukta olunca sarıyor böyle birilerine

Ama ben eminim ki mutlu olamayacak
Böyle birini üzerek başlayan ilişkiler uzun soluklu olmuyor ve karşısındaki kişiye mutluluk getirmiyor da
Emin ol ayrıldığını duyacaksın
Mutlu olmadığına şahit olacaksın
Ama bunlar sensin için bir anlam ifade etmesin

Sonuçta adamı yüz yüze bile görmemişsin
Çok anlam yükleme
Üzücü olmuş senin için de bırak ne hali varsa görsün ya

Birini aramaya bile başlamamıştır aslında maili gördüğü zaman bana cevap atmış numarasını yazmış yani hazırda biri olmuş oldum.
Ben de eminim ki bi yerlerden takip edersem eğer kardeş kuzen vs nişanlandığı haberini alacağım. Bunu duyup görmemek için de o günden beri hiç bakmıyorum. Tam tersine şu an çok mutlu olduğunu ve mutlu olacağını düşünüyorum.

Bir yerlerden bakıp didiklemediğim sürece sittinsene haberini almam zaten tıpkı ölmüş bir insan gibi olabilir benim için işte bu açıdan şanslıyım. Allah ona ne yapıyorsa yapsın kötü bir şey bile demeyeceğim iyi veya kötü. artık kendime dualar ediyorum birine kötü konuşmak yerine. Ben mutlu olayım bir zaman sonra gerisi boş

Millet 20 yillik kocasindan bosaniyo siz 4 aylik sevgiliyi unutamiyosunuz.uzaktan mesafe iliskisi iliski degildir.herkes uzaktan kibar,anlayisli mukemmeldir.ayni sehirde olsaniz gercek yuzunu gorurdunuz.boyle biri icin bir saniyeni bile harcama.ayrica bunun gibisi cok rahat bulursun,etraf aldatan erkekle dolu.

Aman ben onun gibisini bulmayayım bir daha. Ne kadar iyi görsem de tam tersi oldu. Hayal kırıklığı resmen

Tabi ki öyle
Kendi mutluluğuna odaklanmak en doğrusu
Bence çıkar artık o kişiyi hayatından da aklında da
Düşünme
Takipte etme

Sen nereden gördün hayatında biri olduğunu instadan mı ?
Öyle aktif paylaşım yapan biri miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…