Meğer başka biri varmış

Siz sevgili değil flörtmüşsünüz zaten. Flört aşaması birbirini tanımak için var. Yani sevgililik gibi değil ama tam arkadaşlık da değil, birbirimizi beğeniyoruz ama dur bi bakalım faslı. Bu evrede karşısına duygularını harekete geçiren başka biri çıktıysa ona yönelmiştir. Abartacak ne var anlamadım sanki beşik kertmesi. Adam da kırmayayım diye iş güç vs sallayıp iletişimi azaltarak sinyal vermiş sonra da yumuşak bir bahane uydurup konuyu kapatmış. Fotoğraf koyması da siz iletişimi kestikten 1.5 ay sonra olmuş. Belki sizden sonra tanıştı onu bile bilmiyoruz ki.

Aaa bu o üye. Çok gülmüştüm önceki konusuna

Adam karaktersizmiş sizinle ilgili bir durum yok. Yarın öbür gün yenisine de yapar aynı şeyi.Kendinizi değersiz hissetmeyin.Ben de bundan kötüsünü bulamazsınız diye düşünüyorum
Bana en çok söylenen şey “suçu kendinde aramaktan vazgeç”. Acaba şurada şöyle demeseydim belki uzaklaşmazdı, o aramadığı zamanlarda ben arasaydım aramız açılmazdı vs. Ama bunlar boş. Durmak isteyen çıkarsızca kalıyor yanında. Emin’im doğru insanı bulduysa kıymetini bilir o yani bu karakter ve davranışları bana hastır doğruyu bulana kadardır bence

İnşallah dediğiniz gibi en kötüsü bu olmuş olsun. Zaman geçtikçe aslında hiç olduğunu, onu değerli yapan ben olduğumu görürüm

Çok vakit geçirdiğin birini zamanla sevebilirsin veya sevmeyebilirsin çünkü o süreçte tanıyorsun zaten, ama senin durumda tanıyor ve seviyor olma imkanın yok çünkü daha nasıl kokuyor, nasıl yürüyor, gülerken veya üzgünken yüz ifadesi nasıl oluyor gibi en en temel şeyleri bile bilmiyorsun. Kaldı ki buzdağının arkasındaki o büyük geri kalan özelliklerini nereden bileceksin.

Ben de bunu açıklıyorum, adama kötü damgası yapıştırdın “ilk başta böyle değildi, Allah ından bunsun, beni böyle bıraktı” diyorsun ama adam ne yapmış tam olarak? Sevgili değildiniz, vakit öldürmek için yazdığı ve 20 gün yazmayıp geri dönebildiği bir mektup arkadaşıydınız sadece. Kendi şehrinde ve görebildiği/her gün buluşabildiği bir kız bulup onunla sevgili oldu mantıklı olarak. Çünkü her insan gibi o da sanal aleme bir anlam bir önem yüklemedi başından beri.

Çok savunuyorsun ama savunduğun ilişkimsi durumunda karşı taraf hiçbir zaman o kafada olmamış, savunduğun ilişkinde adam ortada yok yani. Şimdi kızıyorsun ama umarım ileride bunu anlarsın ve sanal mektuplaşmalarına bir daha bağlanmazsın.

ondan iyisini bulamam dediğiniz kişi sizi kandırmış . Bu mu iyi tanımınız? Sizce iyi biri kandırır mı?

Yok okullar bitti de o aynı zamanda çalıştığı için üniversiteye geç başlamıştı
Ya boğazlı kazakla bi fotoğraf. Tam bizim konuştuğumuz dönemlere isabet ediyor. Bir de ben hep profillerime kişilerim olur diyordu fotoğraf koyunca herkese açık yapılmış ne hikmetse. Gerçekten hayvan gibi bir bitiş saygısızca. insan gibi olmayacağını ifade etse zaten sorun yok. Her zamanki gibi güzel güzel konuşup yarın konuşuruz diyip on gün aramadıktan sonra numara silmek bilemiyorum bir açıklama çok görülmemeliydi yine de

ya ayrılmış senden, sonra da gitmiş sevgili yapmış, sen ne olsun isterdin kimseyle görüşmesin mi?
millet haftada bir sevgili değiştiriyor, uzak mesafe ilişkisine niçin bu kadar bağımlılık? bağlılık demiyorum bak, sevdiğine bağlı olursun ama bu resmen bağımlılık
not: üstte bir yorum gördüm, bu konunun öncesine ışık tutan bir yorum, aranızda bir şey yokmuş ki sen gereksiz duygusallık yapıyormuşsun. pffff..

sosyal medya tanışmalarına karşı değilim, ben de yapıyorum bunu. hadi bi kahve içelim dendiğinde tamam denebilecek mesafede kişilerle tabii. daha yüz yüze gelmeden iltifatlar, güzel sözler havada uçuşuyor bazen karşımdakinde görüyorum bunu. yüz yüze gelene kadar asla ciddiye almıyorum. görmediği kadının nesinden etkilenmiş olabilir çünkü? ha karşıma gelip bir iki saat sohbet ettikten sonra bişeyler diyebilir zira sahiden hoşlanmış olabilir, etkilemiş olabilirim hiç mütevazi olamayacağım o ayrı mesele. ama böyle buluşmadan, yan yana gelmeden, uyumunu bilmeden söylenen her söz boş yani. bir de bir insanı sinirli, üzgün, stresli falan o hallerini görmeden onu sevip sevmediğini anlamak aşırı zor bence. çünkü sevmek her şeyiyle de kabul etmektir benim için. yoksa herkes buluşmaya şıkır şıkır gider. kibar kibar davranır. o rossey de ilişkimiz falan var diyor. vallahi madem bu kızların hayal dünyası bu kadar geniş, e bi kitap yazsınlar biz de okuyalım, hem yararlı bişey yapmış olurlar. belki içlerinde başarılı bir roman yazarı yatıyordur. hayal dünyam bu kadar süper olsa elin adamı için harcamam vallahi kurgu yazarım, kitap çıkarırım.

bak etkilenmiş olabilirsin, farklı hissetmiş olabilirsin ama her zaman kendine şunu söyle bununla alakalı: yahu kanlı canlı görmedim ki! tek bir cümle ya, bitti. bu kadar. yüzünü görmediğin insan için üzülme. ben son aylarda o kadar çok kişiyle tanışıp buluşup birer kahve mahve içtim ki sorma gitsin. 29 yaşındayım ilk kez birkaç ay içinde bu kadar çok kişiyle tanıştım bak. bildiğin yüz yüze tanışmalar. içlerinde flörtleştiklerim oldu, 1 saat zor dayandığım da oldu. geçenlerde biriyle tanıştım mesela, tesadüf şu ki kendisiyle hiç flörtleşmedik hep arkadaşça konuştuk. buluşana kadar o gözle bakmayan ben, karşıma gelince bi etkilendim, bi hoşlandım. üzerine birkaç gün düşündüm falan. yani olabiliyor bak o kadar insanla buluştum ve evet desem anında bi flörte başlardık onlarla. ama hiç farklı biçimde konuşmadığım insandan hoşlandım, etkilendim. ki ben hissizleştim herhalde diye düşünüp üzülüyordum son zamanlarda. beni o heyecanlandırdı. farklı geldi karşıma geldiğinde. kii buluşana kadar resimlerini falan hoş bulduğum insanlardan buluşunca uzaklaştığım da çok oldu benim. bana en çok anormal gelen şey senin bu insanla hiç buluşmadığın halde gözünde bu kadar büyütmen, üzülmen. yapma işte bunu.

Ahhh şu sanal flörtleri bu kadar ciddiye almasanız hiç bunlar başınıza gelmeyecek de işte... Neyse geçmiş olsun ne diyeyim.

ondan iyisini bulamam dediğiniz kişi sizi kandırmış . Bu mu iyi tanımınız? Sizce iyi biri kandırır mı?
Şimdi burada kandırmış yalan söylemiş diyorum sevgili değildiniz diyorlar. Bu da bir aldatmak bence çeşitli yalanlarla iki kişiyi idare ediyormuş. Dolayısıyla kandırmak. Ben olsam olmayacağını belirtirdim oyalamak yerine. Belki de istemediği için bana kötüydü şu an hayatında olan kişiyi iyidir kesin. Bu da beni ilgilendirmemeli tabi

Evet profil resmini görmemden çekinmemiş bile. Bu da 1.5 aylık bir ilişki olamaz hemen profil resmi yapacak kadar. Eskiden tanıdığı biri olduğunu düşünüyorum belki eski sevgilisi. Ama daha fazla soru üretip bunların cevabını araştırmayacağım o fotoğrafı görmüş olmam son noktaydı. Daha da bakmam artık

Ne güzel işte daha yolun başında gerçek yüzünü görmüşsün
Onunla uzun uzun zaman geçirip bir şeyler paylaşmayı çok çok isterdim ama onca birikimden sonra beni bıraksaydı baya kötü olurdum. İçimde kaldı bazı şeyler ama iyi ki de emek harcamamışız

hiç mi görüşmediniz anlamadım ben? Online tanışma mıydı? Benim de başıma gelmişti, üstelik yakın arkadaşımdı.

Ghosting işte. Yeni nesil erkeğimsilerin bir numaralı methodu.
Hiçbir şey demeden her yerden engelleyip geçiyorum. Adam olsa iletişimde olduğumuz zamana bir nebze saygıdan, iki cümle kurar ya da arar ne bileyim bir kahve içerken ayrılık konuşması yapar. Bu devirde öylesi kalmadığı gibi hepsinin maskesi de ayrılıkta düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…