- 7 Aralık 2018
- 6.809
- 17.721
- 248
- 27
- Konu Sahibi kristalkupe
-
Aaa bu o üye. Çok gülmüştüm önceki konusunaDaha yüz yüze bir kere bile görüşmediğin adam için defalarca buraya konu açtın, defalarca söyledik adam için hiçbir anlam ifade etmediğini, ama ısrarla hayali bir olaya takıldın kaldın. Hatta adam konuşmayı bitirdikten sonra adamın kuzenlerini bile stalk yapmaya devam ettin…
Ne diyelim ki şimdi. Paragraflar döşüyorsun ama ortada yaşanmış bir ilişki bile yok ki. Bana çok kötülük etti diyorsun ama hani ne kötülük etmiş? Beraber yaşanmış tek bir anınız bile yok ki neyin kötülüğü.
Mesela 20 gün yazmamış, defalarca dönmemiş ama yine de her yazdığında kaldığın yerden hazırmışsın başlamaya. Sen kötülüğü kendine etmişsin hep. Bu resmen gel beni kandır ben her şeye inanırım ve cepteyim diye bağırmak zaten.
İnsan hiç görmediği birine kapılır mı sence sağlıklı bir kafada mısın? Açtığın şu konuyu görse güler eminim. Öyle her 2 gün yazışmayla evlenicez, seviyorum diyene inanırsan yoldan geçen kandırır seni ciddiyim.
Olalım valla :))Ahahhaha aynı bensin yaa. Çok sevdim seni Karadutlu, önceki konun da güzeldi. Gerçekten seni kendime benzetiyorum. Yalnız olmana da şaşırmadım, ben de öyleyimGel arkadaş olalım
Bana en çok söylenen şey “suçu kendinde aramaktan vazgeç”. Acaba şurada şöyle demeseydim belki uzaklaşmazdı, o aramadığı zamanlarda ben arasaydım aramız açılmazdı vs. Ama bunlar boş. Durmak isteyen çıkarsızca kalıyor yanında. Emin’im doğru insanı bulduysa kıymetini bilir o yani bu karakter ve davranışları bana hastır doğruyu bulana kadardır benceAdam karaktersizmiş sizinle ilgili bir durum yok. Yarın öbür gün yenisine de yapar aynı şeyi.Kendinizi değersiz hissetmeyin.Ben de bundan kötüsünü bulamazsınız diye düşünüyorum
şu üsluba bak bir de döveceksin herhalde. Ne sandın sen hayattaki tek ilişkim buydu falan mı? Her ilişkinin dinamiği aynı mı oluyor Senin o dediğin ilişkide aynı evde yaşama kısmı olmasa ben de yaşadım. Çok da oldu illa en yoğun duyguları o kişiye karşı mı hissetmeliyim çok vakit geçirdik diye.. demek ki hiç bilmediğim daha cazip gelmiş. Biz de bir araya gelme durumlarını konuşuyorduk onunla iş açısından. Ve illa her ilişki de dip dibe başlayacak değil üniversitede vardı bi erkek arkadaş ben öylesine konuşurken karşı taraf baya bana kaptırmış kendini tam da yıl bitiyordu ilk defa 4 ay sonra görüşebilecekken 5 ay sonra görüştüğümüzde başlamıştı ilişkimiz. Hayır beni hiç görmedin aşık olamazsın deseymişim keşke demi
Sanaldan dediğin de ben bu kişiyle daha önce sohbetimiz var olduğundan gözüme kestirmiştim yoksa her gün bana da yazıyorlar öylesine sohbet ediyorum hatta kankalığa çeviriyorum yakın arkadaş oluyorum sonra. Neyse burdan ifade etmek zor zaten senin veya bir yakınının başına gelirse anlaman daha kolay olacaktır.
E seni biraz daha güldürmüş olduk iyi olduAaa bu o üye. Çok gülmüştüm önceki konusuna
ondan iyisini bulamam dediğiniz kişi sizi kandırmış . Bu mu iyi tanımınız? Sizce iyi biri kandırır mı?Burada daha önce konu açmıştım hatırlayanlar olacaktır. Konuştuğum kişi ile ilgili her şey çok güzel giderken birden arayıp sormayı kesip(sözde sınavlara çalışıyormuş) 20 gün sonra aradı diye anlatmıştım.
Sonrasında kurumda işlerim çok yoğun, finaller var, kardeşimin düğünü var diye bahaneler uyduruyordu. O kadar Kafamın dengiydi ki Tam bana göre; üslubu saygısı mükemmel, ilgisi alakası çok güzel(sonradan değişti), birlikte gelecek düşündüğümüz, sosyal medya da kullanmıyor zaten, evden işe işten eve ortamlarda gözü olmayan aile yapısı işi gücü düzgün, tip olarak tam tarzım tamam ben buldum çok şükür dediğim insan.
Git gide seyrekleşen arayıp sormalarında son dönemlerde onun bahaneleri ve tamam kendimi düzelteceğim diye söz verişleriyle uğraşıyorduk bitmeden önce. Hatta söylemiştim burada mesafe gittikçe uzuyordu arayıp mesaj atmalarında. En son da yarın konuşuruz diyip 10 gün aramamıştı beni 10. gün sonunda numaramı silmişti. Ona söylemem gerekenleri bir mesajda ifade edip veda etmiştim yaklaşık bir hafta sonra. Bu şekilde sessizce bitmemeliydi çünkü böyle bitirenler bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi mesaj atabilme yüzsüzlüğüne sahipler. O da uzak mesafe olmuyor kafam karışık uzun süre ciddi bir şey düşünecek durumda değilim uydurmaları yapıp son veda mesajını atmıştı. Ben de numarasını sildim ama Mesajlar arşivde duruyordu. Aradan 1.5 ay kadar geçti whatsapta bir bakıyordum ki kız arkadaşıyla profil resmi.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü hala saçma sapan geri döner belki diye beklerken artık resmen bir daha olmayacağını görmüş oldum. İyi oldu tabi umudum kalmadı. Meğer benimle konuşmadığı dönemler onunla yol yapıyormuş. Bana işim var derken onunla görüşüyormuş o kız için çaba gösteriyormuş.
Mutsuzluğumun tarifi yok şu an için, duygularıyla oynanmış önce umut verilmiş sonra yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Maalesef en kötüsü de hala daha onun gibi uyum yakalayabileceğim çok hoşlanacağım biri olacağını, ondan iyisini bulabileceğimi düşünemiyorum. Saçmalama resmen ikinizi aynı anda götüren bir karaktersizmiş diye kızıyorum hem kendime hem ona, biraz zaman geçiyor nasıl böyle değiştin sen diye üzülüyorum.
Yine birileri çok üzdü çok yıprattı ve mutlu olan onlar arkadaşlar. Allah’a bırakıyorum hiç kötü bir şey söylemeden çünkü çok üzdü belirsizliği depresyonu çok fazla yaşattı bana. Şimdi ise seviyor seviliyor hayaller kuruyorlar hayatlarında her şey yolunda gidiyor. Üzgünüm olan gene bana oldu
Yok okullar bitti de o aynı zamanda çalıştığı için üniversiteye geç başlamıştıKonuşmayı kestikten bir buçuk ay sonra resim eklemesi seni aldattığı anlamına gelmez ki
Ay benim eski sevgililerimden bazilari da böyleler.
Ben senden ayrilmisim,bitmiş, bir süre sonra hayatıma birini almışım, hemen kafada kuruyorlar "o geldi diye terkedildim" , "beni aldattı"
Oysa hiç alakası yok. Demek ki yası tutulmayacak bir iliskiydi ki hemen yenisini bulmuş.
Ayrılalı da çok zaman gecmis, belki de aldatmadi,zamanla tanıştı o kızla ilişkiye başladı.
Sonuç olarak bitmiş gitmiş, seninle ilişkisini de insan gibi değil hayvan gibi iletişimi keserek bitirmis. Böyle sığır için üzdugun kalbine yazık. Final vs demişsin, sanirim daha üniveriste cagindasin. Hayatın en tatlı yılları, böyle salak erkekler için canını sıkmaya değmez.
sosyal medya tanışmalarına karşı değilim, ben de yapıyorum bunu. hadi bi kahve içelim dendiğinde tamam denebilecek mesafede kişilerle tabii. daha yüz yüze gelmeden iltifatlar, güzel sözler havada uçuşuyor bazen karşımdakinde görüyorum bunu. yüz yüze gelene kadar asla ciddiye almıyorum. görmediği kadının nesinden etkilenmiş olabilir çünkü? ha karşıma gelip bir iki saat sohbet ettikten sonra bişeyler diyebilir zira sahiden hoşlanmış olabilir, etkilemiş olabilirim hiç mütevazi olamayacağım o ayrı mesele. ama böyle buluşmadan, yan yana gelmeden, uyumunu bilmeden söylenen her söz boş yani. bir de bir insanı sinirli, üzgün, stresli falan o hallerini görmeden onu sevip sevmediğini anlamak aşırı zor bence. çünkü sevmek her şeyiyle de kabul etmektir benim için. yoksa herkes buluşmaya şıkır şıkır gider. kibar kibar davranır. o rossey de ilişkimiz falan var diyor. vallahi madem bu kızların hayal dünyası bu kadar geniş, e bi kitap yazsınlar biz de okuyalım, hem yararlı bişey yapmış olurlar. belki içlerinde başarılı bir roman yazarı yatıyordur. hayal dünyam bu kadar süper olsa elin adamı için harcamam vallahi kurgu yazarım, kitap çıkarırım.%1000 katılıyorum. Hayatlarında hiç gerçek bir ilişki yaşamamış insanlar hayali sanal biriyle kendi kendine bir dünya kuruyor. İçi boş bir bulut yaratıyorlar kendilerine.
Halbuki gerçek dünya öyle değil. Ya biz sevgilimle beraber kaç ay aynı evde kaldık, kaç kere tatillere çıktık, kaç kere birbirinden farklı zaman ve mekanda anılarımız oldu. İlişki yaşamak böyle bir şey çünkü. İşte böyle birine seviyorum derim ve gelecek düşünürüm çünkü her şeyiyle biliyorum tanıyorum.
Ama şimdi sanaldan bir adam yazsa dese ki şöyle seviyorum, böyle evlenmek istiyorum… Hadi lan oradan derim, ömründe görmediğin bilmediğin insanla ne evliliği? Sen kimi kandırıyorsun saf mı var karşında?
İşte buna kanan kızlara acayip şaşırıyorum Rossey gibi üyeler de dahil.
bak etkilenmiş olabilirsin, farklı hissetmiş olabilirsin ama her zaman kendine şunu söyle bununla alakalı: yahu kanlı canlı görmedim ki! tek bir cümle ya, bitti. bu kadar. yüzünü görmediğin insan için üzülme. ben son aylarda o kadar çok kişiyle tanışıp buluşup birer kahve mahve içtim ki sorma gitsin. 29 yaşındayım ilk kez birkaç ay içinde bu kadar çok kişiyle tanıştım bak. bildiğin yüz yüze tanışmalar. içlerinde flörtleştiklerim oldu, 1 saat zor dayandığım da oldu. geçenlerde biriyle tanıştım mesela, tesadüf şu ki kendisiyle hiç flörtleşmedik hep arkadaşça konuştuk. buluşana kadar o gözle bakmayan ben, karşıma gelince bi etkilendim, bi hoşlandım. üzerine birkaç gün düşündüm falan. yani olabiliyor bak o kadar insanla buluştum ve evet desem anında bi flörte başlardık onlarla. ama hiç farklı biçimde konuşmadığım insandan hoşlandım, etkilendim. ki ben hissizleştim herhalde diye düşünüp üzülüyordum son zamanlarda. beni o heyecanlandırdı. farklı geldi karşıma geldiğinde. kii buluşana kadar resimlerini falan hoş bulduğum insanlardan buluşunca uzaklaştığım da çok oldu benim. bana en çok anormal gelen şey senin bu insanla hiç buluşmadığın halde gözünde bu kadar büyütmen, üzülmen. yapma işte bunu.Sana anormal gelme sebebi şu an benim mantıklı düşünemiyor olmam. Bugüne kadar böyle yanlışlarım pek olmadı. Yani hatalarım olmuştur ilişkilerde ama pek taviz vermezdim demek ki bi farklı etkilenmişim. Bakalım geçecek zamanla
Ahhh şu sanal flörtleri bu kadar ciddiye almasanız hiç bunlar başınıza gelmeyecek de işte... Neyse geçmiş olsun ne diyeyim.Burada daha önce konu açmıştım hatırlayanlar olacaktır. Konuştuğum kişi ile ilgili her şey çok güzel giderken birden arayıp sormayı kesip(sözde sınavlara çalışıyormuş) 20 gün sonra aradı diye anlatmıştım.
Sonrasında kurumda işlerim çok yoğun, finaller var, kardeşimin düğünü var diye bahaneler uyduruyordu. O kadar Kafamın dengiydi ki Tam bana göre; üslubu saygısı mükemmel, ilgisi alakası çok güzel(sonradan değişti), birlikte gelecek düşündüğümüz, sosyal medya da kullanmıyor zaten, evden işe işten eve ortamlarda gözü olmayan aile yapısı işi gücü düzgün, tip olarak tam tarzım tamam ben buldum çok şükür dediğim insan.
Git gide seyrekleşen arayıp sormalarında son dönemlerde onun bahaneleri ve tamam kendimi düzelteceğim diye söz verişleriyle uğraşıyorduk bitmeden önce. Hatta söylemiştim burada mesafe gittikçe uzuyordu arayıp mesaj atmalarında. En son da yarın konuşuruz diyip 10 gün aramamıştı beni 10. gün sonunda numaramı silmişti. Ona söylemem gerekenleri bir mesajda ifade edip veda etmiştim yaklaşık bir hafta sonra. Bu şekilde sessizce bitmemeliydi çünkü böyle bitirenler bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi mesaj atabilme yüzsüzlüğüne sahipler. O da uzak mesafe olmuyor kafam karışık uzun süre ciddi bir şey düşünecek durumda değilim uydurmaları yapıp son veda mesajını atmıştı. Ben de numarasını sildim ama Mesajlar arşivde duruyordu. Aradan 1.5 ay kadar geçti whatsapta bir bakıyordum ki kız arkadaşıyla profil resmi.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü hala saçma sapan geri döner belki diye beklerken artık resmen bir daha olmayacağını görmüş oldum. İyi oldu tabi umudum kalmadı. Meğer benimle konuşmadığı dönemler onunla yol yapıyormuş. Bana işim var derken onunla görüşüyormuş o kız için çaba gösteriyormuş.
Mutsuzluğumun tarifi yok şu an için, duygularıyla oynanmış önce umut verilmiş sonra yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Maalesef en kötüsü de hala daha onun gibi uyum yakalayabileceğim çok hoşlanacağım biri olacağını, ondan iyisini bulabileceğimi düşünemiyorum. Saçmalama resmen ikinizi aynı anda götüren bir karaktersizmiş diye kızıyorum hem kendime hem ona, biraz zaman geçiyor nasıl böyle değiştin sen diye üzülüyorum.
Yine birileri çok üzdü çok yıprattı ve mutlu olan onlar arkadaşlar. Allah’a bırakıyorum hiç kötü bir şey söylemeden çünkü çok üzdü belirsizliği depresyonu çok fazla yaşattı bana. Şimdi ise seviyor seviliyor hayaller kuruyorlar hayatlarında her şey yolunda gidiyor. Üzgünüm olan gene bana oldu
Şimdi burada kandırmış yalan söylemiş diyorum sevgili değildiniz diyorlar. Bu da bir aldatmak bence çeşitli yalanlarla iki kişiyi idare ediyormuş. Dolayısıyla kandırmak. Ben olsam olmayacağını belirtirdim oyalamak yerine. Belki de istemediği için bana kötüydü şu an hayatında olan kişiyi iyidir kesin. Bu da beni ilgilendirmemeli tabiondan iyisini bulamam dediğiniz kişi sizi kandırmış . Bu mu iyi tanımınız? Sizce iyi biri kandırır mı?
Evet profil resmini görmemden çekinmemiş bile. Bu da 1.5 aylık bir ilişki olamaz hemen profil resmi yapacak kadar. Eskiden tanıdığı biri olduğunu düşünüyorum belki eski sevgilisi. Ama daha fazla soru üretip bunların cevabını araştırmayacağım o fotoğrafı görmüş olmam son noktaydı. Daha da bakmam artıkBen bu anlattığın versiyonda zamanında sevgilisi olan kişiydim ve hiç öyle dediğin gibi bir durum yoktu. Bu olay onun karakteri hakkında bilgi veriyor ve temelde sıkıntısı varsa mutlu edeceğini de sanmıyorum ki bunun ne önemi var ki? O kızla çok mutlu da olsa mutsuz da olsa önemi yok. Demek ki seni sevmemiş, ki sevmemesi de seninle alakalı değil ya da sende bir kusur olduğunu göstermez. E sevmiyorsa zaten niye düşünüp vaktini harcayasın ki? Seni sevmiyorsa zaten başka kız olmasa da senle de olmayacaktı demek.
Onunla uzun uzun zaman geçirip bir şeyler paylaşmayı çok çok isterdim ama onca birikimden sonra beni bıraksaydı baya kötü olurdum. İçimde kaldı bazı şeyler ama iyi ki de emek harcamamışızNe güzel işte daha yolun başında gerçek yüzünü görmüşsün
Bir daha karşılaşıp sıfırdan olsa keşke diyordum.. Aman aman Allah uzak etsin. Çok şükür ki bir yerde bile denk gelme ihtimalimiz yokGerçek yüzünü geç ollmadan görmüşsün. Umarım bir daha hiç karşına çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?