- 24 Mayıs 2017
- 7.487
- 14.680
- 248
- 34
- Konu Sahibi kristalkupe
-
Adaklar adayip sadakalar vermelisin. Arayip sevgilisine sukranlarini bile sunmalisin ki seni bu sempanzeden kurtarmis. Dusunsene bunla devam ettigini evlendigini. Evlerden irak. Bildigin nitelikli dolandirici.Burada daha önce konu açmıştım hatırlayanlar olacaktır. Konuştuğum kişi ile ilgili her şey çok güzel giderken birden arayıp sormayı kesip(sözde sınavlara çalışıyormuş) 20 gün sonra aradı diye anlatmıştım.
Sonrasında kurumda işlerim çok yoğun, finaller var, kardeşimin düğünü var diye bahaneler uyduruyordu. O kadar Kafamın dengiydi ki Tam bana göre; üslubu saygısı mükemmel, ilgisi alakası çok güzel(sonradan değişti), birlikte gelecek düşündüğümüz, sosyal medya da kullanmıyor zaten, evden işe işten eve ortamlarda gözü olmayan aile yapısı işi gücü düzgün, tip olarak tam tarzım tamam ben buldum çok şükür dediğim insan.
Git gide seyrekleşen arayıp sormalarında son dönemlerde onun bahaneleri ve tamam kendimi düzelteceğim diye söz verişleriyle uğraşıyorduk bitmeden önce. Hatta söylemiştim burada mesafe gittikçe uzuyordu arayıp mesaj atmalarında. En son da yarın konuşuruz diyip 10 gün aramamıştı beni 10. gün sonunda numaramı silmişti. Ona söylemem gerekenleri bir mesajda ifade edip veda etmiştim yaklaşık bir hafta sonra. Bu şekilde sessizce bitmemeliydi çünkü böyle bitirenler bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi mesaj atabilme yüzsüzlüğüne sahipler. O da uzak mesafe olmuyor kafam karışık uzun süre ciddi bir şey düşünecek durumda değilim uydurmaları yapıp son veda mesajını atmıştı. Ben de numarasını sildim ama Mesajlar arşivde duruyordu. Aradan 1.5 ay kadar geçti whatsapta bir bakıyordum ki kız arkadaşıyla profil resmi.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü hala saçma sapan geri döner belki diye beklerken artık resmen bir daha olmayacağını görmüş oldum. İyi oldu tabi umudum kalmadı. Meğer benimle konuşmadığı dönemler onunla yol yapıyormuş. Bana işim var derken onunla görüşüyormuş o kız için çaba gösteriyormuş.
Mutsuzluğumun tarifi yok şu an için, duygularıyla oynanmış önce umut verilmiş sonra yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Maalesef en kötüsü de hala daha onun gibi uyum yakalayabileceğim çok hoşlanacağım biri olacağını, ondan iyisini bulabileceğimi düşünemiyorum. Saçmalama resmen ikinizi aynı anda götüren bir karaktersizmiş diye kızıyorum hem kendime hem ona, biraz zaman geçiyor nasıl böyle değiştin sen diye üzülüyorum.
Yine birileri çok üzdü çok yıprattı ve mutlu olan onlar arkadaşlar. Allah’a bırakıyorum hiç kötü bir şey söylemeden çünkü çok üzdü belirsizliği depresyonu çok fazla yaşattı bana. Şimdi ise seviyor seviliyor hayaller kuruyorlar hayatlarında her şey yolunda gidiyor. Üzgünüm olan gene bana oldu
Nedeni uğraştığı kişi olmazsa cepte biri dursun diye. Asla yalnız kalamıyor böyle tipler. Bak bitişi de sebepsiz bir şey demeden yapmış, diğer kızla olmasaydı bir bahane uydurup yine yazacaktı :)Daha çok bağlanıp aşık olmadan, ilişki ilerlemeden bitmesi iyi olmuş. Böyle tipleri de anlamıyorum. Görüşmek istemiyorsan açık açık söyle. Olabilir yani. Karşındakine umut verip bekletmek neden? Ama böyle davranması çok terbiyesizce.
Kimse kimsenin maymunu değil. İnşallah ileride çok beyefendi biri çıkar karşınıza. İyi ki olmamış dersiniz :) Sevgilerimle.
Sana anormal gelme sebebi şu an benim mantıklı düşünemiyor olmam. Bugüne kadar böyle yanlışlarım pek olmadı. Yani hatalarım olmuştur ilişkilerde ama pek taviz vermezdim demek ki bi farklı etkilenmişim. Bakalım geçecek zamanlaBen seni anlamıyorum ya, yüz yüze gelmediğin adam için hala üzülüyor olmana gerçekten anlam veremiyorum. Ya hiç mi anormal gelmedi, senin suratını kanlı canlı görmeden seninle evlilik düşüncesi muhabbeti yapması? Hayır bu aşırı anormal bişey ya.
Bana tokat gibi bi ders oldu zaten. Ben de kolay kolay almam hayatıma ama alıyorsam da çıkarması zaman alıyor. Bundan sonra da bir şeyden şüphe ediyorsam Şaak bitmiştir. Hislerimde pek yanılmam kaldı ki her şey çok açıkmışBu durum size ders olsun. Sizinle iletişimi 2 gün sebepsiz kesen birini hayatınızdan çıkarın.
Karşı tarafla empati kuruyorum. Biri var. Iletisimi koparmama rağmen benden vazgeçmiyor, beni bekliyor diye düşünüyorum. Derim ki , ya kendine saygısı yok ya da kimse bakmaz bu kıza o yüzden cepte.
Kadınları bu noktada anlamıyorum. Arkadaş, senin için emek harcamayan biriyle işin olmasin. Yoluma güller dökmeyecekse adam yoluma çıkmasın bi zahmet.
Böyle düşündüğüm için gerçi 2 senedir yalnızım ama olsun. Ama
Bunu diyen çok fazla oldu zaten de ben yok yok uzak mesafe olduğumuz için zor geldi ona diye teselli buluyordum. Öyle konduramıyormuşumBunu demek pek hoş değil ama demiştim başkası olduğunu.. Şimdi bir süre üzüleceksiniz kızacaksınız ama zamanla geçecek merak etmeyin. İnşallah karşınıza gerçekten iyi biri çıkar.
4 ayda böyle dönen insan bi 4 yıl sonra bile nasıl olurdu ki değil mimaskesi dusmusumarim karsiniza insan evladi cikar
Kesinlikle doğru. İşte o tam çizgiyi çekmek için attım o son mesajı. He ister geri dönsün ister dönmesin o ayrı zaten hiçbir şekilde beni bulamayacak. Muhtemelen o zamanlar da kızla arası bozulduğu için falan yazıyordu. İlişkiyi garanti altına alınca beni şutladı. Gerçekten Allah’ından bulsun ya hem öfkelendim hem içim acıdı yine gece geceNedeni uğraştığı kişi olmazsa cepte biri dursun diye. Asla yalnız kalamıyor böyle tipler. Bak bitişi de sebepsiz bir şey demeden yapmış, diğer kızla olmasaydı bir bahane uydurup yine yazacaktı :)
Ya öyle deme abla bunlar sevdiğine öyle bir iyi oluyor ki bak bakalım o kızın bir dediğini iki ediyor mu. Kaybetmemek için. Mum ediyordur kız onu şimdi. Bütün nazı kaprisi banaydı şimdi keyiflerine bakıyorlardır.Adaklar adayip sadakalar vermelisin. Arayip sevgilisine sukranlarini bile sunmalisin ki seni bu sempanzeden kurtarmis. Dusunsene bunla devam ettigini evlendigini. Evlerden irak. Bildigin nitelikli dolandirici.
Ben bu anlattığın versiyonda zamanında sevgilisi olan kişiydim ve hiç öyle dediğin gibi bir durum yoktu. Bu olay onun karakteri hakkında bilgi veriyor ve temelde sıkıntısı varsa mutlu edeceğini de sanmıyorum ki bunun ne önemi var ki? O kızla çok mutlu da olsa mutsuz da olsa önemi yok. Demek ki seni sevmemiş, ki sevmemesi de seninle alakalı değil ya da sende bir kusur olduğunu göstermez. E sevmiyorsa zaten niye düşünüp vaktini harcayasın ki? Seni sevmiyorsa zaten başka kız olmasa da senle de olmayacaktı demek.Ya öyle deme abla bunlar sevdiğine öyle bir iyi oluyor ki bak bakalım o kızın bir dediğini iki ediyor mu. Kaybetmemek için. Mum ediyordur kız onu şimdi. Bütün nazı kaprisi banaydı şimdi keyiflerine bakıyorlardır.
Ben seni anlamıyorum ya, yüz yüze gelmediğin adam için hala üzülüyor olmana gerçekten anlam veremiyorum. Ya hiç mi anormal gelmedi, senin suratını kanlı canlı görmeden seninle evlilik düşüncesi muhabbeti yapması? Hayır bu aşırı anormal bişey ya.
Kiz iyi olsa ne. Katrani eritsen olur mu seker demisler. Eninde sonunda ozune doner. Amacina ulasana kadar iyi sonrasinda hayvan isteYa öyle deme abla bunlar sevdiğine öyle bir iyi oluyor ki bak bakalım o kızın bir dediğini iki ediyor mu. Kaybetmemek için. Mum ediyordur kız onu şimdi. Bütün nazı kaprisi banaydı şimdi keyiflerine bakıyorlardır.
şu üsluba bak bir de döveceksin herhalde. Ne sandın sen hayattaki tek ilişkim buydu falan mı? Her ilişkinin dinamiği aynı mı oluyor Senin o dediğin ilişkide aynı evde yaşama kısmı olmasa ben de yaşadım. Çok da oldu illa en yoğun duyguları o kişiye karşı mı hissetmeliyim çok vakit geçirdik diye.. demek ki hiç bilmediğim daha cazip gelmiş. Biz de bir araya gelme durumlarını konuşuyorduk onunla iş açısından. Ve illa her ilişki de dip dibe başlayacak değil üniversitede vardı bi erkek arkadaş ben öylesine konuşurken karşı taraf baya bana kaptırmış kendini tam da yıl bitiyordu ilk defa 4 ay sonra görüşebilecekken 5 ay sonra görüştüğümüzde başlamıştı ilişkimiz. Hayır beni hiç görmedin aşık olamazsın deseymişim keşke demiDaha yüz yüze bir kere bile görüşmediğin adam için defalarca buraya konu açtın, defalarca söyledik adam için hiçbir anlam ifade etmediğini, ama ısrarla hayali bir olaya takıldın kaldın. Hatta adam konuşmayı bitirdikten sonra adamın kuzenlerini bile stalk yapmaya devam ettin…
Ne diyelim ki şimdi. Paragraflar döşüyorsun ama ortada yaşanmış bir ilişki bile yok ki. Bana çok kötülük etti diyorsun ama hani ne kötülük etmiş? Beraber yaşanmış tek bir anınız bile yok ki neyin kötülüğü.
İnsan hiç görmediği birine kapılır mı sence sağlıklı bir kafada mısın? Açtığın şu konuyu görse güler eminim. Öyle her 2 gün yazışmayla evlenicez, seviyorum diyene inanırsan yoldan geçen kandırır seni ciddiyim.
Tek bi kez yüzyüze gelmedin bu adamla; kokusunu bilmiyorsun, nasıl dokunur, nasıl bakar, nasıl bi ten uyumunuz olur, enerjisi nasıl, bilmiyorsun. Fazla flörtü/sevgilisi olan birinin bunları daha iyi bilmesi gerekmez mi?Genel olarak hayatımda fazla flört/sevgili oldu. Bu sebeple de kıyaslama yapma şansım oluyor. Diğerlerinden farklı tuttuğum özellikleri olsa da benim bildiğim kadarıyla hiç böyle bir muamele de görmemiştim bugüne kadar oyalayan yalan kıvıran. Belki de onlardan kötüydü. Bunu yavaş yavaş idrak edeceğim şu an mantıklı düşünemiyorum
İnşallah özü öyledir. Kıza yazık etmesin gene de kendi kendini yesin. Zaten mutsuz bi karakter olmaya başladı. Ben daha benim enerjimi yükseltecek biriyle olmak istiyorum bir de karşımdakini çekip çevirmekle kendimi yoramayacağımKiz iyi olsa ne. Katrani eritsen olur mu seker demisler. Eninde sonunda ozune doner. Amacina ulasana kadar iyi sonrasinda hayvan iste
Umarım takıntıdan böyledir bunun aşk sevgi olduğuna inanmak istemiyorum bu durumu öncekiler ile kıyas edemeyeceğim çünkü hem ne hissettiğimi hatırlamıyorum hem de herkese oluşan hisler birbirinden farklı olup farklı etki bırakıyorTek bi kez yüzyüze gelmedin bu adamla; kokusunu bilmiyorsun, nasıl dokunur, nasıl bakar, nasıl bi ten uyumunuz olur, enerjisi nasıl, bilmiyorsun. Fazla flörtü/sevgilisi olan birinin bunları daha iyi bilmesi gerekmez mi?
Zaten görüşmeniz de kısaydı, orda da direkt evlilik hayalleri oldu, sağlıklı paylaşımlarla hakkında fikir edinmedin ki.
Tamamen taktın bence, ondan bu kadar büyüdü gözünde. Umarım artık kendini özgür bırakırsın.
Aşk, sevgi bu kadar kolay değil, merak etme. Sıfır paylaşım, sıfır temas ile olacak şeyler değil.Umarım takıntıdan böyledir bunun aşk sevgi olduğuna inanmak istemiyorum bu durumu öncekiler ile kıyas edemeyeceğim çünkü hem ne hissettiğimi hatırlamıyorum hem de herkese oluşan hisler birbirinden farklı olup farklı etki bırakıyor
Burada daha önce konu açmıştım hatırlayanlar olacaktır. Konuştuğum kişi ile ilgili her şey çok güzel giderken birden arayıp sormayı kesip(sözde sınavlara çalışıyormuş) 20 gün sonra aradı diye anlatmıştım.
Sonrasında kurumda işlerim çok yoğun, finaller var, kardeşimin düğünü var diye bahaneler uyduruyordu. O kadar Kafamın dengiydi ki Tam bana göre; üslubu saygısı mükemmel, ilgisi alakası çok güzel(sonradan değişti), birlikte gelecek düşündüğümüz, sosyal medya da kullanmıyor zaten, evden işe işten eve ortamlarda gözü olmayan aile yapısı işi gücü düzgün, tip olarak tam tarzım tamam ben buldum çok şükür dediğim insan.
Git gide seyrekleşen arayıp sormalarında son dönemlerde onun bahaneleri ve tamam kendimi düzelteceğim diye söz verişleriyle uğraşıyorduk bitmeden önce. Hatta söylemiştim burada mesafe gittikçe uzuyordu arayıp mesaj atmalarında. En son da yarın konuşuruz diyip 10 gün aramamıştı beni 10. gün sonunda numaramı silmişti. Ona söylemem gerekenleri bir mesajda ifade edip veda etmiştim yaklaşık bir hafta sonra. Bu şekilde sessizce bitmemeliydi çünkü böyle bitirenler bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi mesaj atabilme yüzsüzlüğüne sahipler. O da uzak mesafe olmuyor kafam karışık uzun süre ciddi bir şey düşünecek durumda değilim uydurmaları yapıp son veda mesajını atmıştı. Ben de numarasını sildim ama Mesajlar arşivde duruyordu. Aradan 1.5 ay kadar geçti whatsapta bir bakıyordum ki kız arkadaşıyla profil resmi.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü hala saçma sapan geri döner belki diye beklerken artık resmen bir daha olmayacağını görmüş oldum. İyi oldu tabi umudum kalmadı. Meğer benimle konuşmadığı dönemler onunla yol yapıyormuş. Bana işim var derken onunla görüşüyormuş o kız için çaba gösteriyormuş.
Mutsuzluğumun tarifi yok şu an için, duygularıyla oynanmış önce umut verilmiş sonra yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Maalesef en kötüsü de hala daha onun gibi uyum yakalayabileceğim çok hoşlanacağım biri olacağını, ondan iyisini bulabileceğimi düşünemiyorum. Saçmalama resmen ikinizi aynı anda götüren bir karaktersizmiş diye kızıyorum hem kendime hem ona, biraz zaman geçiyor nasıl böyle değiştin sen diye üzülüyorum.
Yine birileri çok üzdü çok yıprattı ve mutlu olan onlar arkadaşlar. Allah’a bırakıyorum hiç kötü bir şey söylemeden çünkü çok üzdü belirsizliği depresyonu çok fazla yaşattı bana. Şimdi ise seviyor seviliyor hayaller kuruyorlar hayatlarında her şey yolunda gidiyor. Üzgünüm olan gene bana oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?