G gossips00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2022 6 4 1 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #1 Seyit Hüseyin Songur bu isimdeki medyuma işlem yaptıran var mı??
KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye 11 Aralık 2018 41.084 255.288 598 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #2 Bırakın hüseyini songuru gelin özele ben size makul bir ücret karşılığında işlem yaparım. Garantili taahhütlü hem de.
Bırakın hüseyini songuru gelin özele ben size makul bir ücret karşılığında işlem yaparım. Garantili taahhütlü hem de.
Pozitif bir uye La galibe İLLALLAH 🧡 Kayıtlı Üye 25 Nisan 2018 4.588 8.854 158 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #3 Şunlara para kaptırmak ne kolay dimi? Onun yerine yetim çocuklara iyilik yapın maddi olarak o zaman işleriniz rast gider.
Şunlara para kaptırmak ne kolay dimi? Onun yerine yetim çocuklara iyilik yapın maddi olarak o zaman işleriniz rast gider.
Pozitif bir uye La galibe İLLALLAH 🧡 Kayıtlı Üye 25 Nisan 2018 4.588 8.854 158 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #4 KudrAlobar .!.: Bırakın hüseyini songuru gelin özele ben size makul bir ücret karşılığında işlem yaparım. Garantili taahhütlü hem de. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa kefilim:)))
KudrAlobar .!.: Bırakın hüseyini songuru gelin özele ben size makul bir ücret karşılığında işlem yaparım. Garantili taahhütlü hem de. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa kefilim:)))
S sarahconnor Popüler Üye Pro Üye 19 Şubat 2021 5.738 15.474 198 38 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #5 Pozitif bir uye .!.: Şunlara para kaptırmak ne kolay dimi? Onun yerine yetim çocuklara iyilik yapın maddi olarak o zaman işleriniz rast gider. Genişletmek için tıkla... Aslında onlara yatırımdan önce kendine yatırım yapsa medyum aramazdı
Pozitif bir uye .!.: Şunlara para kaptırmak ne kolay dimi? Onun yerine yetim çocuklara iyilik yapın maddi olarak o zaman işleriniz rast gider. Genişletmek için tıkla... Aslında onlara yatırımdan önce kendine yatırım yapsa medyum aramazdı
G gossips00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2022 6 4 1 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #6 Pozitif bir uye .!.: Şunlara para kaptırmak ne kolay dimi? Onun yerine yetim çocuklara iyilik yapın maddi olarak o zaman işleriniz rast gider. Genişletmek için tıkla... Tabikide sizde bu etikete bakmak yerine yardım etiketlerine yönelerek örnek olabileceğiniz gibi mi mesela
Pozitif bir uye .!.: Şunlara para kaptırmak ne kolay dimi? Onun yerine yetim çocuklara iyilik yapın maddi olarak o zaman işleriniz rast gider. Genişletmek için tıkla... Tabikide sizde bu etikete bakmak yerine yardım etiketlerine yönelerek örnek olabileceğiniz gibi mi mesela
G gunces Nirvana Kayıtlı Üye 13 Nisan 2020 11.145 55.422 548 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #7 Pozitif bir uye .!.: Şunlara para kaptırmak ne kolay dimi? Onun yerine yetim çocuklara iyilik yapın maddi olarak o zaman işleriniz rast gider. Genişletmek için tıkla... O zaman bu insanlar nasil para kazanacak? Insanlarin ekmegine tas koymayin konu sahibi bu gun cuma diye hayirli bir ise vesile olmak istemis. :)
Pozitif bir uye .!.: Şunlara para kaptırmak ne kolay dimi? Onun yerine yetim çocuklara iyilik yapın maddi olarak o zaman işleriniz rast gider. Genişletmek için tıkla... O zaman bu insanlar nasil para kazanacak? Insanlarin ekmegine tas koymayin konu sahibi bu gun cuma diye hayirli bir ise vesile olmak istemis. :)
Louder Guru Pro Üye Anneler Kulübü 3 Ağustos 2012 5.239 15.190 448 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #8 gossips00 .!.: Tabikide sizde bu etikete bakmak yerine yardım etiketlerine yönelerek örnek olabileceğiniz gibi mi mesela Genişletmek için tıkla... Bu etiketten dolayı uçurulacaksınız, son sözlerinizi başka şeylere kullanın bence. Ülke dolandırılmaya doymadı yeminle yahu.
gossips00 .!.: Tabikide sizde bu etikete bakmak yerine yardım etiketlerine yönelerek örnek olabileceğiniz gibi mi mesela Genişletmek için tıkla... Bu etiketten dolayı uçurulacaksınız, son sözlerinizi başka şeylere kullanın bence. Ülke dolandırılmaya doymadı yeminle yahu.
Pozitif bir uye La galibe İLLALLAH 🧡 Kayıtlı Üye 25 Nisan 2018 4.588 8.854 158 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #9 gossips00 .!.: Tabikide sizde bu etikete bakmak yerine yardım etiketlerine yönelerek örnek olabileceğiniz gibi mi mesela Genişletmek için tıkla... Ooooo ağzı laf yapan yeni üye. Ne güzel. Yok tatlım ben etikete değil sadece bdv bölümüne bakıyorum orda da sen vardın.
gossips00 .!.: Tabikide sizde bu etikete bakmak yerine yardım etiketlerine yönelerek örnek olabileceğiniz gibi mi mesela Genişletmek için tıkla... Ooooo ağzı laf yapan yeni üye. Ne güzel. Yok tatlım ben etikete değil sadece bdv bölümüne bakıyorum orda da sen vardın.
Pozitif bir uye La galibe İLLALLAH 🧡 Kayıtlı Üye 25 Nisan 2018 4.588 8.854 158 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #10 gunces .!.: O zaman bu insanlar nasil para kazanacak? Insanlarin ekmegine tas koymayin konu sahibi bu gun cuma diye hayirli bir ise vesile olmak istemis. :) Genişletmek için tıkla... Medyumlarda suçlu evet ama onlara inanlar arasında okumuş etmiş insanlar da var en çok da buna üzülüyorum. Haklısın cuma cuma iyilik olur medyuma baya kazançlı bir iyilik :)))
gunces .!.: O zaman bu insanlar nasil para kazanacak? Insanlarin ekmegine tas koymayin konu sahibi bu gun cuma diye hayirli bir ise vesile olmak istemis. :) Genişletmek için tıkla... Medyumlarda suçlu evet ama onlara inanlar arasında okumuş etmiş insanlar da var en çok da buna üzülüyorum. Haklısın cuma cuma iyilik olur medyuma baya kazançlı bir iyilik :)))
G gossips00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2022 6 4 1 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #11 Pozitif bir uye .!.: Ooooo ağzı laf yapan yeni üye. Ne güzel. Yok tatlım ben etikete değil sadece bdv bölümüne bakıyorum orda da sen vardın. Genişletmek için tıkla... O zaman değerli yardım güdünü zamanınla eşdeğer şekilde kullan
Pozitif bir uye .!.: Ooooo ağzı laf yapan yeni üye. Ne güzel. Yok tatlım ben etikete değil sadece bdv bölümüne bakıyorum orda da sen vardın. Genişletmek için tıkla... O zaman değerli yardım güdünü zamanınla eşdeğer şekilde kullan
Carinanebulasi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 1.710 5.172 108 31 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #12 Seyit unvanını mi kullanıyor medyum
Zuzushh Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ekim 2017 6.217 37.653 548 34 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #13 gossips00 .!.: Seyit Hüseyin Songur bu isimdeki medyuma işlem yaptıran var mı?? Genişletmek için tıkla... Ben profesor trelawneye gidiyorum. Biraz degisik bir kadin ama mukemmel kehanetleri var.
gossips00 .!.: Seyit Hüseyin Songur bu isimdeki medyuma işlem yaptıran var mı?? Genişletmek için tıkla... Ben profesor trelawneye gidiyorum. Biraz degisik bir kadin ama mukemmel kehanetleri var.
bitanesininannesi Çiçek değilim , lakin soluyorum.. 🍂 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Nisan 2011 1.346 1.755 333 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #14 Paranı kaptırmak istiyorsan buyur yaptır O medyumlarin hepsi ama tamamı bak yalancı para peşinde koşan sarlatanlar boşuna para kaptırmayın yaziktir
Paranı kaptırmak istiyorsan buyur yaptır O medyumlarin hepsi ama tamamı bak yalancı para peşinde koşan sarlatanlar boşuna para kaptırmayın yaziktir
Pozitif bir uye La galibe İLLALLAH 🧡 Kayıtlı Üye 25 Nisan 2018 4.588 8.854 158 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #15 gossips00 .!.: O zaman değerli yardım güdünü zamanınla eşdeğer şekilde kullan Genişletmek için tıkla... İşi medyuma kalmış biri ile burda laf dalaşına girmiyorum.iyi ömürler
gossips00 .!.: O zaman değerli yardım güdünü zamanınla eşdeğer şekilde kullan Genişletmek için tıkla... İşi medyuma kalmış biri ile burda laf dalaşına girmiyorum.iyi ömürler
theblackswan A rare bird on earth and very like a black swan. Pro Üye Anneler Kulübü 10 Kasım 2020 8.185 67.115 498 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #16 Gözünüzü seveyim çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını, cebinizdeki parayı şu şaklabanlara kaptırmayın. Parayı kolay mı kazanıyorsunuz?
Gözünüzü seveyim çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını, cebinizdeki parayı şu şaklabanlara kaptırmayın. Parayı kolay mı kazanıyorsunuz?
FalcoJeanny 👠 Kayıtlı Üye 25 Ocak 2022 2.655 5.300 78 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #17 Medyum Memis'ten başkasını tanımam,Keto'ya nasıl vurmuştu ama jdjfjfnfnf
KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye 11 Aralık 2018 41.084 255.288 598 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #18 Pozitif bir uye .!.: Arkadaşa kefilim:))) Genişletmek için tıkla... Komisyon vereyim
R Rosalind Franklin Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2018 4.055 18.831 208 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #19 Mune 'nin fikri vardir diye dusunuyorum
Pozitif bir uye La galibe İLLALLAH 🧡 Kayıtlı Üye 25 Nisan 2018 4.588 8.854 158 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gossips00 #20 KudrAlobar .!.: Komisyon vereyim Genişletmek için tıkla... Olurrr