M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
çok gğzel olmuş makyajın yaa harikasın:))
tatlım çok sevdiğim bir arkadasıma okadar benziyorki göz ve kas yapın allahım aynı o avatardaki komple resmini görmeseydim o sanacaktım
çok güsel olmus hepsi güsel ama en çok söyle bir tarafında yıldıs olan var onu, pembeliyi bide en son yaptığın yesil makyajını çok beğendim ellerine emeğine sağlık güsellik
ee yok mu başka deneme geçrekten hepsi çok güzel:)
2 farklı lensmi var benmi yanlış görüm üstten 1. alttan 1 ve 2. üstten 2. ve 3. alttan 3. doğrumu gördüm.aynıysada farklıysada çok yakışmış.ama senin gözlerin renkliydi zaten galiba ela tarzı yada açk yeşil gibi bişiy sanırım demi
tşk ederim cnm gözlerim yeşil mavi rengi sevdiğim için değişiklik olsun diye aldım yani Allah'a şükür gözlerimde bi problem yok opuyorumnanaktangüzel olmuş cnm ellerine sağlık ama senn zaten gözledrin güzel
gözlerinde problem olduğu için mi takıyosun yoksa ölesine möi:)
Peh hıc de guzel olmamıs :dilcikar:
Zaten şehla şehla bakıyon :dilcikar:
Bıde matah gıbı lens takmıs sankı guzellesecek :dilcikar:
Çirkinnn Çirkinnn Çirkinnnn:dilcikar:
Delüüüüü nazar degecek
Kaşı bıyerlerını fisfisfis
Öle gösler gösterilirmi heççççç :1shok:
Aksama gelde bı kursun dokeyımmmmklava:
Allahım nazarlardan kem gozlerden saklaaaa :Saruboceq:
Hüllacımm :kedi:
Önce geç kalmış olmanın üzüntüsünü dile getireyim. Ama her şeyin bir telafisi vardır değil mi ?
Makyajların hemen hepsi alışılmışın dışında. Yani tam benim sevdiğim gibi :jeyyar:
Özellikle şu leopar desenleri hep yapmak istemişimdir, ama bir türlü de yapmadım gitti...
Lenslerin hayırlı olsun kuzucum, ama senin göz rengin muhteşem zaten
Dikkatimi çeken bir şey oldu. O da sanıyorum fotoğraflarını çok yakından çekmenden kaynaklanıyor.
Gözlerin birbirine yakın duruyor. Bunun bir nedeni de göz kalemini, göz pınarına kadar sürüyor olman.
Bence göz içine çektiğin kalemi göz pınarının olduğu kısma sürmezsen, gözlerin daha ayrık, daha güzel görünecek. Bir dene istersen canım.
Emeğine sağlık a.s.
Kedim opuyorumnanaktan lenslerin süper yakışmış tatlımm :kedi: son yaptığın makyajda güzel olmuşş şekerim yenilerini bekliorumm delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?