medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Merhaba bende 3.5 yıl önce orada sezeryan oldum ama fiyatlar farklıydı tabi :) siz ne kadar ödediniz ve anestezi şekline göre değişiyor mu ücret ? Genel anestezi istemiyorum çünkü bu sefer

Genel anestezi ile epidural arasında fark yok demişlerdi bana. Zaten epidural uyguluyoruz genelde dedi. Eğer anne adayı genel anestezi istemiyor ise dediler.

Suna Hn hakkında bilgisi olanlar fikirlerinizi yazar misiniz

Mega medipolde nagihan hanıma gidiyorum haftaya 2.düzey detaylı ultrasona giricem 21.haftamda medipol dışında farklı hastaneler önerdi doktorum bilgisi yada medipolde girmiş olanlar var mı lütfen tecrübeli hamişler

Ben gitmedim nagehan hanıma ama genç olmasına rağmen çok başarılı ve cana yakın diye duymuştum. Bende o hastane de kontrole gidiyorum ama ayrıntılı için başka yere gittim o yüzden o konu da bilgim yok

Ben gitmedim nagehan hanıma ama genç olmasına rağmen çok başarılı ve cana yakın diye duymuştum. Bende o hastane de kontrole gidiyorum ama ayrıntılı için başka yere gittim o yüzden o konu da bilgim yok
Peki sakıncası yoksa sen nereye gittin canım önerir misin gittiğin yeri

Peki sakıncası yoksa sen nereye gittin canım önerir misin gittiğin yeri

Ben Bahçelievlerde Alkan yıldırımın muayenehanesine gittim. Ben tarama testlerini yaptırmadım o yüzden ayrıntılı usg için perinatolog istedim doktorum da öyle tercih etti. Alkan hocadan da çok memnun kaldım sakin yapılı biri incelerken anlatıyor bakıp geçmiyor güzel geçti benim için tek kötü yanı cd verilmiyor usg nin. Karşında büyük ekrandan izliyorsun ben o anı yaşarken aklıma gelmedi eşime video çektirmek.

Anladım canım benim doktorumun önerdiği kişide perinatolog ücreti baya fark ediyo diğer yerlerle peki canım son soru sen ne kadara gittin acaba

Anladım canım benim doktorumun önerdiği kişide perinatolog ücreti baya fark ediyo diğer yerlerle peki canım son soru sen ne kadara gittin acaba

Perinatologların ücreti yüksek oluyor canım. 500 liraya yaptırdık biz. Bazı hastanelerde radyoloji uzmanları yapıyor ben diğer testlerim yapılmadığı ve önceden de sorunlu gebeliğim olduğu için perinatolog tercih ettim. Yoksa aklımda Güngören de halil toprak vardı gitmedim ama hakkında iyi yorumlar okumuştum bir de radyoloji uzmanlarının fiyatı daha uygun.. Ayrıca istediğini sorabilirsin yardımcı olabilirsem ne güzel bende araştırdığım için anlıyorum

Ay çok saol canım ya bu dönemde insan danışcak birilerini önceden tecrübe etmiş olan birilerini çok arıyo kaç defa bu konu hakkında yazdım foruma ama hiç tatmin olamadım bende olmuşken en iyisi olsun isteyenlerdenim öylede böylede verilecek sonuçta o para benim doktorumda sadece ikili testi yaptırdı güngören ve medicine hastanesini önerdi medicinedaki doktor doç.dr ahmet gülmüş perinatologmuş 400 dediler radyologlarla yarıyarıya fiyat güngörenle özellikle medipol 350 dedi radyolog bide meltem hastanesinden fiyat aldım oda radyolog kafamda deli sorular haftaya girmem lazım hala karar veremedim ne zormuş ya

Evet ahmet gül bilindik bi doktor benim de kuzenim ona gitmişti. Bende radyoloji doktoruna yaptırırım diye randevu falan fazla düşünmemiştim sonra bi baktım topikte randevu tarihi için uğraşanları görünce ayarlamak lazım dedim. Doktorum tercihimiz perinatolog ama iyi bir radyoloji uzmanı da olur dedi. Eşimde perinatolog olsun dedi bende 2-3 sene önce Alkan hocanın yazılarını falan okumuştum aklıma o geldi kendisi profesör öylelikle ona aldım gerçektende çok memnun kaldım.. Radyoloji doktoru farketmez dersen o Güngören de ki halil toprağı araştırabilirsin ne kadar doğru yorumlar bilmem ama güzel yorumlar var. Tam olarak kaç haftalıksın

19+5 canım sen kaç haftadasın yada doğdu mu bebiş canım bide ahmet gül içinde iyi diyosun yani dimi hastaneden cd falanda veriyolarmış galiba

19+5 canım sen kaç haftadasın yada doğdu mu bebiş canım bide ahmet gül içinde iyi diyosun yani dimi hastaneden cd falanda veriyolarmış galiba

25 haftalık canım. Kuzenim memnun kalmıştı gidersen inşallah sende kalırsın. Ama kararını verip gideceksen randevu için ara ben 22+1 de girdim ayrıntılı usg ye. Cd olayını bilmiyorum ama randevu alırken sorabilirsin

Ay bugün aradım randevu almak içinde gitmek gerekiyomuş telefondan randevu vermiyolarmış bende 22.haftamda girmek istiyorum bebek daha çok gelişmiş oluyo diye bu arada seninkinin cinsiyeti ne canım kız gibi hissettim sanki ama

Erkek canım. Seninkinin cinsiyeti ne. Ayrıca telefonla alınıyor diye biliyordum ben ki arayıp alanlar vardı şaşırdım. Bana da doktor 22-23 arası yaptır demişti.

Erkek canım. Seninkinin cinsiyeti ne. Ayrıca telefonla alınıyor diye biliyordum ben ki arayıp alanlar vardı şaşırdım. Bana da doktor 22-23 arası yaptır demişti.
Bugün aradım ama öyle söylediler yarın bidaha ararım artık ya benimkide erkek canım cinsiyeti değişir diye çok korkuyorum bende en başından beri kız hissettim hep

Bugün aradım ama öyle söylediler yarın bidaha ararım artık ya benimkide erkek canım cinsiyeti değişir diye çok korkuyorum bende en başından beri kız hissettim hep

Genelde hisler tutar senin oğlan kandırmış mı seni. Bu haftadan sonra kolay kolay değişmez tabi ayrıntıda kesin netleşir.

Kızlar ayrıntılı ultrason da Allah korusun ters bi durum olursa müdahale edilemiyormus zaten değil mi doktorum herseyi normal gorunuo yapmasan da olur dedi

Kızlar ayrıntılı ultrason da Allah korusun ters bi durum olursa müdahale edilemiyormus zaten değil mi doktorum herseyi normal gorunuo yapmasan da olur dedi

Ayrıntılı ultrasonda eğer bi sorun varsa tespit ediliyor. Doğum sonrası bilindiği için müdahele edilebiliyor. Bi örneğini okumuştum doğuma başka doktorlarla girip hemen bebeğe müdahele edildiğinin. O yüzden yaptırmak istedim. Diğer tarama testleri sadece zeka ve ihtimal üzerine yapıldığı için yaptırmadım ama ayrıntılı usg de organları, plesanta bebeği besleyen damarlar inceleniyor. Doktorun incelemesini ayrıntılı yapıyorsa harici yaptırmaya gerek olmaya bilir. Bazı doktorlar kendileri inceliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…