Bide onumu denesem:) ultrason muaynesi felan nasıl? Bugün tekrar gittim fazile hanıma ama bşdaha gitmemRica ederim ben Ayfer hanıma gidiyorum memnunum da çok konuşkan bi doktor muayenesi de uzun sürüyor öyle acele yapmıyor işini. Başka hastanelere de gittim en fazla 10 dakikada bitiriyolar.
Yarım saat kadar bakıyor ultrasona sen sormasanda o anlatıyo zaten ama soru sorunca daha çok hoşuna gidiyo bayaa espirili bi kadın gerekmedikçe ilaç vermiyor ben vitamini bile kendim istedim ama mesela bu hafta bebişi biraz zayıf gördü doktor balık yağı verdi.bende çok doktor çok hastane gezdim Ayfer hanım içime siniyor ilk ona gittim zaten ama aralarda başka doktorlarda denedim :)Bide onumu denesem:) ultrason muaynesi felan nasıl? Bugün tekrar gittim fazile hanıma ama bşdaha gitmemnagihan hanımıda övüyolar çok..
Çok tesekkür ederim aklımda hiç yoktu ayfer hanım muhakkak gidicem çok iyi oldu:) ben rahimağzından operasyon geçirdim ikikere bu yüzden işinde çok titiz bi doktora ihtiyacım var...Yarım saat kadar bakıyor ultrasona sen sormasanda o anlatıyo zaten ama soru sorunca daha çok hoşuna gidiyo bayaa espirili bi kadın gerekmedikçe ilaç vermiyor ben vitamini bile kendim istedim ama mesela bu hafta bebişi biraz zayıf gördü doktor balık yağı verdi.bende çok doktor çok hastane gezdim Ayfer hanım içime siniyor ilk ona gittim zaten ama aralarda başka doktorlarda denedim :)
Epidural yada genel anestezide fiyat Değişiyor mu biliyormusunuzHayir hic bir ek ücret odemedik.
Bende sezeryan olucam mecburen korkuyorumda ama napalım kısmetBen dün kontrole gittim çatı muayenesi yapılacaktı doktorum Betül yorgunlar normal Doğumu destekliyormuş normalde ama benım kemik Yapımı normal doğum için uygun bulmadı çocuk çıkarken takılır vakumla çekmek zorunda kalırız Buda sana ve bebeğe risk oluşturur dedi sezeryana alacakhayırlısı olsun die dua etmiştim demekki hayırlısı buymuş
Genel anestezi fiyata dahil demişlerdi ama Epidural dahil mi bilmiyorum aklıma gelmedi açıkçasıEpidural yada genel anestezide fiyat Değişiyor mu biliyormusunuz
Sezeryan oldum 11.02.2015 te oğlumun doğduğuna sahil oldum spinal yaptırdım sonraki süreç çok zorladı beni halada zorlaniorum Rabbim herkesin yardımcısı olsunBende sezeryan olucam mecburen korkuyorumda ama napalım kısmetsağ salim doğsunlarda önemli olan o. Hiç riske atma bebiş takılırsa daha sıkıntı Allah korusun. Sezeryanın nasıl olacak?
Sezeryan oldum 11.02.2015 te oğlumun doğduğuna sahil oldum spinal yaptırdım sonraki süreç çok zorladı beni halada zorlaniorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun
[/QUOTE]Spinal noktasında sknrim olmadı Çocuğumun doğmasına şahit oldum ama sonraki süreç benim için biraz agir geçti kimisi ertesi gün ayağa kalktim derken ben hala zorlaniorum ağrı larim oluo="yesilinci, post: 39407483, member: 612883"]Hayırlı olsun rabbim kuzucugunu analı babalı büyütsün... Sonraki süreçte ne sıkıntıların oldu? Tavsiye ediyomısun spinali?
Normal doğum 950 TL
Sezeryanla doğum 1.900 TL son güncel fiyat budur.
Bu arada yeni hesap açmış kişilerin burdan doktor tavsiyesi vermesi bana pek inandırıcı gelmiyor.
Bundan bir kaç ay önce farklı isimlerle yeni açılmış farklı hesaplar yine aynı doktorları tavsiye ediyordu. Lütfen dikkatli olun.
Muayene ücretleri de gittikçe artıyor medipolde bilginiz olsun.
30 TL ile başladık muayenelere şimdi 60 TL oldu. Yrd. doç.lar ne kadar bilmiyorum.
Ben birkaç yere sordum 350-400 arası hep. En azından Medipolde prof.bakıyor. Bide en uygun nisa sanırım 225 tl.Evet detaylı ultrason 400 lira kızlar.gereksiz pahalı bende başka yerde yaptırıcam tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
Ben testlerimi dışarda yaptırdım hep artık bunuda Medipolde yaptıralım dedik eşimde kızıyor artık hastane hastane geziyoruz diye vercez artık 400 lira napalım umarım adam akıllı bakar :)
Ben testlerimi dışarda yaptırdım hep artık bunuda Medipolde yaptıralım dedik eşimde kızıyor artık hastane hastane geziyoruz diye vercez artık 400 lira napalım umarım adam akıllı bakar :)
Evet testler gerçekten çok pahalı Ayfer hanıma gidiyorumBu arada sen hangi doktora gidiyosun medipolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?