medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Rica ederim ben Ayfer hanıma gidiyorum memnunum da çok konuşkan bi doktor muayenesi de uzun sürüyor öyle acele yapmıyor işini. Başka hastanelere de gittim en fazla 10 dakikada bitiriyolar.
Bide onumu denesem:) ultrason muaynesi felan nasıl? Bugün tekrar gittim fazile hanıma ama bşdaha gitmem nagihan hanımıda övüyolar çok..

Bide onumu denesem:) ultrason muaynesi felan nasıl? Bugün tekrar gittim fazile hanıma ama bşdaha gitmem nagihan hanımıda övüyolar çok..
Yarım saat kadar bakıyor ultrasona sen sormasanda o anlatıyo zaten ama soru sorunca daha çok hoşuna gidiyo bayaa espirili bi kadın gerekmedikçe ilaç vermiyor ben vitamini bile kendim istedim ama mesela bu hafta bebişi biraz zayıf gördü doktor balık yağı verdi.bende çok doktor çok hastane gezdim Ayfer hanım içime siniyor ilk ona gittim zaten ama aralarda başka doktorlarda denedim :)

Çok tesekkür ederim aklımda hiç yoktu ayfer hanım muhakkak gidicem çok iyi oldu:) ben rahimağzından operasyon geçirdim ikikere bu yüzden işinde çok titiz bi doktora ihtiyacım var...

Ben dün kontrole gittim çatı muayenesi yapılacaktı doktorum Betül yorgunlar normal Doğumu destekliyormuş normalde ama benım kemik Yapımı normal doğum için uygun bulmadı çocuk çıkarken takılır vakumla çekmek zorunda kalırız Buda sana ve bebeğe risk oluşturur dedi sezeryana alacak hayırlısı olsun die dua etmiştim demekki hayırlısı buymuş

Bende sezeryan olucam mecburen korkuyorumda ama napalım kısmet sağ salim doğsunlarda önemli olan o. Hiç riske atma bebiş takılırsa daha sıkıntı Allah korusun. Sezeryanın nasıl olacak?

Bende sezeryan olucam mecburen korkuyorumda ama napalım kısmet sağ salim doğsunlarda önemli olan o. Hiç riske atma bebiş takılırsa daha sıkıntı Allah korusun. Sezeryanın nasıl olacak?
Sezeryan oldum 11.02.2015 te oğlumun doğduğuna sahil oldum spinal yaptırdım sonraki süreç çok zorladı beni halada zorlaniorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Sezeryan oldum 11.02.2015 te oğlumun doğduğuna sahil oldum spinal yaptırdım sonraki süreç çok zorladı beni halada zorlaniorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Hayırlı olsun rabbim kuzucugunu analı babalı büyütsün... Sonraki süreçte ne sıkıntıların oldu? Tavsiye ediyomısun spinali?

Spinal noktasında sknrim olmadı Çocuğumun doğmasına şahit oldum ama sonraki süreç benim için biraz agir geçti kimisi ertesi gün ayağa kalktim derken ben hala zorlaniorum ağrı larim oluo="yesilinci, post: 39407483, member: 612883"]Hayırlı olsun rabbim kuzucugunu analı babalı büyütsün... Sonraki süreçte ne sıkıntıların oldu? Tavsiye ediyomısun spinali?[/QUOTE]

[/QUOTE]
Spinal tuttu ama dimi? Ameliyat esnasında bişeyler hissettinmi? İnşallah biran önce toparlanırsın

Evet detaylı ultrason 400 lira kızlar.gereksiz pahalı bende başka yerde yaptırıcam tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

Yardımcı doçentler 60 lira. Lebriz hale hanıma gidiyorum 50 liradan 60a yükselttiler

200 tl yapan özel yerler buldum ben ama güvenemiyorum.devlet hastaneside yapıyor yine prof doktor bakıyor parada ödemiyorsunuz yada cuzi bi miktar ödüyosunuz ama randevu almak sıkıntı gel git yaptırıyorlarmış..

Ben testlerimi dışarda yaptırdım hep artık bunuda Medipolde yaptıralım dedik eşimde kızıyor artık hastane hastane geziyoruz diye vercez artık 400 lira napalım umarım adam akıllı bakar :)

Ben testlerimi dışarda yaptırdım hep artık bunuda Medipolde yaptıralım dedik eşimde kızıyor artık hastane hastane geziyoruz diye vercez artık 400 lira napalım umarım adam akıllı bakar :)

Doktorları iyi medipolun sıkıntı ücretlerde:)) ben lebriz hale hanıma gidiyorum. Bugun randevum vardı bana özel güngören hastanesini önerdi. Ucuza yapıyorlar doktoruda tanıyorum işinde iyi dedi. Halil toprakmış adı. Hastaneyi arayıp fiyatını öğrendim 150 liraymış.oraya gidicem büyük ihtimalle. 400 lira gercekten cok gereksiz abartılı geldi bana.dısarda ilk testim olcak bakalm

Arkadaşlar Merhaba,
Ben yıllaaar önce üye oldum foruma ama nedense yazmayıp hep takip edenlerden oldum yıllardır:)
Şuanda 11 haftalık gebeyim ve aslında beylikdüzü kolan hastanesinde bir doktora gidiyorum ve memnunum.
Ama gönlümde suda doğum yapmak var ve Avrupa yakasında Medipol Mega'da olduğunu duydum. Dün arayıp ücretlerini sordum. Ancak hangi doktorlar bu konuda tecrübeli diye sorduğumda, açıkçası net bir cevap alamadım.
Tüm doktorlarımız suda doğum yaptırıyor dediler.

Şimdi benim bir kaç sorum olacak:

- Geçmiş sayfalarda belki konusu olmuştur ama aranızda Medipol Mega hastanesinde "Suda Doğum" yapan var mı? Ve doktor önerebilecek olan?
- Ben bebeğimin yıkanmasını vs. istemiyorum, böyle bir tercihim hastane tarafından olumlu karşılanır mı?
-Bebek doğar doğmaz yapılacak kontrolleri benim kucağımda yapılabilir mi?

Bunlar hakkında bilgisi olup bana yardımcı olabilecek birileri olursa çok çok sevinirim.

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…