medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

sigortanız varsa 35TL

Merhaba,

detaylı ultrason ücreti ne kadar acaba kızlar son zamanlarda yaptıran varsa cvp verebilir mi lütfennn ?

Aynı şeyi bende merak ediyorum sanırım hastaneyi arayıp soracağım yazarım buraya :)

Ayrintili 350 tlydi yilbasindan itibaren 400 tl oldu kizlar

off evet çok pahalı ya özel muayane de yaptırırım daha iyi.Kızlar benim doktorum bir perinatolog önderdi Mecidiyeköy de 300 tl ben çarşamba günü randevu aldım,sizlere yazarım sonucu...

45 TL yeni yıl muayene ücreti.

ben bugun medipol megada doktor betül yorgunlara gittim 37. haftamdayım bşi sormak istiorum medipolde nst ücretini ve kan tahlili ücretlerini bilen var mı ben devlette yaptırttım deyince doktor tekrar istemedi benden ama pazartesi randevum var fiyat hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi

Walla tahliller çok pahalı 400-500 veriyorum hep artık ne istiyosa yazdırıyorum devlette yaptırıyorm

Ben de sağlıkçıyım zaten daha önce devlette yaptırdım deyınce istemedi tahlil nst de çektiler Ücret istemedi kimse bizde sormadık çıktık:) haftaya çatı muayenesine gel dedi bakalım nolcak :)

İlk doğumunu orada yaptim. Hijyen calisanlar harika. Tek problem kendi doktorunu gece ve tatillerde nobetci degilse doguma gelmemesi..İkinci doğumu yeni acilan esenler medipolde düşünüyorum. Ya da yine Medipol.megada.
Size ilk doğum da medipolde doğum ücreti dışında ekstra bir Ücret çıkardılar mı

canım sen hangi doktora gidiyosun. been de ikiz olmasından dolayı bu hastanede doğum yapmaya karar verdim. 30 haftadan itibaren takibimi orda yaptıracam. suna hanım var doçent iyi midir?

Suna hanıma gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Harika bir doktor. Benim doğumumda kanamamı durduramayınca hastane yönetimi Suna hanımı çağırdı ve Allah'a şükür hayattayım.

Suna hanıma gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Harika bir doktor. Benim doğumumda kanamamı durduramayınca hastane yönetimi Suna hanımı çağırdı ve Allah'a şükür hayattayım.
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. geçmiş olsun bu arada. sırf doğum için gelicem ben de. ilçede oturuyorum güvenemiyorum buradaki hastanelere.. yeni mi doğum yaptın? biraz hastane ve fiyatlar hakkında da bilgi verir misin.

Dün kontrolüm vardı ücretleride sordum 950tl normal doğum 1 gece yatılı, 1900tl sezeryan 2 gece yatılı. İlk testler,oda süsleme,lohusa şerbeti ücretin içinde. Detaylı ultrason da 400 tl haftaya gidicez onada :)

Tesekkür ederiz bizi bilgilendirdiğin için:) senin doktorun kim? Benimki fazile hanım... Allah var çok ilgili bi doktor ama ne bilim kimyamız tutmadı galiba:)

Tesekkür ederiz bizi bilgilendirdiğin için:) senin doktorun kim? Benimki fazile hanım... Allah var çok ilgili bi doktor ama ne bilim kimyamız tutmadı galiba:)
Rica ederim ben Ayfer hanıma gidiyorum memnunum da çok konuşkan bi doktor muayenesi de uzun sürüyor öyle acele yapmıyor işini. Başka hastanelere de gittim en fazla 10 dakikada bitiriyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…