medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Bende Ayfer Özbek 'e gidiyorum. Çok iyi ilgili bi doktor ama aşırı yoğun 5 kere gittiysem 2 sinde muayne olamadım doğumdaydı. Yine de vazgeçmedim ona gitmeye devam ediyorum

Çok kararsızım bende fazile hnmla günseli hnm arasında kaldım... Sanırım fazile hanıma gidicem... Sence deneyimi bilgisi nasıl??? Benimki biraz sıkıntılı gebelik...
merhaba cnm ne gibi bir sıkıntın var. fazile hanım muayene de doppler ve dörtboyutlu da bakıyormuş. bilgi konusunda zaten hiç şüpheniz olmasın. uzun yıllar almanyada da çalışmış. öz geçmişine de bakabilirsin cnm. ben tavsiye ederim fazile hanımı.

merhaba kızlar,

bende medipole gidiyorum. doktorum tuba nadide yılmaz. ıkılı testı 14.haftada prof yaptı. 20. haftamda üst düzey ultrason taraması için tekrardan gideceğim. tuba hanımın ücreti 35 tl, prof ucretı 325-350 tl yaptırdıgınız teste gore değişiyor. kısmet olursa dogumuda medıpolde yapmak istiyorum. gerçi evime coook uzak ama olsun :)

Rahim agzımdan 2 kere operasyon geçirmiştim 4. Ayda rahim agzı yetmezliği yasama riskim var inşallah yasamam böyle bişey... Tüp bebek hamilesiyim.. Bi kaç kere daha tüp doktoruma gittikten sonra fazile hanıma geçiş yaparım artık...

geçmiş olsun cnm. inşallah sıkıntı çıkmadan bebişini eline alırsın

Merhaba Allah sifa versin l. Bebeginizi saglicaka kucagniza almayi nasip etsin rabbim.. Tup bebek icin Banu Hanim a mu gidiyorsunuz?

Medipolde detaylı ultrasona giren var mı? Kaçıncı haftada giriliyor renkli mi? CD veriyorlar mı? bilgisi olan var mı? birde ücreti nedir?

Kızlar merhaba, ben de şu an medipol e gidiyorum, ancak doğum koşulları konusunda tereddütlerim var.. Hijyen açısından yeterli mi vs gibi.. Siz ne düşünüyorsunuz??

Ben doğumhaneyi gördüm tertemiz görünüyor herkeste çok ilgili. Medipo Megadan bahsediyorum

Kızlar merhaba, ben de şu an medipol e gidiyorum, ancak doğum koşulları konusunda tereddütlerim var.. Hijyen açısından yeterli mi vs gibi.. Siz ne düşünüyorsunuz??

İlk doğumunu orada yaptim. Hijyen calisanlar harika. Tek problem kendi doktorunu gece ve tatillerde nobetci degilse doguma gelmemesi..İkinci doğumu yeni acilan esenler medipolde düşünüyorum. Ya da yine Medipol.megada.

Bende genel itibariyle okudugum yorumlardan, nagihan hanima karar kildim umarim hayirlisi olur hepimiz icin:)

Normal doğum 950 TL
Sezeryanla doğum 1.900 TL son güncel fiyat budur.

Bu arada yeni hesap açmış kişilerin burdan doktor tavsiyesi vermesi bana pek inandırıcı gelmiyor.
Bundan bir kaç ay önce farklı isimlerle yeni açılmış farklı hesaplar yine aynı doktorları tavsiye ediyordu. Lütfen dikkatli olun.

Muayene ücretleri de gittikçe artıyor medipolde bilginiz olsun.
30 TL ile başladık muayenelere şimdi 60 TL oldu. Yrd. doç.lar ne kadar bilmiyorum.

Günaydın... Geçen hafta fazile hanıma gittim. Tüp bebek oldugu için ilk 3 ay tüp bebek doktorumla devam ettim. Rahim agzı problemim oldugu için çok fazla doktor arastırdım. Doktorun bilgisi ve hassasiyeti benim için çok önemli. Problemimi söylediğimde fazile hanımın anlattıkları beni çok tatmin etti. İnşallah takibimi ve doğumumu onunla yapmayı planlıyorum bana o güveni verdi çünkü.

Merhabalaaar. Bende Medipol mega hastanesin de Duygu Işıl Gencer e gidiyorum. 2 defa muayneye gittim. Genel kontrolleri yapıp bilgilendiriyor ve soruları cevaplandırıyor. Şimdilik problemsiz bir süreç geçiriyorum o yüzden sanırım ekstra bir ilgi alakaya gerek duyulmuyor. İnşallah da böyle devam eder .Sadece yoğunluk yada ameliyatta olma durumuna göre bekletilebiliyor. Doğuma kadar aynı doktor da devam etmek istiyorum ama bakalım inşallah...

medipol megaya gidiyorum yılbaşından sonraki şeker yüklemesi fiyatını bilen var mı

bende duygu hanıma gitmeyi düşünüorum bağcılar safa hastanesinde çalışırken o doktora gidip menmun kalan arkadaşım var normal doğumu destekliyormuş ilk defa gideceğim muayene ücreti nekadar biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…