- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
bezmialem nerde? randevu alınarak mı yapılıyor detaylı ultrason? 90 tl ise cok uygunmuş gercekten300 lira detaylı ultrason. ben bezmialemde 90 liraya yaptırdım. doçent yapıyor tavsiye ederim. 300 lira vermeye gerek yok.
eski vakıf gureba hastanesi. fatih vatan cad. 1 ay önce gidip randevu almak lazımbezmialem nerde? randevu alınarak mı yapılıyor detaylı ultrason? 90 tl ise cok uygunmuş gercekten
Kizlarr k9nu guncel sanirimm..insallah cvp verennolurr...ben kadikoyde oturuyorum..kosuyolu medipole gidiyorum..ama bagcilar medipole gitmem gerekiyor ve nasil giderim bilmiyorumm..
Metrobusle edirnekapiya gelicemm..yada topkapida olabilirr...ordan hangi vesayitle medipol megaya gidebilirim yardimci olabilecek kimse varmii...
Selam arkadaşlar,
Aranızda medipol megada doğum yapan var mı yakın zamanda ? Bu konuda genel bir bilgilendirmeye ihtiyacım var, ücret, hastane tutumu, davranışları vb.
bilgi verebilirseniz sevinirim
selam canım. Bağcılar Medipol, Bağcılar Fatih Mahallesinde. Sanırım Topkapıdan Bağcılar-Fatih Mahallesine minibüs kalkıyor.
Sagoll canimmm...esimi medipole ikna edemedimm..ben kosuyolu medipole gidiyorumm..ordaki dr umla eurofertilde devam edicez sanirim..medipol mega cok uzak gidip gelemeyiz diyor...
Sen nasilsinn son durum nedirr...
Ben medipol mega da yapıcam doğumu ve 9 ekimde sezeryan olcak tabi Allah izin verirse ben seni bilgilendirim canim birinci ve ikinci sezeryan fiyati 1900 tl üçüncü sezeryan 2400 tl doğum sayın arttıkça fiyatta artıyor benim üçüncü sezeryan olduğu için 2400 odicez. Hastane cok temiz odaları da fena değil ama küçük odaları gerçekten küçük sadece bur tane açılabilen koltuk var eger ziyaretçilerin gelirse ayakta kalmak zorundalar cunku bitane koltuğu var.ayrica bebeğin cinsiyetine göre kapı süsü var ve lohusa şerbeti veriyorlarmis.
Anladım canım inşallah rahat geçer doğumun. Artık bebişini kucağına alınca haberlerini bekliyoruz. Ben geçen ay sezeryan için fiyat almıştım. Ücreti yine mi artmış anlamadım ?
hangi dr a gidiyorsunuz acababen de kesinlikle normal doğum istiyorum. İnşallah her şey yolunda gider ve normal doğum yapabiliriz:)
Kızlar bugun ikili test fıyatını sordum 325 tl dedıler yakın zamanda yaptıran var mı cok pahalı geldı her gun fiyat arttırıyolar
Merhaba Banu Hanım'a muayene oldunuzmu dilerim sonucun şu an Güzeldir .. Bende Banu Hanım'a gitmek istiyorum nasıl siz memnunmusunuzkizlar merhaba
ben tup bebek icin medipolde hatice banu aygune gitmeyi dusunuyorum icinizde giden var mi ? yorumlarinizi yazarsaniz cok sevinirim ..
evim cok uzak normalde sadece iyi bi doktor dur docent hemde diye dusunup gidicem ne dersiniz ? giden var mi icinizde
Nagihan kayahangi dr a gidiyorsunuz acaba
Çok kararsızım bende fazile hnmla günseli hnm arasında kaldım... Sanırım fazile hanıma gidicem... Sence deneyimi bilgisi nasıl??? Benimki biraz sıkıntılı gebelik...FAZİLE AKYÜZ'E GİDİYORUM. TAVSİYEDE EDERİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?