• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

merhaba ben günseli hanıma randevu aldım.nasıl bi dr bilginiz varmı?
bide orda rahim filmi çekildiniz mi? ben bu ay çekilicem ama nette hiç kimse bilgi vermemiş orasıyla ilgili.

ben daha bir defa gittim oyüzden çok bi bilgi veremicem ama güleryüzlüydü. hsg istedi sonra gel rotamızı belirleyelim dedi.ben tüp bebek konusundada çalışmaları olduğu için kendi doktorumun tavsiyesi üzerine ona yöneldim.

medipolde sezeryan dogum 1.600 dediler bana.
yakın zamanda sezryan dogum yapan arkadaşlar ekstra başka biücret ödediniz mi
nasıl memnun kaldınız mı.
bide bu ücrete dogumdan hemen önce yapılan tahliller vs. dahil mi.

merhaba canım ,bende eylül annesiyim sen medipolde mi yapıcan dogumu
doktorun kim
bende medipole gidiyorum,günseli hanıma

cnm ben medipolden vazgeçtim orda bi doktor canımı sıktı hastaneye yatırmaya kalktı falan. artık oraya gitmiyorum özel muayenehanesi olan bi doktora gidiyorum

medipolde sezeryan dogum 1.600 dediler bana.
yakın zamanda sezryan dogum yapan arkadaşlar ekstra başka biücret ödediniz mi
nasıl memnun kaldınız mı.
bide bu ücrete dogumdan hemen önce yapılan tahliller vs. dahil mi.

Ben iki ay once sezeryan oldum fiyat dedigin gibi biz sadece ekstradan dogumdan sonra bebege kafa ultrasonu cekildi onu odedik 80 lira.dr um nagehan hanimdi ve herseyden cok memnun kaldim kesinlikle baska bi hasatne dusunmeyin derim,

Ben iki ay once sezeryan oldum fiyat dedigin gibi biz sadece ekstradan dogumdan sonra bebege kafa ultrasonu cekildi onu odedik 80 lira.dr um nagehan hanimdi ve herseyden cok memnun kaldim kesinlikle baska bi hasatne dusunmeyin derim,
1600 tl doğum için çok yuksek değilmi memnun kaldım derken neyınden memnun kaldınız dıger daha uygun doğum yaptıran ozel hastaneler dovuyolarmı onu anlamıyorum kararsız kaldım şimdi s:

1600 tl doğum için çok yuksek değilmi memnun kaldım derken neyınden memnun kaldınız dıger daha uygun doğum yaptıran ozel hastaneler dovuyolarmı onu anlamıyorum kararsız kaldım şimdi s:

Bu benim ikinci dogumumdu ilkinde de 4 buçuk yıl önce yine bi özel hastanede dediginiz gibi daha uygun bi hastanede doğum yapmistim ve gerçekten dövmekten beter etmislerdi tavirlariyla ve sözleriyle gece yanimda refakatçi kalan kuzenimin migreni tuttugunda rica ettigimiz halde bi ağrı kesici getirmeyip inin acilen alın diyen bi hemşire aman allah im daha devam etmek istemiyorum anlatmaya.ama medipolde temizliginden tutunda hemsiresi hasta bakıcısi
Temizlikcisi bile o kadar ilgiliydilerki.dr umu zaten anlatmiyorum bile kendisi tam bi melek :) daha da anlatirimda buraya sigmaz

Bende cuma gününe ona randevu aldım.İnş iyi bir doktordur.Daha çok yeni hamileliğim :nazar::nazar:[/QUOT
Hayırlı olsun :nazar:Kontrole gittiğinde istediğin soruyu sorabileceğin net cevaplar veren detaylı inceleyen bir doktor .Daha doğum yapmadığım için sonunu bilemiycem :KK66: ben sezeryan istiyorum bakalım nasıl olacak o_O

İnş istediğin gibi olur.Peki güler yüzlümü.Rahatlatıcı olmalı.Kimisi çok sert rahatsız edici..:KK43:

Arkadaşlar merhaba, bu konu çok güncel kalmış ne güzel ama ilk sayfalarda bahsedilen dr.lar değişmiş galiba, yeni doğum yapan arkadaşlar yorumlarını yazarsa çok sevinirim.. Teşekkürler

Selam arkadaşlar,

Aranızda medipol megada doğum yapan var mı yakın zamanda ? Bu konuda genel bir bilgilendirmeye ihtiyacım var, ücret, hastane tutumu, davranışları vb.
bilgi verebilirseniz sevinirim

Back