bende bezmialemde yaptırdım memnun kaldım
merhaba canım ,bende eylül annesiyim sen medipolde mi yapıcan dogumu
doktorun kim
bende medipole gidiyorum,günseli hanıma
Bende eylül annesiyim dogumumu medipolde suna hanıma yaptırıcam kısmetse. Normal dogumu bekliyorum....merhaba canım ,bende eylül annesiyim sen medipolde mi yapıcan dogumu
doktorun kim
bende medipole gidiyorum,günseli hanıma
Merhaba medipolde kime gittin de memnun kalmadin acaba?cnm ben medipolden vazgeçtim orda bi doktor canımı sıktı hastaneye yatırmaya kalktı falan. artık oraya gitmiyorum özel muayenehanesi olan bi doktora gidiyorum
Merhaba medipolde kime gittin de memnun kalmadin acaba?
medipolde sezeryan dogum 1.600 dediler bana.
yakın zamanda sezryan dogum yapan arkadaşlar ekstra başka biücret ödediniz mi
nasıl memnun kaldınız mı.
bide bu ücrete dogumdan hemen önce yapılan tahliller vs. dahil mi.
1600 tl doğum için çok yuksek değilmi memnun kaldım derken neyınden memnun kaldınız dıger daha uygun doğum yaptıran ozel hastaneler dovuyolarmı onu anlamıyorum kararsız kaldım şimdi s:Ben iki ay once sezeryan oldum fiyat dedigin gibi biz sadece ekstradan dogumdan sonra bebege kafa ultrasonu cekildi onu odedik 80 lira.dr um nagehan hanimdi ve herseyden cok memnun kaldim kesinlikle baska bi hasatne dusunmeyin derim,
1600 tl doğum için çok yuksek değilmi memnun kaldım derken neyınden memnun kaldınız dıger daha uygun doğum yaptıran ozel hastaneler dovuyolarmı onu anlamıyorum kararsız kaldım şimdi s:
bende elif hanıma devam ediyorum memnunum şimdilik
Bende cuma gününe ona randevu aldım.İnş iyi bir doktordur.Daha çok yeni hamileliğim[/QUOT
Hayırlı olsunKontrole gittiğinde istediğin soruyu sorabileceğin net cevaplar veren detaylı inceleyen bir doktor .Daha doğum yapmadığım için sonunu bilemiycem ben sezeryan istiyorum bakalım nasıl olacak
evet canım guleryuzlu soguk değil benceİnş istediğin gibi olur.Peki güler yüzlümü.Rahatlatıcı olmalı.Kimisi çok sert rahatsız edici..
evet canım guleryuzlu soguk değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?