merhaba kızlar;
bağcılar medipolde ayrıntılı 2. düzey ultrason yaptıran varmı? birde ücretiyle ilgili bilgi alabilirmiyim acaba?
merhaba kızlar;
bağcılar medipolde ayrıntılı 2. düzey ultrason yaptıran varmı? birde ücretiyle ilgili bilgi alabilirmiyim acaba?
rica ederim canım. çocuk düşündüğünü söyle.hamile kalınca hormonların değiştiğini söyle ve o yüksek çıkan tahlillerini de yanında götür. görüşürüz, hoşçakal:)
300 lira detaylı ultrason. ben bezmialemde 90 liraya yaptırdım. doçent yapıyor tavsiye ederim. 300 lira vermeye gerek yok.
merhaba canım. gittin mi endokrinoloji bölümüne? merak ettim.
bende bezmialemde yaptırdım memnun kaldım
evet canım gittim. hipotriot hastasıymışım. lavo... isimli ilacı kullanıyorum. 100mglık tableti günde yarım içiyorum. şuan tsh 2 nin altında yani normale döndü. ilk adetimide oldum ama jinekolog 1 adet daha bekle dedi. ismimide listeye eklemediler. devlet hastanesindeki dahiliye doktoru ben düzeltirim ben seni takip ederim dedi o öyle diyince bende fıs tıs bir şey söyleyemedim
Canım sen çalışıyor musun? 5 hafta çalışabilir raporu aldın mI?
evet çalışıyorum cnm yarın alacağım çalışabilir raporunu
bu sitede 33 haftalık yazıyorsunda o nedenle sordum:) bir hafta ilerden yazıyor burası:) ben de 2 hafta sonra alacam ama sonraki 5 hafta nasıl geçer bilmiyorum
ben şuan 33.haftadyım dün aldım rapor şirkete vericem 37 e kadar çalışıcam inşallah
5 hafta çalışabilir raporunu doktor nelere bakarak veriyor? çatı muayenesi filan mı yapıyor canım?
çatı muayenesine 37 den sonra bakıcak.
genel durumuma bakıyor ultrasonla zaten çok şükür kötü bişey görmedi
bende çalışmak istediğimi söyledim 37 e ye kadar veriyo doktorlar sorun çıkarmıyor
tamam canım, ben geçen hafta gittim doktora bi sorunun yok alırsın raporu dedi ama yine de merak ettiydim çatı muayenesi yapıyor mu diye:) bu arada sana normal doğum veya sezeryan diye bir şey söyledi mi?
normal doğum taraftarı doktorum
çatı muayenesinde belli olucak
korktuğumu biliyor ama yine de normal yapabilirsin diye yönlendiriyor
bakalım ne olucak hayırlısı
ben de kesinlikle normal doğum istiyorum. İnşallah her şey yolunda gider ve normal doğum yapabiliriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?