Kizlarr merhabaa
Ben dun lebriz hale hanimaa gittik
Neseliibir dr.sadece cok Hizli konusuyor.hastane cok temizz
Muaynem 5dk surmustur.herhalde ucretsiz diye.
Dr.u beklerken deryaa yasarr dr cok yogun olarak Gordum hastalarini kararsizim
Bende Hale hnma gidiyorum hatta ablamda.2 kere gittim canım ama pek içime sinmedi benim, aslında işini bilen bir dra benziyor ama fazla bilgi vermiyor çok kısa kesiyor sanki baştan savıyormuş gibi.Benim ikizlerim olacak canım o yüzden kararsızım Banu hanımı deneyeyim diyorum birde.
Aynen bende ayni fikirdeyim Kisa kesiyorr.derya yasar'i Herkes ovuyorr AMA deneyimleri yetersizz geldi.birde hande akbass var.resminden bike electric aldimm.nasildir bile me AMA Calistigii yerler gayet iyi
Arkadaşlar ben de şuan Nagihan Kaya'ya gidiyorum. Şuan memnunum kendisinden. İlk Suna hanıma gitmiştim içime sinmemişti, sonra Derya Yaşar'a gittim son muayenemde ikiside hastanede olmaıdğı için Nagihan hanıma gittim. Sanırım şuanda ona devam edicem. En çok içime sinen o oldu.
Buarada öyküm aynı haftadayız muhtemelen aynı zamanlarda doğum yapacağız. Artık karşılaşırız hastanede
evet karşılaşabiliriz:) kontrole ne zaman gideceksin tekrar? ben 22 aralıkta gideceğim
bir de senin bebeğin kaç kilo olmuş? benim ki 1740 gr haftasıyla uyumlu dedi bana ama sanki küçükmüş gibi geliyor bana çünkü ben şu ana kadar 3 kilo ancak alabildim
Arkadaşlar sgk lılara kanda hamilelik test bu hastane de kaça yapılıyor bilen varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar ben de şuan Nagihan Kaya'ya gidiyorum. Şuan memnunum kendisinden. İlk Suna hanıma gitmiştim içime sinmemişti, sonra Derya Yaşar'a gittim son muayenemde ikiside hastanede olmaıdğı için Nagihan hanıma gittim. Sanırım şuanda ona devam edicem. En çok içime sinen o oldu.
Buarada öyküm aynı haftadayız muhtemelen aynı zamanlarda doğum yapacağız. Artık karşılaşırız hastanede
neşe hanımı resmınden gordugum kadarıyla muayne esnasıdna tesadufen gordum naısl bırıdır fıkrım yok
hale hanımın tavırlarını begenıyorum heyecanlı sana hıssettırıyor bunu ve bebegını
ama cok hızlı konuyor buda bende basından atma duygusu olusturuyor,o yuzden hande akbas yada derya yaşar arasında kararsızım
ben neşe hanıma gittim bir defa fena değildi kendisine devam edeceğim
hastası çok olan doktor bana cazip gelmiyor çünkü hem çok sıra beklemek gerekiyor hem de hastası çok olanın doğumu da çok olur diye düşünüyorum saatlerce doktor bekleyemem neşe hanım da uzman sonuçta ilgilendi de ayrıca hem bu hastanede mesai saatleri dışında doğum olursa o sırada hangi doktor varsa o giriyormuş doğuma öyle olduktan sonra çok da fark etmiyor yani
sadece ultrason cihazı diğer gittiğim hastanede renkli 3 boyutlusu da var burda yok ama orası muayene 50 lira doğum fiyatlarını yüksek bulduğum için buraya gitmeye başladım ben yenidoğan ünitesinin olması,ssk nın masraflarını karşılaması,doğum katı falan da hoşuma gitti ayrıca yeni ve temiz
yılbaşından sonra odaların süslemesini de yapacaklarmış inşallah bana yetişir
3 kilo muBen şuana kadar 16 kilo aldım bebekte en son 1900 gram civarıydı. Sen nasıl bu kadar az kilo aldın anlamadımi kaç kiloyla hamile kalmıştın? Ayrıca bir sonraki kontrolum de yüksek ihtimal 25-26 aralıkta olacak.
merhabalar kıslar;
bende artık doktor araştırmaktan yoruldum.Şu ana kadar 2 hastane değiştirdim :)
en son aklıma yatan medipol mega hastane bağcılarda Suna Özdemir var.
ben hamileliğimin 10. haftasındayım 1 kez ultrasona girdim.Telefonla aldığım ücret bilgisi 50 lira Operatör doktorlara muayene ise ücretsizmiş.
Birde benim bu hastane ve doktora giden arkadaşlara bir kaç sorum olacak?
doktor umarım konuskan sıcak kanlı ve her soruya cevap veren güleryüzlü birisidir
ve her muayeneye gidildiğinde acaba muayene ücreti alınıyor mu?
daha öncekı hastanelerı bırakma sebebım bu aslında 1 kez gidiyorum paralı haftasına gıttıgımde yine ücret talep ediliyor ve bana yaptıkları hiçbir işlem yok o yuzden bu konuda bayagı takıldım.Bu hastanede de acaba oyle bır sıstem mı oalcak?
ayda bır alsa neyse 15 gunde bır ucret istenıyor ve tahlıllerde cabası.....
sizlerden gelebılecek cevaba göre suna hanımdan yarın randevu alacagım...
lütfen bana yardım edın kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?